Siz olsanız ne yapardınız o telefonu ?

ASYA30

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2013
2.837
1.307
198
Geçen hafta eşimle bi cafenin sigera içilebilir alanında oturuyoruz yanımızda bir bayan hararetle telefonla konuşuyor
- ya lütfen arama dedim ama ben sana
kapatıyor telefon yeniden çalıyor
- aaa ama fazla oluyorsun artık anlamıyormusun istemiyorum ben seni
yeniden telefon çalıyor
- bak bidaha ararsan çığlık atıcam artık gönlüm yok işte sende

bu durum sayısız kez tekrarlanıyor içimden diyorumki açmaaaaaaaaa artık kapa telefonunu

neyse telefonun son çalışında kız elinde telefonla eşimle benim oturduğum masaya geliyor benimle gözgöze bile gelmeden eşime telefonu uzatıp
-yaaa kusura bakmayın bi telefon sapığı dadandı ne dediysem anlamıyor alo dermisiniz erkek sesi duyunca aramaz belki

başımdan aşağı kaynar kazan
eşimde bi eline tutuşturulan telefona bide bana bakıyor ne yapıyım der gibi
kız eşimin elindeki telefonun açma düğmesine basıyor
eşim
-kardeşim derdiniz nedir anlamadım ama kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yok
.....
.....
Küfürleşmelere kadar varıyor iş arada kıza telefonu uzatıyor kızda ellerini arkasına düğümlüyor almak istemiyor yani

son bomba da patlayınca bende patlıyorum

-sessiz sessiz fısıldıyor
ayyy rica etsem sevgilim dermisiniz kessin umudunu

size yeminederim o masadan bir fırladım ben bile şaşırdım kendi hızıma eşimin elinden telefonu kaptım
-doğru yoldasın kardeş her aradığında açıyor yakında iş çıkar sana bu kapıdan
dedim telefonu kapattım bir elimlede kızın elini tutup avucunun içine telefonu verdim
-bana bak bunu eşimden istemeden önce bir bayan olarak benden rica etseydin eşiniz bir alo desin böyle bir sorunum var diye hayır diyemeyebilirdim sen masasında bir bayan olan bir erkeğin eline telefon tutuşturupne yapmaya çalışıyorsun kendin çöz kendi sorununu arsızlığa lüzüm yok dedim

yüzsüz -yemedik eşinizi diyip bişeyler daha mırıldandı masasından çantasını montunu aldı ve gitti
bense elim ayağım kesilmiş halde oturakaldım
eşim
-valla canım bende anlamadım biranda ne yapacağımı şaşırdım dedi
öylemi şaşırdın demek ben olsaydım o durumda ne derdin
-niye açıyorsun hala telefonu kapat hatta kır at her çalışında açarsan adamda yüzbulur tabiki. Derdin
diye başladım ve haftasonumuz zehğir olana kadar kavgasını yaptık
hala acayip sinirliyim
yine bile iyi davrandığımı düşünüyorum
o telefonu alıp orda daha münasip bir kullanım alanında değerlendirecek hemcinslerim olacağına eminim

Kadının amacını anlayamadım.. Madem sapık kapat telefonunu git savcılığa şikayet et..Ne insanlar var ya..
Eşinizle neden tartıştınız ki bunun için. Siz aşırı mı tepki verdiniz acaba?

kadının amacını anlayamadım.. Madem sapık kapat telefonunu git savcılığa şikayet et..ne insanlar var ya..
Eşinizle neden tartıştınız ki bunun için. Siz aşırı mı tepki verdiniz acaba?

şu nedenle tartıştık aynı şey bana olsa bana kızar niye açıyosun açma filan diye ama resmen sapıkla yüzgöz olup birde küfürleştiler allahtan bide kızın dediği lafı söyliyipte sevgilisiyim filan demedi kafayı yerdim kesin

İşte ben o hemcinslerinden biriyim canım..
çok büyük saygısızlık.
ama sende iyi yapmışsın en azından susup oturup kendi kendini yememişsin

Anlıyorum durum hiç hoş değil ama adamı yapmadığı bir şey için suçlamışsınız. O anki sinirle kavga çıkmış ama değmez..

