Siz olsaniz ne yapardiniz esimle 5 yildir ayriyiz bosanma davamiz devam ediyor ? Annesi tam bir seytan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Melsss11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2022
314
-272
28
27
Eşim öğretmen bunca yıl çalıştı sürekli ailesine verdi sürekli beni ezdi sürekli bitmeyen borçları butun altinlari benden habersiz alip goturdu 5 yil onceki degeriyle ailemin 10 binlirasini goturdu surekli calisti ortada tek kurus olmazdi kira evdeydik ayrildik simdi 5 yılın sonunda şuan barışmak istiyor 1 cocugumuz var bundan sonra maaş kartim sende olucak diyor ama bize yaşatikları gözümün önünden gitmiyor aklıma geliyor bekar erkek kardeşine ev bulmuştu aldilar ev erkek kardeşinin adina annesiyle erkek kardeşi ve kendisi o evde yaşıyor baştan aşağı benim eşim evin içini yapmış dogalgazidir parkesidir cam balkonudur yeni kapılar Bulaşık makinesi bunca yıl çocuğumla başka kapılarda perişan olurken sefasını sürdüler beş kurusu bize çok gören insan çalışıp ailesine yedirdi şimdi barıssam biz kira eve gecicez erkek kardeside evlenip karısını eşimin yaptığı hazır eve getirip koyacak zoruma gidiyor siz olsaniz ne yapardiniz suan çok şükür durumum iyi cocugum kucukken başka kapılarda ona yoğurt isterdim şuan 5 yaşında rabbim bolluk bereket vermiş bana durumum şuan çok iyi

Eşim öğretmen bunca yıl çalıştı sürekli ailesine verdi sürekli beni ezdi sürekli bitmeyen borçları butun altinlari benden habersiz alip goturdu 5 yil onceki degeriyle ailemin 10 binlirasini goturdu surekli calisti ortada tek kurus olmazdi kira evdeydik ayrildik simdi 5 yılın sonunda şuan barışmak istiyor 1 cocugumuz var bundan sonra maaş kartim sende olucak diyor ama bize yaşatikları gözümün önünden gitmiyor aklıma geliyor bekar erkek kardeşine ev bulmuştu aldilar ev erkek kardeşinin adina annesiyle erkek kardeşi ve kendisi o evde yaşıyor baştan aşağı benim eşim evin içini yapmış dogalgazidir parkesidir cam balkonudur yeni kapılar Bulaşık makinesi bunca yıl çocuğumla başka kapılarda perişan olurken sefasını sürdüler beş kurusu bize çok gören insan çalışıp ailesine yedirdi şimdi barıssam biz kira eve gecicez erkek kardeside evlenip karısını eşimin yaptığı hazır eve getirip koyacak zoruma gidiyor siz olsaniz ne yapardiniz suan çok şükür durumum iyi cocugum kucukken başka kapılarda ona yoğurt isterdim şuan 5 yaşında rabbim bolluk bereket vermiş bana durumum şuan çok iyi
Sakın geri adım atmayın

5 yıl önce mi boşandınız?
Üstünden çok zaman geçmiş şimdi neden barışmak istiyor?
Paralar bitmiş aileyle kavga mı etmiş?
Siz 5 yılda düzeninizi kurmuşsunuz gibi duruyor. Denenmişti denemeyin.
5 yıl önce ayrildik evet ama hala boşanma davamiz bitmemiş devam ediyor

Maaş kartım sende olacak ne demek ?
Ne demek biliyor musunuz ?
Senin değerin,senin ederin benim kartıma yatan para kadar demek..
Aylık aldığı parayla omrunuzu mukayese etmek istiyorsanız ; buyrun barışın.
Ama bir kadinin,bir annenin değeri ve duyguları bir maaş kartıyla satın alınmamalı derim.

Aman sakın dönmeyin para suyu çekmiş belli ki ondan geri istiyo. Bi düzen kurmuşsunuz gelirizde iyimis bir daha ayrıl barıs durumu olursa çocukta kötü etkilenir. Kayın evlenecek kayanana ve eski eş kendine kapı, bakacak insan arıyor işte bırak ne yaparsa yapsın sizden uzak olsunlar

Uzak durun , böyle insanla barışıp cocugunuzuda mutsuz etmeyin, değer vermemis, bakti sizin durum iyi ,kendiside kimseyi bulamadı, aileside hakkaniyetli değil demekki. Ömür törpüsü bu tarz insanlar

Çocuğunu bebekken 5 kuruşa muhtaç eden adam şimdi yanınızda olsa kaç yazar?
Böyle vicdansız bir insanın aklı başına gelmiştir diyebilir misiniz?
Şunu unutmayın probleminşz annesi değil kendisi...
Birilerine maaşıyla peşkeş çekip ev bark sahibi olmasına sebep olurken doğmasına sebep olduğu lokma ekmeğe muhtaç kalmış.
Şimdi bir düzeniniz vardır. Çocuğunuz da 5 senedir bu düzende. Boş yere bozmayın düzeni. En fazla 6 ay sonra yılan hikayesi yeniden başlar.

5 yıl boşanma davası sürüyor mu?

Çokmuş…

Allahım yardımcınız olsun inşallah arkadaşım.

Bilmiyorum da insan 5 sene değil sanırım bir iki ay ayrı kalınca soğur bence.

Ben olsam bana ve çocuğuma bunları yaşatan bir adama asla geri dönmezdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X