Siz Olsanız Ne Yapardınız Bundan sonra

Evet dedikleriniz çok doğru bende böyle sizin gibi olmak isterdim sert duran özgüvenli kimsenin edemeyeceği bir kız kendime hıncım kızmam da bu yüzden niye böyle pısırık korkak saf biriyim
lay

Teşekkür ederim evet çok çabaladım hayatta en büyük hayalimdi üniversite zamanında okuyamadım şimdi de pandemi var evde online görüyorum

Niye kendinizi hep ezik kılıfına sokuyorsunuz ? Böyle hayat geçermi bilmem kimse yanlış anlamasın hayatta 0 başarısı olan bir insan bile kendini kaf dağında görüyorsa siz niye kendinizi ezikliyorsunuz? Bence gec olmadan bu psikolojiden çıkmaya bakın 23 yas geri gelmez

arkadaşınız sizi nasıl dövmüş olabilir, bu bende hiç canlanmıyor? Siz de öyle beklediniz mi?

kendinize dışarıdan bakmayı deneyin bence.. siz başka biri olsaydınız ona ne derdiniz?

Hepimiz hata yapıyoruz, bir insanın hata yapması kadar normal bir şey yok. Önemli olan hatalarımızdan ders çıkarmak. Sizin sorununuz yaşadığınız ana hapsolup, hayatınızın tamamını içinde bulunduğunuz durumdan ibaret sanmanız ve sürekli kendinizi suçlamanız. İkili ilişkileriniz yolunda gitmemiş olabilir. Bundan sonra da hep böyle devam edecek diye bir şey yok. Artık kötü niyetli insanları yeterince tanıdınız, yaşadığınız kötü tecrübeler sayesinde daha iyi seçimler yapabilirsiniz. Hayatınıza birini alırken karşınızdaki insanı tanıyana kadar mesafenizi koruyun. Eğer kötü niyetliyse hayatınızdan uzaklaştırın. Siz izin vermediğiniz müddetçe kimse size zarar veremez unutmayın. Ayrıca psikolojik destek almanızı öneririm. Emin olun hayatınız için bir dönüm noktası olacak. Fazlasıyla ihtiyacınız var

Lütfen doktora gidin normal insan hareketleri değil sizin hareketleriniz .bu 10. aynı konuyu açışınız farkında mısınız ?

daha 23 yaşındasınız. neden bu kadar karamsarlık. çok iyi niyet kullanılma nedeni bu devirde. yazık günah bu kadar umutsuz olmayın. kimseye de kullandırmayın artık kendinizi. sorunu bulmuşsunuz çözüm elinizde. sizin yerinizde de olmak isteyen insanlar var inanın. çok geçerli bir bölüm okuyorsunuz. tadını çıkartın. üniversite okumak o yıllar çok güzel. sonra iş hayatı vs. daha zorlu inanın. ne güzel yıllar siz pozitif olun ki pozitifliği çekin.

İnanın 150 den fazladır ona bu cevaplar yazıldı. Israrla aynı konu aynı sorun üzerinde.... Öyle bir takılmış ki ne derseniz deyin o aynı şeyleri yazıyor

Ayrıca düşündüğünüz gibi zeka probleminiz olsa ne veterinerlik ne de diyetisyenlik kazanamazdınız. İkisi de şahane bölümler. Geleceğinize odaklanın

Tamam kendinizi tanımlayan sıfatları bulmuşsunuz. Öz farkındalığınız yüksek diye kabul edelim bu durumu. E durumdan rahatsızsınız anladığım kadarıyla. Peki asıl soru şu: şu anki durumunuzu değiştirmek için neler yapabilirsiniz? Sürekli geçmişi değiştirseydim diye düşünmek işe yaramıyor. Yarasa zaten çoktan 100 kere geçmişi baştan yazardınız. Geleceğe odaklanın artık. Hayatınızda nasıl değişiklikler yapabilirsiniz onu düşünün. Bu negatiflikle zaten aklı başında biri sizinle sağlıklı bir ilişki kurmak istemez. Ben koşarak uzaklaşırım mesela arkadaşım sürekli mağdur rolünde olsa.

