- 17 Aralık 2018
- 387
- 126
- 33
- 27
- Konu Sahibi mavihayall
-
layGecen hafta dayak yemissin o gunmu geldi aklin basina. Yani dayaktan sonra normal sartlarda aklin basina gelmesi gercekten gerek. Zira biri beni dovse benim aklima basima gelir ama onunki gider. Yani o bana el kaldiriyorsa onu yerden yere bir guzel carparim akli falan kalmaz. Nasil oluyosunuz boyle. Yani dusunuuorum benmi cirkefim hayir yok. Sirada dururum onume biri haksiz yere gecemez kavga ederim. Atiyorum hakkim yense ortalik ayaga kalkar. Kimseye kendimi zorla sevdirmeye calismam. Isimde gucumde olurum
Insanlari surekli arayarak küserek cagirarark veya onlara giderek biktirmam sıkbogaz etmem. O yuzden benim cok normal bir hayatim vardir. Insan ilislilerim genel olaak guzeldir. Hani boyle olmak cokmu zor. Bir terapi almani tavsiye ederim. Kendini cok ezik goruyorsun ozguven yok cunku
Teşekkür ederim evet çok çabaladım hayatta en büyük hayalimdi üniversite zamanında okuyamadım şimdi de pandemi var evde online görüyorumGeçmişe bakarak ilerleyemezsiniz. İnsanız hata yaparız. Olmuş bitmişse orda bırakmak gerek. Şu ana odaklanın.
Sadece ilaç alarak ama kendinizi paralayarak iyileşemezsiniz.
Çevrenizi de umursamayın. Kendinize odaklanın. Siz iyileştikçe arkadaşlıklarınız da yoluna girecektir.
Ne güzel kazanmışsınız ve okuyorsunuz. Yerinizde olmak isteyen o kadar çok insan var ki. Derslerinize yoğunlaşın. Kitap okuyun. Film izleyin. Ama hepsi de ilginizi çeken, keyifli, sizi geliştirecek içeriklerde olsunlar.
Kendinizi de bu kadar hor görmeyin. Bu psikolojiyle üniversite sınavını kazanmışsınız. Bu başarınızı gölgede bırakmayın.
Çok gençsiniz. Geleceğinizin nasıl olacağı bugünüze bağlı.
Lütfen doktora gidin normal insan hareketleri değil sizin hareketleriniz .bu 10. aynı konuyu açışınız farkında mısınız ?Merhabalar ben burda pek çok konu açtım. Lütfen ama lütfen bana kızmayın içim yanıyor ve dertleşebilecrğim sizlerden başka kimsem yok.Ben bu yaşıma kadar çok büyük travmalar atlattım hayatım boyunca hep iyi niyetli ve saf olduğum için yaşıtlarım tarafından kullanıldım ezildikçe ezildim dalga geçildim lisede hep alay konusu oldumdefalarca intihar girişiminde bulundum ama hiç pes etmedim . Üniversitede herşey güzel olacak dedim hedefim tıptı kazanamadım veterinerlik okudum birkaç ay baktım bana göre değil ve okuduğum şehir sivastı hiç alışamadım bıraktım. Aradan yıllar geçti bu yıl sınava girdim diyetisyenlik okuyorum ama sevinemiyorum bile çünkü 23 yaşına girecem birkaç ay sonra ve geçen 19 yaşında ki kız arkadaşım beni dövdü ve ilişkilerime bakıyorum hep kullandırdım kendimi maddi ve manevi olarak sosyal problemlerimden dolayı yıllarca çok büyük üzüntü çektim. O kadar çok acıdan sonra artık yaşamanın ne anlamı var ki benim hayallerimi hep başkaları yaşadı bu saatten sonra Bi önemi kalmadı diyorum kendime
daha 23 yaşındasınız. neden bu kadar karamsarlık. çok iyi niyet kullanılma nedeni bu devirde. yazık günah bu kadar umutsuz olmayın. kimseye de kullandırmayın artık kendinizi. sorunu bulmuşsunuz çözüm elinizde. sizin yerinizde de olmak isteyen insanlar var inanın. çok geçerli bir bölüm okuyorsunuz. tadını çıkartın. üniversite okumak o yıllar çok güzel. sonra iş hayatı vs. daha zorlu inanın. ne güzel yıllar siz pozitif olun ki pozitifliği çekin.Merhabalar ben burda pek çok konu açtım. Lütfen ama lütfen bana kızmayın içim yanıyor ve dertleşebilecrğim sizlerden başka kimsem yok.Ben bu yaşıma kadar çok büyük travmalar atlattım hayatım boyunca hep iyi niyetli ve saf olduğum için yaşıtlarım tarafından kullanıldım ezildikçe ezildim dalga geçildim lisede hep alay konusu oldumdefalarca intihar girişiminde bulundum