Hanımlar babamın bana verdiği tarlayı satıp bir ev alıp oraya taşınmayı düşünüyordum ama babamın tarlası hisseli olduğu için şuan para etmiyor konumu çok iyi yerde olduğu halde. Orurdugumu ev kendimizin 3 sene önce kayınpederim aldı. Karşılıklı 2 daire bizim. Giriş katı 3+1 kocaman balkonları var ama asla istemiyorum bu evde yaşamak çünkü evde apartmanda akrepler oluyor ev 0 olduğu halde. Eşime bu evin bir tanesini satıp 2+1 ev alıp oraya geçelim diyorum asla kabul etmiyor. 3+1 evden 2+1 eve mi geçilir hem evi satıp tekrar yeni ev alıp oraya taşınmak çok para diyor. Ama ben asla haklı bulmuyorum. Oturdugumuz ev gibi evler bizim bu muhitte 0 olanlar 3.700.000 milyon gibi fiyatlara satılıyor burayı hemen hemen o fiyata satsak ara kat 2+1 3.200.000 tl ye ev buldum birsürü ama eşim kabul etmiyor kafayı yicem siz olsanız ne yapardınız. Kayınvalidemin evi 2 katlı köyde oturuorlar kendileri çok iyidir bana asla karışmazlar zaten karıştırmam kendime. Eşimin işide köye çok yakın olduğu için artık oraya mı taşınsam burayı da kiraya versek diye düşünür oldum. Köy dediğime bakmayın şehir merkezine 20 km heryere çok yakın.