• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız ne yapardınız bu durumda?

LBenim düşüncemde ablamı sevmeyen kişi beni de sevmiyordur
Yani kadının yaptığından bağımsız diyorum, çok saçma bir düşünce.
O zaman siz de gorumcenizi sevmiyorsunuz buradan eşiniz 'kardesimi sevmeyen beni sevmiyordur' mu desin?
Ne alaka ,düşünceniz buysa cidden çok mantıksız .
Ayrıca elin kadının evinde niye kardeşinizin konusu açılıyor ki? Benim ablam da evli, kaynanası belki adımı ezbere bilmiyordur.hic sanmam 'kardesin iyi mi' disinda bahsimin geçtiğini

Ablamla aranızda problem yasanmıs olabilir ama bunu bana yansitmayin derim ben olsam

Merhabalar benim görümcemle ablam konuşmuyor düğünün ertesi günü görümcem ablamı her yerden engellemiş sebebi ise kuaförde aksesuar meselesi yüzünden yani konu o kadar küçük değil tamam belki onun gözünde ama engelleyecek kadar da büyük değil.Benim düşüncemde ablamı sevmeyen kişi beni de sevmiyordur ne zaman kayınvalidemde ablamın konusu açılsa ortam buz kesiyor bu durum beni çok rahatsız ediyor.
Ablamla ilgili konu açılmasın de kapattır agızlarını

ablanız hatalı, o yüzden boşuna onu koruyup görümcenize bilenmeyin, tamam lafta söyletmeyin ama körü körüne de koruyacağım diye derde girmeyin.

Görümceniz erken başlamış ailenizle uğraşmaya dereye girenin paçaları ıslatacak tabiki ne kadardırki bir kuaför şekilde saç aksesuarı ? Ablanız veya ailenizle yorumda bulınmasına izin vermeyin sadece siz kendi evinize düzeninize bakın

konu düğün günü ablam kuaförde saçına aksesuar istemiş görümcemde nasıl ister diye kayınvalideyi aramış ortalık o yüzden karıştı aslında incir kabuğunu doldurmayacak mesele
E tamam biri aksesuar istemis biri de ekstra aksesuar ucreti odemek istememis
Damat tarafi oduyorsa sac makyaj olaylarini, ekstra birsey ekletmek de pek hos olmamis haliyle

Bence yanında rahatlıkla konuşabildiklerine göre haklılık payı var. Yani sevmemeyi bilmiyorum ama önemsemedikleri kesin.
Önemsemek yada saygı görmek biraz da kişinin kendi tutumuna bağlıdır. Ama ablamı sevmiyor beni de sevmiyordur genellemesi çok saçma.

Merhabalar benim görümcemle ablam konuşmuyor düğünün ertesi günü görümcem ablamı her yerden engellemiş sebebi ise kuaförde aksesuar meselesi yüzünden yani konu o kadar küçük değil tamam belki onun gözünde ama engelleyecek kadar da büyük değil.Benim düşüncemde ablamı sevmeyen kişi beni de sevmiyordur ne zaman kayınvalidemde ablamın konusu açılsa ortam buz kesiyor bu durum beni çok rahatsız ediyor.
Sakın ama sakın güz vermeyin
Tepkinizi koyun koyamiyorsaniz bile konu açılırsa sürat asın ya da ortamı terk edin. Kimse benim kardeşime laf edemez sizde sakın ettirmeyin çok yanlış

ablanız hatalı, o yüzden boşuna onu koruyup görümcenize bilenmeyin, tamam lafta söyletmeyin ama körü körüne de koruyacağım diye derde girmeyin.
evet hatalı parası ödeme imkanı olduğu halde ödetmiş ama konu şu ki bu engelleyecek kadar büyük bir şey değil yani insanları yaptıkları tek bir hatadan silip atamayız ki sonuçta küfür yok hakaret yok

Bi aksesuar kac para olacakkı. Tamam ablanız oyle yapmasa daha ıyı olurmus ama kızın kardesınede eskı adetlerımızı hala yapıyorsanız erkek tarafı oderdı sorun olmamalı.
Ama gunumuzde benım olsa mesela gıder hemen kendım oderdım
Onemlı bır sorun degıl oyle kan davalık olacak😅

O durumda ablaniz kendisini bosuna kücük düsürmüs desenize. Bence siz karismayin hic. Yaninizda hakkinda konusmuyorlar anladigim kadariyle
yok ona cüret etmiyorlar şükür arada havadan sudan konuşrken eşim açıyor genelde ablamlardan laf günlük hayattan örnekler verirken mesela ondada kimseden çıt çıkmıyor.görümcem kinci biri biraz da kendi görümcesi ile de yıllarca küs kalmış benle de kalmış kalmamış sorun değil onun için

Görümceniz erken başlamış ailenizle uğraşmaya dereye girenin paçaları ıslatacak tabiki ne kadardırki bir kuaför şekilde saç aksesuarı ? Ablanız veya ailenizle yorumda bulınmasına izin vermeyin sadece siz kendi evinize düzeninize bakın
Şu konuda bile görümceyi suçlamışsınız. Kayınvalide ve görümce abla hakkında konuşmuyor. Görümce babası para vermesine rağmen parayı cebe indirip erkeğe kirletmeye çalışmış istediğini. Görümce de gelinin ablası ile görüşmek zorunda değil yani

Bence ablanız sizin aileniz ve size hakaret direkt lütfen ablam hakkinda konuşmayın diye kesceksiniz fişlerini. Onun hakkında konuşanlar emin olun sizin de konuşulur.
Sizde mesafe koyun gerekirse.

evet hatalı parası ödeme imkanı olduğu halde ödetmiş ama konu şu ki bu engelleyecek kadar büyük bir şey değil yani insanları yaptıkları tek bir hatadan silip atamayız ki sonuçta küfür yok hakaret yok
Ablanız en yakınınız kuaförde bir aksesuar bile olay oluyorsa siz tepki verin

Kendinde diyorsun yorum yapmıyorlar ablam konusu açılınca sessiz kalıyorlar diye.Tamam işte bu kadar basit illaki yorum yapmak zorundalar mı.Ama anladığım kadarıyla sen bunu bahane edip küsmek istiyorsun farkında değilsin ama kendi huzurunu kaçıracaksın.

Ablanızı sevmeyen sizi niye sevmesin yahu? Siz görümcenizi sevmeseniz kocanızı da mı sevmeyeceksiniz? Bu ne garip bir bakış açısı. İki yetişkin insan aralarındaki mesele sadece kendilerini ilgilendirir. Kayınvalidenizde ablanızın konusu niye açılıyor ki? Birbirlerini bir daha anca ayda yılda bir görürler görmezler. Konuşmaları, küsmeleri çok mu önemli? Şimdi okudum konusu açılıyor dediğiniz adının geçmesiymiş sadece. Siz bırakın bunları kendi evliliğinizle ilgilenin

Back
X