Geçen hafta eşimle bi cafenin sigera içilebilir alanında oturuyoruz yanımızda bir bayan hararetle telefonla konuşuyor
- ya lütfen arama dedim ama ben sana
kapatıyor telefon yeniden çalıyor
- aaa ama fazla oluyorsun artık anlamıyormusun istemiyorum ben seni
yeniden telefon çalıyor
- bak bidaha ararsan çığlık atıcam artık gönlüm yok işte sende
bu durum sayısız kez tekrarlanıyor içimden diyorumki açmaaaaaaaaa artık kapa telefonunu
neyse telefonun son çalışında kız elinde telefonla eşimle benim oturduğum masaya geliyor benimle gözgöze bile gelmeden eşime telefonu uzatıp
-yaaa kusura bakmayın bi telefon sapığı dadandı ne dediysem anlamıyor alo dermisiniz erkek sesi duyunca aramaz belki
başımdan aşağı kaynar kazan
eşimde bi eline tutuşturulan telefona bide bana bakıyor ne yapıyım der gibi
kız eşimin elindeki telefonun açma düğmesine basıyor
eşim
-kardeşim derdiniz nedir anlamadım ama kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yok
.....
.....
Küfürleşmelere kadar varıyor iş arada kıza telefonu uzatıyor kızda ellerini arkasına düğümlüyor almak istemiyor yani
son bomba da patlayınca bende patlıyorum
-sessiz sessiz fısıldıyor
ayyy rica etsem sevgilim dermisiniz kessin umudunu
size yeminederim o masadan bir fırladım ben bile şaşırdım kendi hızıma eşimin elinden telefonu kaptım
-doğru yoldasın kardeş her aradığında açıyor yakında iş çıkar sana bu kapıdan
dedim telefonu kapattım bir elimlede kızın elini tutup avucunun içine telefonu verdim
-bana bak bunu eşimden istemeden önce bir bayan olarak benden rica etseydin eşiniz bir alo desin böyle bir sorunum var diye hayır diyemeyebilirdim sen masasında bir bayan olan bir erkeğin eline telefon tutuşturupne yapmaya çalışıyorsun kendin çöz kendi sorununu arsızlığa lüzüm yok dedim
yüzsüz -yemedik eşinizi diyip bişeyler daha mırıldandı masasından çantasını montunu aldı ve gitti
bense elim ayağım kesilmiş halde oturakaldım
eşim
-valla canım bende anlamadım biranda ne yapacağımı şaşırdım dedi
öylemi şaşırdın demek ben olsaydım o durumda ne derdin
-niye açıyorsun hala telefonu kapat hatta kır at her çalışında açarsan adamda yüzbulur tabiki. Derdin
diye başladım ve haftasonumuz zehğir olana kadar kavgasını yaptık
hala acayip sinirliyim
yine bile iyi davrandığımı düşünüyorum
o telefonu alıp orda daha münasip bir kullanım alanında değerlendirecek hemcinslerim olacağına eminim