Siz olsanız ne yapardınız... eşim beni delirtecek...

sana çözüm önerisi sunuyorum yapıp yapmamak sana kalmış...gidiyorsun bir kutu çuvalsız alıyorsun dik bir pozisyona getirip üstüne oturuyorsun öyle daha rahat acır canın

Bacım yanlış anlama da şuursuz musun sen. Adam ne güzel sana kıymet verip yemek yapıyor. Annesine de sorar, başkasına da. Eskiden eşim bana yardım ettiğinde herkes kıskanırdi sonra ailesi olacak kişiler dalga geçince bıraktı. Sonra ben cildirdim milletin lafiyla hareket ediyon diye.

Ah canımmm yaaa çok büyük dertlerin var yazıkk sanaaa Töbe töbeee valla ben anlamıyom ki bu insanları bulupta bunmak bu olsa gerek. Sonra kayınvalideler hep kötü, gelinler hiç fesat değil!!
O kv bişey diyo olsa o adam açıpta ona sormaz heralde, hem deselerde beni seviyo yapıyo der geçersin kim karışabilir ya

Yemek yapmak ayıp birşey mi? Neden tarifini almak ayıp olsun. Ikiniz de çalışıyorsunuz. Senin gibiler böyle davrandığı için kadın dışarıda çalışsa bile evin de bütün yükü onun sırtında. Gerekirse yemek de yapacak kocan, temizlik de yapacak. O evde ortak yaşıyorsanız işler de ortak. Laf edene de cevabını verirsin. Saçma sapan triplerle evliliği yipratmanin alemi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…