Siz olsaniz ne yapardiniz esimle 5 yildir ayriyiz bosanma davamiz devam ediyor ? Annesi tam bir seytan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dönmenizi tavsiye etmem.
Ayrıca kartım sende duracak ne demek? Benim bilinçsiz davranışlarım devam ediyor, paramı yönetemiyorum.
Beni yönet, paramda senin.
Sonra al bu kimliksiz beni koca olarak yanında taşı.

Sakın geri dönmeyin. Zaten 5 yıldır kendi ayaklarınız üzerinde duruyorsunuz size desteği olmamış kendi çocugunu karısını değil ailesini düşünüp durmuş . Kendi paran yokken kardeşine ev almak ne yani sizi düşünen değil ailesinin düşünen önem verem biri.
Böyle adamlar düzelmez yarın nir gün yine parayı onlara aktarmaya başlar. Ayrılıp doğru karar almışken hata yapmayın.

Kendine hizmetçi arıyor. Sakın ama sakın dönmeyin. Karşınıza İnşaAllh biri çıkar yeniden deneyin ama adamla asla birleşmeyin.Allah bir kere kurtarmış kendi hayatınızı mahvetmeyin

Eşim öğretmen bunca yıl çalıştı sürekli ailesine verdi sürekli beni ezdi sürekli bitmeyen borçları butun altinlari benden habersiz alip goturdu 5 yil onceki degeriyle ailemin 10 binlirasini goturdu surekli calisti ortada tek kurus olmazdi kira evdeydik ayrildik simdi 5 yılın sonunda şuan barışmak istiyor 1 cocugumuz var bundan sonra maaş kartim sende olucak diyor ama bize yaşatikları gözümün önünden gitmiyor aklıma geliyor bekar erkek kardeşine ev bulmuştu aldilar ev erkek kardeşinin adina annesiyle erkek kardeşi ve kendisi o evde yaşıyor baştan aşağı benim eşim evin içini yapmış dogalgazidir parkesidir cam balkonudur yeni kapılar Bulaşık makinesi bunca yıl çocuğumla başka kapılarda perişan olurken sefasını sürdüler beş kurusu bize çok gören insan çalışıp ailesine yedirdi şimdi barıssam biz kira eve gecicez erkek kardeside evlenip karısını eşimin yaptığı hazır eve getirip koyacak zoruma gidiyor siz olsaniz ne yapardiniz suan çok şükür durumum iyi cocugum kucukken başka kapılarda ona yoğurt isterdim şuan 5 yaşında rabbim bolluk bereket vermiş bana durumum şuan çok iyi
Dertsiz basinıza neden dert almak istiyorsunuz

Eşim öğretmen bunca yıl çalıştı sürekli ailesine verdi sürekli beni ezdi sürekli bitmeyen borçları butun altinlari benden habersiz alip goturdu 5 yil onceki degeriyle ailemin 10 binlirasini goturdu surekli calisti ortada tek kurus olmazdi kira evdeydik ayrildik simdi 5 yılın sonunda şuan barışmak istiyor 1 cocugumuz var bundan sonra maaş kartim sende olucak diyor ama bize yaşatikları gözümün önünden gitmiyor aklıma geliyor bekar erkek kardeşine ev bulmuştu aldilar ev erkek kardeşinin adina annesiyle erkek kardeşi ve kendisi o evde yaşıyor baştan aşağı benim eşim evin içini yapmış dogalgazidir parkesidir cam balkonudur yeni kapılar Bulaşık makinesi bunca yıl çocuğumla başka kapılarda perişan olurken sefasını sürdüler beş kurusu bize çok gören insan çalışıp ailesine yedirdi şimdi barıssam biz kira eve gecicez erkek kardeside evlenip karısını eşimin yaptığı hazır eve getirip koyacak zoruma gidiyor siz olsaniz ne yapardiniz suan çok şükür durumum iyi cocugum kucukken başka kapılarda ona yoğurt isterdim şuan 5 yaşında rabbim bolluk bereket vermiş bana durumum şuan çok iyi
Esiniz sizinle barismak istemiyor .erkek kardesi evlenecegi icin onu evde istemiyor. onu evden kovuyor oda tek basina kiraya cikmamak icin ev arkadasi ariyor.sakin kanmayin .

Beş sene öncenin 10 bini bugünün 80-90 bini. Maaş kartı vermeyle o geri dönecek mi? Hayır. Giden altınlar da en az 100 bindir onlar dönecek mi? Hayır. Maaş kartını verse de üç kişi olacaksınız gider artacak. Ölü yatırım resmen. Dönmeyin. Çocuğunuzun hakkını daha fazla yedirmeyin.

Paranın kokusunu allmış uyanıklık yapıyor aklınca. Sakın dönme bacım bu iğrenç herife adma olsaydı zaten kaçmazdın.

Bu konuyu açıp bunu düşünmenizi bile çok garip buldum. Bunca yıldan sonra kafanızın karışmaması lazımdı. Sanırım henüz akıllanmamışsınız ilk seferde yaşadıklarınız yetmemiş.

Cocugunu bi kase yogurda muhtac eden adamdan bir nane olmaz. Maas karti sizde olsa ne olacak, emin olun uzerine bisuru kredi vardir. O evi nasil yaptirdi acaba?

Arkadaşım önce artik RESMI olarak BOŞAN.

Arkana dahi dönme. Bir cocugunla ve öğretmen maaşınla gül gibi yaşarsın.

Yüzüne tükürülecek bir adamla evlisiniz HÂLÂ. Sizi kullanıyor oyuna gelmek istiyorum derseniz gidin. Ama sonra lütfen ağlamayın ben ettim Ben buldum diyin.

Bence geri dönmeyin, yine sıfıra düşme ihtimaliniz yüksek, ne güzel toparlanmışsınız bu adamın yükünü taşımayın daha fazla

Durumunuz şuan iyiyse eve para harcamış parası bitmiştir biraz daha sizi sömürmek istiyor bence

5 yıl önce ayrildik evet ama hala boşanma davamiz bitmemiş devam ediyor
Bitmemiş derken? Kendi davanızdan kendi haberiniz yok gibi konuşuyosunuz. 5 yıllık boşanma davası nasıl oluyor? Siz önce adam gibi bir boşanın sonra da başınıza bela aramaya yer aramayın uzak durun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X