Kendini sevmeyeni kimse sevmez. Önce kendini sev önce kendine saygı duy önce kendine değer ver ki insanlar da aynı karşılığı versin. Açtığın konular hep kurban/mağdur rolünü benimsediğini gösteriyor. Kendini mutlu etmeyi öğren. Mutlaka iyi ve güçlü yönlerin vardır bunlara odaklan. Geç aynanın karşına önce kendini ikna et. Ama objektif ol kendine. Ve evet kesinlikle psikolog desteği al. Devlette ücretsiz hizmet veren kurumlar var. Aile bakanlığı hastaneler hatta belediyelerde. Eskiye göre daha yaygın daha ulaşılabilir psikolojik destek imkanı.

Herşeyi geçtim veterinerlik çok iyiymiş onu bırakmışsınız çok yazık olmuş devlette şak diye atanırdı mis gibi parası vardı.Olaya bu açıdan bakıyorum kusura bakmayın

Guzelim biz kaç yaşina geldik,hala kandiriliyoruz.herkesi kendimiz gibi saniyoruz.yapacagin sey psikolojik destege devam et,okuluna agirlik ver,diger zamanlar kitap oku,orgu ör,unutmaya calis.hepomizin yasadiği şeyler tek degilsin ki.kendini bos bırakma,sürekli birseylerle oyalan.komik dizilere başla.insanlardan biraz uzaklaş.hepsi geçecek

Dayak yemedim ama benzer şeyleri ergenlikte yaşadım. İnşallah bir gün benim gibi sağlam delirirsiniz de kimse size dokunamaz.
Kesinlikle bunun tek kurtuluş yolu;sağlam delirmek. Kendimi hiç kullandırmadım ama bende sağlam delirdim. Senin o sinirli halini görünce daha fazla yaklaşamazlar merak etme.

Şimdi ben de idmanlı değilim fiziksel kavgaya girsem 19 yaşındaki bi kız beni dövebilir. Burası Türkiye ve durduk yere yabancı bir kızdan dayak yiyebilim yani. Ama arkadaşım olan birinden yemem çünkü öyle ilişkiler kurmam. Özgüven meselesi de değil bir yerde nasıl leş insanlarla görüşüp arkadaş oluyorsunuz ve olay nasıl fiziksel kavgaya geliyor cidden hiç anlamadım

Yaşlarımız aynı sayılır sizinle bende 24 yaşındayım ben de lise de ve üniversitede zor zamanlar geçirdim, üstüne bir de anksiyete yaşamak daha da zorladı beni, seni kim mutsuz ediyorsa hayatından çıkar ve kendine zaman ayır bence kendinle vakit geçir bir süre benim gibi, film izle kitap oku, ben film izleyip kitap okuyorum bana çok iyi geliyor, ayrıca kendine iyi gelecek psikoloji ile alakalı kitaplar okursan da motive eder seni, arkadaşlar gelip geçici çok çok az insanla yıllarca sürüyor kendimden biliyorum ve etrafımdan duyduklarımla, zaten kendinle iyi vakit geçirdiğin zaman pek insanların yokluğunu aramazsın, geçmiş konusunda bazen benimde aklıma geliyor keşke farklı olsaydı diyorum ama elimden bir şey gelmiyor geçmişi değiştirmek için, geçmişi değiştiremeyiz

Kesinlikle bunun tek kurtuluş yolu;sağlam delirmek. Kendimi hiç kullandırmadım ama bende sağlam delirdim. Senin o sinirli halini görünce daha fazla yaklaşamazlar merak etme.
Normalde sinirli bir yapım yok. Başaran, başına geleceği haketmiştir.

Bak hayallerimi başkaları yaşıyor demişsin ama öyle değil. Çalışmışsın unıversitede bu yıl çok güzel bir bölüm kazanmışsın. Okumanın yası yoktur ayrıca senin yaşın da daha küçük. Bizde evli çocuklu ablalar abiler vardı sınıfta.
Bir psıkolog ile görüş mutlaka. Destek al yardımcı olur sana . Sen salak değilsin iyi niyetlisin belli ki iyi bir insansın. Sadece hayat tecrüben yok ve insanlar acımasız. Sen önüne bak okulunu oku. Bak ne güzel yeni bir çevren olmuş yeni insanlar. Psıkolojını düzelt mutlaka. Sen uzulecegıne bırak başkaları üzülsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…