Siz olsanız ne yapardınız... eşim beni delirtecek...

Aaa öyle şey mi olur?? Ne demek annesine sormuş nasıl sorar. Evet kadının yanında biri olsa duysa karısı yemek yapmasını bilmiyor adam yapıyor yapmak içinde annesine soruyor demez mi? Şaka şaka Kesinlikle demez hatta duyan içten içe kudurur. Kac tane koca var işten gelip yemek yapacak. :)

bazı kadınlar gerçekten sıkıntı yaaa

senın kocanın yerınde olsam var yaaa mutfaga gırmememk için yemın ederdim , sende de hergun en agır yemegı isterdim NET

şimdi dert mi bu anlayamadım. kv görümce elti bunların ne düşüneceğini eşin umursamadıysa siz neden bu kadar takıldınız ki bırakın kim ne derse desin. size birşey dendiğinde de eşinizi övün geçin. size dengesiz beslenmek düşer havasında

Adam ne güzel yemek yapıyor işte daha ne istiyorsunuz.Annesi sonuçta sorsa ne olur ki?Ya gerçekten bu kadın milletine yaranmak ne kadar zor.Allah sabır versin adama

Keşke bütün kadınların kocası konu şhinininki gibi hamarat olsaymış
Adam ne güzel yemek yapıyor işte daha ne istiyorsunuz.Annesi sonuçta sorsa ne olur ki?Ya gerçekten bu kadın milletine yaranmak ne kadar zor.Allah sabır versin adama
İyide kadının karizma sıfırlandı kv görümce elti vs herkes öğrendi şimdi koca işten gelmiş yemek vs

yemek konusunda haklısınız
ben olsam ben de bozulurum
gecenlerde eşim köfte istedi, ben her yemeği yaparım ama köfteyı beceremem
anneme sorayım dedı annemın köftesı ıyı olur dedı
sakın öyle bırsey yapma dedım :)
yapmadı oktay ustadan acıp baktı denedi.

kv deler zaten acık kollamak ıcın yer arıyor
ben sizi haklı buldum

ama ütü konusunda abartılacak bırse yok

Ben herşeyi kayınvalideme soruyorum valla, bence çok abartıyorsunuz, anne onlar kime soracağız başka.

Bu kadar darlamayın şu adamları ya..
Ayarlarını iyice bozmayın...
Bazen kadınlar gerçekten inanılmaz mantıksızsınız, yer arıyorsunuz kavga dövüş için.
Çocuk gibi.

Ya çok değişik insansın milletin kocası yardım etmez seninki annesine sormuş diye kavga ediyosun sonuna kadar haksızsın valla kocana Allah sabır versin

Bu derdinize sukredecek bir suru kadin var burada.

Kusura bakmayin ama memnuniyetsiz ve simariksiniz bence abartmayin adam belki de size supriz yapmak icin sizi aramadi hem ne var annesini aramissa tovbe estagfirullah el azim ve etubu ileyk

Annesine soracak tabi neden sana sorsun ki =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…