ama hiç pes etmedim . Üniversitede herşey güzel olacak dedim hedefim tıptı kazanamadım veterinerlik okudum birkaç ay baktım bana göre değil ve okuduğum şehir sivastı hiç alışamadım bıraktım. Aradan yıllar geçti bu yıl sınava girdim diyetisyenlik okuyorum ama sevinemiyorum bile çünkü 23 yaşına girecem birkaç ay sonra ve geçen 19 yaşında ki kız arkadaşım beni dövdü ve ilişkilerime bakıyorum hep kullandırdım kendimi maddi ve manevi olarak sosyal problemlerimden dolayı yıllarca çok büyük üzüntü çektim. O kadar çok acıdan sonra artık yaşamanın ne anlamı var ki benim hayallerimi hep başkaları yaşadı bu saatten sonra Bi önemi kalmadı diyorum kendime
İnanın 150 den fazladır ona bu cevaplar yazıldı. Israrla aynı konu aynı sorun üzerinde.... Öyle bir takılmış ki ne derseniz deyin o aynı şeyleri yazıyordaha 23 yaşındasınız. neden bu kadar karamsarlık. çok iyi niyet kullanılma nedeni bu devirde. yazık günah bu kadar umutsuz olmayın. kimseye de kullandırmayın artık kendinizi. sorunu bulmuşsunuz çözüm elinizde. sizin yerinizde de olmak isteyen insanlar var inanın. çok geçerli bir bölüm okuyorsunuz. tadını çıkartın. üniversite okumak o yıllar çok güzel. sonra iş hayatı vs. daha zorlu inanın. ne güzel yıllar siz pozitif olun ki pozitifliği çekin.
Kesinlikle bunun tek kurtuluş yolu;sağlam delirmek. Kendimi hiç kullandırmadım ama bende sağlam delirdim. Senin o sinirli halini görünce daha fazla yaklaşamazlar merak etme.Dayak yemedim ama benzer şeyleri ergenlikte yaşadım. İnşallah bir gün benim gibi sağlam delirirsiniz de kimse size dokunamaz.
Yaşlarımız aynı sayılır sizinle bende 24 yaşındayım ben de lise de ve üniversitede zor zamanlar geçirdim, üstüne bir de anksiyete yaşamak daha da zorladı beni, seni kim mutsuz ediyorsa hayatından çıkar ve kendine zaman ayır bence kendinle vakit geçir bir süre benim gibi, film izle kitap oku, ben film izleyip kitap okuyorum bana çok iyi geliyor, ayrıca kendine iyi gelecek psikoloji ile alakalı kitaplar okursan da motive eder seni, arkadaşlar gelip geçici çok çok az insanla yıllarca sürüyor kendimden biliyorum ve etrafımdan duyduklarımla, zaten kendinle iyi vakit geçirdiğin zaman pek insanların yokluğunu aramazsın, geçmiş konusunda bazen benimde aklıma geliyor keşke farklı olsaydı diyorum ama elimden bir şey gelmiyor geçmişi değiştirmek için, geçmişi değiştiremeyizMerhabalar ben burda pek çok konu açtım. Lütfen ama lütfen bana kızmayın içim yanıyor ve dertleşebilecrğim sizlerden başka kimsem yok.Ben bu yaşıma kadar çok büyük travmalar atlattım hayatım boyunca hep iyi niyetli ve saf olduğum için yaşıtlarım tarafından kullanıldım ezildikçe ezildim dalga geçildim lisede hep alay konusu oldumdefalarca intihar girişiminde bulundum ama hiç pes etmedim . Üniversitede herşey güzel olacak dedim hedefim tıptı kazanamadım veterinerlik okudum birkaç ay baktım bana göre değil ve okuduğum şehir sivastı hiç alışamadım bıraktım. Aradan yıllar geçti bu yıl sınava girdim diyetisyenlik okuyorum ama sevinemiyorum bile çünkü 23 yaşına girecem birkaç ay sonra ve geçen 19 yaşında ki kız arkadaşım beni dövdü ve ilişkilerime bakıyorum hep kullandırdım kendimi maddi ve manevi olarak sosyal problemlerimden dolayı yıllarca çok büyük üzüntü çektim. O kadar çok acıdan sonra artık yaşamanın ne anlamı var ki benim hayallerimi hep başkaları yaşadı bu saatten sonra Bi önemi kalmadı diyorum kendime
Normalde sinirli bir yapım yok. Başaran, başına geleceği haketmiştir.Kesinlikle bunun tek kurtuluş yolu;sağlam delirmek. Kendimi hiç kullandırmadım ama bende sağlam delirdim. Senin o sinirli halini görünce daha fazla yaklaşamazlar merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?