Kamera sakasi gibi resmen.hic ama hic mi bir sey kalmamis bundan baska.tek cozum bu mu hic tanimadigin birini konusturmak.madem garsondan rica etseymis de insanlarin iki dakika dinlenmek icin oturduklari yerde rahatsizlik vermeseymis.konu ne olursa olsun tanimadigin birinden bir rican varsa ve sen kadinsan masadaki kadini muhatap almak zorundasin.biz sigara icmiyoruz.ama bazen bir yerde otururken kadin on masadan arkasini donuyor,direk bana bakmadan esime:ates var mi diyor.buna bile kiziyorum.bu aynen esimle cafede otururken bir erkegin masaya gelip de esimden degil benden ates istemesi kadar tuhaftir.

Adamı yapmadığı bir şey için suçlamayaın diye arkadaşlar sizi anlıyamıyorum .Neden tanımadığı bir kadın için tanımadığı bir adamla konuşur evli bir erkek ?Saçmalık yani .Ben de olsam çok ama çoook kızardım konu sahibi çok haklısın

Ben de çok kızardım o anda kadına ne yapardım bilmiyorum. Yapmadığı şey için suçlamaktan kastım arkadaşın eşine sen benim yerimde olsaydın şöyle yapardın diyerek tartışma çıkarması.Tanımadığı bi kadın için konuşması evet gereksiz ama o anda şaşırmış kalmış adam uzatmanın alemi yok.

Bak bu konuda evet.sasirmis kalmis hatta sana bakmis,sen de saskin oldugun icin tepkisiz kalmissin.konusulmus.madem sen iradeli davranip engelleseydin basindan.uzatma derim...

Kadının yaptığı saçmalık ama siz niye eşinize sert tepki verdiniz ben onu anlamadım. :26:

kadının hareketi tuhaf ama sizin tepkiniz çok abartılı geldi bana. eşiniz sevgilisiyim rahatsız etmeyin dese ne olacak ki? aşırı kıskançlık bu yaptığınız bence

Bence iyi yapmışsınız. Ne münasebet gelip benim eşime telefon tutuşturacak ve benim eşimde buna hayır demeyip cevap verecek daha beterini yapardım ben

ben aşırı tepki vermişsiniz aşırı kıskanmışsınız diyenlere katılmıyorum k.bakmayın.Elin ne olduğu belirsiz kadını gelicek benim kocama rol de olsa kendine sahiplendirck yok yaaaaa o kadında varmış bi anormallik kapat madem sapıksa ben olsam heralde telefonu kocamdan alıp fırlatırdım kadının kafaya sonra da kocamı da alır giderdim ordan

Kadına verdiğiniz tepkiyi yerinde buldum ama eşinizle neden tartıştınız onu anlamadım.
Adamcağızın ne suçu var da ?
Kadından tam hırsınızı alamayınca eşinizden çıkarmışsınız sanırım sinirinizi...

Öyle yorumlar var ki kocadan değil 10 yaşında çocuktan bahsediyoruz sanır. Kızar mıydım bilmiyorum ama kızacaksam bile özelde yapmaya gayret ederdim. Sevgilisiyim demen şart değil abisiyim de diyebilirdin derdim. Ama kızın yanında kıskançlık krizine girmemeye çalışırdım. "Bana bak yicek misin sen benim kocişimi saçını başını yolarım" noktasına gelirsem mutsuz olurum çünkü.

off hiç gülesim yoktu kadının yaptığını okuduğum andan itibaren gülmekten devamını zor okudum .
Cidden yanlş anlama canım sinir bozucu bi duurm kız cidden ne arsız yüzsüzmüş ona güldüm .
Senin yerinde olsaydım kız telefonu eşime uzattğında yani erkek arkadaşıma o telefonu ben kapardım ilk önce hadi kapamadım diyelim sevgili muhabbeti yapınca kıza basardm sanırım küfürü ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…