Siz olsanız ne yapardınız lütfen fikrinizi yazar mıs ız

Bu nasıl bir itham benim karşı evim kirada. Ben çıktıktan sonra duyulmayacak mı. Gelen ben önlemini alırım otururum derse gelir alır. Ben bu korkuyla oturamıyorum karşıda kiracımız var o oturuyor çıkmak istemediğini söylüyor

Ne güzel hayatlar var kayınpeder ev verir baba tarla verir
Babam o tarlaları alırken bizde lüks yaşamadık annem hep idareli para harcadı bizde kendimizi bilip babama destek olduk. Eşimde aynı tarlalarda çalışıp meyve yetiştirdi babasına herkonuda destek oldu da bu ev tarla oldu. Havadan gelmedi hepsini babalarımız çalıştı aldı bizde zenginlik içinde yaşamadık

Allah askına sız kendı agzınızla dıyorsunuz “ben cıktıktan sonra duyulmayacak mı” dıye demek kı akreplı oldugunu soylemeyeceksınız. Sız erdemden uzakken benım ıthamıma mı takıldınız. Belkı çocuklu, hayvanlı bı aıle alacak. Vebalı ne olacak? O akrepleri yok edene kadar o evı satmayın. Yazık gunak ınsanlar para verecek

Ne diyorsun yazdığımı da anlamıyorsun. Neden söylemicem diyorum benim o apartmandan bağım kopmayacak diyorum söyleyeceğim tabiki benim kiracımda var o apartmanda

Ne diyorsun yazdığımı da anlamıyorsun. Neden söylemicem diyorum benim o apartmandan bağım kopmayacak diyorum söyleyeceğim tabiki benim kiracımda var o apartmanda
Akreplerı soylemeden satacagınızı soyluyorsunuz. Satın alınca para alacaksınız; artık başka evde yaşayacaksınız ya hani o apartmana girip çıkıyor olmanız bir ifade etmiyor. Gunun sonunda akreplı evı sattıgınız ınsanın da alabılecegı akrepsız evde uykunuzu uyuyacaksınız. Erdem dıyorum onemlı şey. Aman kime ne anlatıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…