Siz olsanız ne yapardınız o telefonu ?

Kizin davranisi bastan asagi yanlis! Sizin ilk verdiginiz tepkilerde normal, yani sizin sessiz kalmaniz ve sevgilinizin telefona cevap vermesi refleks olmus böyle bi durumda! Söylediginiz sey agir olmus ama o anki sinirle cikmis bence buda normal!! Keske erkek uzatmasaymis daha konusmayi!!! Bende tepki verirdim ama fazla uzatmayin derim, adam dersini almistir

Ohh cok iyi soylemissin :) gercekten bir an konunun sonunda kamera sakasiymis meger diyceksin gibi geldi.
Ama neden haftasonunu zehir edicek kadar buyuttunuz ki, densiz bi kadin yuzunden...

ohh cok iyi soylemissin :) gercekten bir an konunun sonunda kamera sakasiymis meger diyceksin gibi geldi.
Ama neden haftasonunu zehir edicek kadar buyuttunuz ki, densiz bi kadin yuzunden...

sanırım şaka olsaydı ve olayın sonunda gülümseyin kamera filan diyen biri çıksaydı
daha beter şalterlerim atardı şaka da olsa kötü

Tebrik ettim seni. Benim aklıma telefonu açıp onları demek gelmezdi herhalde. Eşinin suçu yok gibi çünkü ne yapacağını şaşırmıştır açmıştır. Ama küfürleşip tartışması çok saçma ne olduğunu bilmiyo kim olduğunu bilmiyo ne gerek var küfür edip sinirlenmeye

bence olayı çok fazla büyütmüşsünüz. alt tarafı yardım istemiş sizden. kadının amacı ne olabilir ki ? kocanıza aslında telefon vererek bir mesaj mı vermeye çalışıyordu ? tamamen kendinize duyduğunuz özgüven eksikliğinden kaynaklanmış siniriniz. benim başıma böyle bir şey gelse, 2 senelik erkek arkadaşıma yapsalar, güler geçerim hatta ben alır telefonu ben bile küfür ederim adama. kadının konuşma tarzı nasıl olursa olsun oradan bir zarar çıkmayacağı belliyse bu tarz tepkiler vermeniz yanlış. belki de gerçekten siz biraz düzgün davransaydınız, kocanızda biraz adam akıllı konuşsaydı kadını derdinden kurtarabilirdiniz. ne malum belki kadına gerçekten sapık dadandı, attı adam telefon numarasını tutturdu bırakmıyor sabah akşam arıyor ? belki kadın numara engellemeyi bilmiyor, bu yüzden sürekli uğraşmak zorunda kalıyor ? yani alt tarafı bir telefon vermiş kocanıza - tamam biraz emrivaki olmuş- ama bu tepkiniz erkekleri sizlerden soğutuyor uzun vadede. eğer o an siz tepki vermeseydiniz, kocanız olayı çözseydi 1 dakikasını ayırıp, hem siz hafta sonunuzu düzgün geçirirdiniz, hem kadının işi görülmüş olurdu. çok garip karısını-kocasını kukla gibi yapan eşler...

Ben anlamadım bayanın niyetini
Benim aklıma hiç gelmez bir sapık için tanımadığım adamın yanına gelcem de şunu bunu de dicem
Buara da sizi de takdir ettim doğurusu ben olsam mal gibi kalırdım
İyi yapmışsınız haddini bildirmişsiniz
Masaya gelip durumu izah edip sizden de rica etseydi olay ayrı ama damdan düşer gibi ne öyle

harika bir cvp vermissiniz valla insanin kolay kolay yapamayacigi bir is sinirlenmeyin bence %100 haklisiniz.

Hafta sonunu zehir edecek kadar KAVGA YAPMAK

Ya ben gerçekten bazen erkekler için üzülüyorum..
Şimdi bu olay bizim başımıza gelseydi kız gittikten sonra 1 saat geyiğini çevirip,eğlenirdik..

Hem cinslerim neden böyle diye düşünmeden kendimi alamıyorum..

Olay tamamen spontan gelişmiş,
kız telefonu sürekli açıyormuş da kapatmıyormuş da,
eeee nolmuş kız strateji hatası yapıyormuş veya gönlü adamdaymış..

eeeee nolmuşşş yani,bana ne ki?

