Siz olsanız ne yapardınız o telefonu ?

okuyunca gayet hareketli ve eğlenceli geldi bana , eşim ve ben olsaydık sinirlenmek yerine eğlenirdim ben netice de eşimin bir suçu yoksa neden sinirleneyim, eski konularınıza bakınca hep de sizin başınıza geliyormuş böyle şeyler.. sizi sürekli arayan çok eski bir arkadaşınızın erkek kardeşi, aynı apartmanın alt katında eşinizi kapılarda bekleyecek kadar aşık bir dul bayan, bir de şimdi bu olay... sinirlenme konusunda şaka yapıyorum tabi ki sinirlenmekte haklısınız

Kadına sinirlenmekte sonuna kadar haklısınız.
Ama eşinizin bir suçu yok ki adam şoka girmiş ne yapacağını bilememiş.

Sinirlenmekte haklısınz ama eşinize kızmayın
ben onun bir suçu olduğunu düşünmüyorum

Ben olsam o telefonu kızın eline vermez alır yere çalardım

Sinirlenmekte kesinlikle haklısınız.
Geçen gün sevgilimle birlikte sahilde sigara içiyorduk. Yanımıza bir bayan gelip sevgilimden çakmak istedi. Ben bunu bile ters karşıladım, Sonuçta sevgiliyiz belli, oturuyoruz orada. Bende bayanım hemcinsiz, gel benden istesene yani. Buna bile kızan ben, sizin yerinizde olsam köpürürdüm aynı sizin gibi. Haklısınız valla.

yeni okuaybildim yorumlarınızı inanın iyi geldi eşime verdiğim tepkileri eleştirenlerde olmuş bence suçu var tabiki almıycaktı konuşmaycaktı (banada kal geldi ilk başta yalan değil) bir arkadaşta eski konularımı örneklendirerek hep sizin başınızamı geliyor demiş annemin sözü aklıma geldi
-KIZIM KOCANI ÇOK YAKIŞIKLI SEÇMİYCEKSİN ERKEĞİN BİRAZ ÇİRKİNİ MAKBULDUR :)
şaka bir yana 31 yaşındayım 15 yaşımdan beri de eşimle tanışıyorum yani 16 yıllık bir geçmişte konu açmaya değer olan 5 hikaye olması garipsenmemeli diye düşünüyorum

Ben olsam engellerdim. İstediği kadar arasın. Hala devam ederse savcılığa suç duyurusunda bulunurdum.

evet alip konusmamaliydi belki ama o an o sekilde dusunemeyip ne yapacagini bilememis ve zararsiz bir konusma gerceklestirecegini dusunmus olabilir :)
haklisiniz konusmamaliydi ama sizin esas sinirinizi bozan o dengesiz bayanmis anladigim kadariyla, ona da haddini bildirmissiniz. bosuna esinizle gerilmeyin derim ben.
bu arada ben olsam en basindan mudahele ederdim sanirim. ama kal da gelebilirdi bilinmez

evet alip konusmamaliydi belki ama o an o sekilde dusunemeyip ne yapacagini bilememis ve zararsiz bir konusma gerceklestirecegini dusunmus olabilir :)
haklisiniz konusmamaliydi ama sizin esas sinirinizi bozan o dengesiz bayanmis anladigim kadariyla, ona da haddini bildirmissiniz. bosuna esinizle gerilmeyin derim ben.
bu arada ben olsam en basindan mudahele ederdim sanirim. ama kal da gelebilirdi bilinmez

kimse yoğurdum ekşi demez ama benim kocamın da maşALLAH subhanALLAH ı vardır hani, hiç böyle şeyler gelmedi başıma ALLAH a şükür :) ufak tefek sözler imalar dışında onları da ciddiye almadım. gelmesin de zaten ben de içten içe dayanamam kıskanırım ama eşime tepki vermek yerine onunla karşılıklı gülüp eğlenceli hale getiririm heralde:) siz de kendinizi yıpratmayın bence tamamen iyi niyetle söylüyorum...

tamamiyle mizaç la alakalı yani eğitimdir görgüdür görenektir çok az etkisi var konu kıskançlık yada tepki vermek olduğunda mizaç hepsinin üstünde kolay sinirlenen biri değilim ama kıskançlık konusunda başımın üzerinden duman çıkmasına engel olamıyorum aslında bu olayda yabancı bir kadını durduk yere kısknadım diyemem bu sefer ki tek gelime ile gıcık olmak dı yani beni yok saymış olup direk eşimle muhatap olması hakaret olarak algıladım ve olay büyüyüp iş küfürleşmeye varınca (eşim küfür eden biri değildir ) tanımadığımız bir insan için o duruma düşmemizden dolayı sinir kat sayım yükseldi bide kızın duruşundan mimiklerinden tavrından aldığım negatif bir elektrik vardı üst üste geldi işte

Kocanız bence "basiret bağlanması" yaşamış. İnsan ani ve tuhaf durumlar karşısında her zaman gereken tepkiyi veremeyebiliyor. Evet, bence de o anda "Hanımefendi, kusura bakmayın. Bu sizin özeliniz, ben karışmasam daha iyi olur." demesi daha uygun düşerdi. Bunu yapamamış olması eşinizle kavga etmeye, haftasonunu mahvetmeye değmez bence.

mantık lı olmanın gerektirdiği aynen söylediğiniz gibi bende katılıyorum da ....... bazen mümkün değil işte

ben böyle konularda gerçekten süzme salağım aklıma en ufak bişey gelmiyo anlayamaıyorum karşı tarafın niyetini normal karşılıyorum anlamıyorum çünkü anladığım zamanlarda ise beklemediğim için bakakalıyorum cevap dahi veremiyorum durumu geç anladığım için. ne zaman sizin gibi anında olayı idrak edip gereken tepkiyi veririm bilmiyorum

ben kendime de kızıyorum daha erken de müdahale edbilrdim yani telefonu eşimin eline tutuşturduğunda şöyle bi ayağa kalkıp
-- hopp hoopp başka masaya
demek vardı
daha neler neler geliyor şimdi aklıma da o an benimde basiretim bağlandı

Evli erkekleri bi fanusa koyalım da yanımızda gezdirelim, aldıkları nefesin hesabını da tutalım.

Eşiniz belki hatalı da siz de hatalısınız.

İnsanın basireti bağlanabilir, yardım edebilir de sizin yaptığınız da büyük cesaret.

çok güldüm.çok iyi yapmışsın.Yapmışsın yapmasına da,eşine de yüklenme.Aniden gelişen birşeyde insan birden doğru hareketi yapamayabilir.Burda kızın yaptığı tamamen saçmalık.Hani demişsin ya,benden izin alması gerekirdi.Sonuçta eşin bir birey,kimsenin izniyle birşey yapması gerekmiyor.Burda izin alarak bile yapılsa olmaması gereken bir davranış.Yani bana biri gelse eşiniz şu telefona cevap verebilir mi dese bunu bile yadırgarım ve terslerim.Ne alaka.kİ zaten sonucu da iyi olmamış,eşin gereksiz yere sinirlenip küfürleşmiş,sizinle uzaktan yakından alakası olmayan biri için hzuurunuz kaçmış.Bence uzatma.Kapat gitsin.Değmez kendini de eşini de üzmeye.

gereksiz kıskançlıklar yapan biri değilim fanusa koyup gezdirmek zorunda kalacak kadar güvenmediğim bir eşim olsa o fanusda evde balık beslemeyi tercih ederim :) eşime güveniyorum ama tabi gözü kapalı bir özgüven yada güven içinde değilim burda kısknaçlıkdan ziyade sinirlendim açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…