Gelmiş eşimden tlf.nu aç demiş,eşim de şaşırmış kalmış açmış,
eeee nolmuş?

İnsanlık ve kadınlık dersi mi verdik şimdi kadına bıdı bıdı yaparak

Kesinlikle aynısını yaşasak geyiği yapar eğlenir,
1 saat sonra konu kapanır başka şeylerden konuşuyor olurduk
Hafta sonumuzu da kavga YAPARAK geçirmezdik daha doğrusu kavga EDEREK

Ben olsam napardim biliyomusunuz, esime derdim ki askim nolur ya yazik kiza, al su telefonu da ver cevabini densize, kzi rahat biraksin. Ne kiymetli kocaniz var, konusmaya bile korkuyosunuz. Kizin belki kimi kimsesi yok, bi sevaba girseniz nolurdu Sanki

Madem rahatsiz ediliyo , neden cikiyo telefona
Hosuna gitmis belli..

sen iyi yapmissin , hatta az bile yapmissin
Ama dehmeyen biri icinde esinle tarisma bence
Esinde neye ugradigini sasirmistir ..
kizin yuzlugu sonucta , bosver canim sakinles
gereksiz biri icin kirmayin birbirinizi.

ahahahah

Yahu esinizin ustune cok gitmissiniz, adam saskinligindan ne yapacagini bilememistir. Ama kizin arsizligi da muhtesem yani.. Tam olay cikarmaktan, dikkat cekmekten hoslanan tiplere benziyor. Ne demek gidip tanimadigin etmedigin bi adama al bu sapiga laf yetistir demek? Cok rahatsiz oluyorsa acmasin telefonu bi sure. Bence kizin yaptigi sadece simariklik

Kıymetli kıymetsiz orasını yargılamak bana düşmez bana başıma böyle bir durum geldi ve dediğiniz gibi yaptım hatta ben o sırada stadyuma girişteydim ve yanyana durun bile dedim.Ne oldu ? Dua aldık ikimizde.
Yaptınız da noldu ki şimdi ? Eşinizle kız arasında bir münasebet mi geçeceklerdi ? Tanışıp telefonlarını mı vereceklerdi birbirlerine ? Saçma bir kıskançlık nezdimde.Yorumlar zaten dehşet verici saçını başını yolarım,az bile yapmışsın vs vs
Ne diyeyim Allah kimseyi kimseye muhtaç bırakmasın.Allah korusun bir bayan olarak yolda başıma bişey gelse yardım istesem koşarak tali yola sapacaklar var.

Son düzenleme:

YARDIM = ÇARESİZ kalmışlık durumunda yapılır ben ortada bir çaresizlik görmedim her çalışında açılan o telefona cevap vermek kaşınmaktır muhtaçlık değil! olayın maduru birsürü küfür ve hakaret işiten eşim ve durumdan dolayı sinirleri gerilen ben olduk istediğinizi düşünmekte serbestsiniz ben konunun kısknaçlıkla alakalı olmadığını çok defa belirttim.

Tepkin biraz abartılı olmuş. Ama haklısın.
Etraf bir sürü saçma insanla dolu.
Bu kız da onlardan biri.
Ben bir masadan boş bir sandalye alacaksam bile masadaki bayana bakarak izin isterim. Doğrusu da budur.

Yine de tavsiyem.. Kıskandığını bu kadar belli etme eşine. "Vay ben neymişim" havalarına girmesin

pardon olayda zaten seni muhatap alan yok ki konu direk eşine söyleniyor yani bir ricada bulunmana gerek yok eşine yüce gönüllülüğünü tebrik ederim ve
sana allahtan ;
dilinin kemiği olmayan, küfür ve hakaretleri sindirebilcek sinirlere sahip, yardımsever bir eş dilerim

AHHAHHAHAHHHAAAA

Telefonu kaptığın anda telefondaki adama kadınla ilgili söylediklerine bayıldım, harikasın yaaaaaaaa!!!

Eşinin o an afallayıp telefonu cevaplamasına kızamadım ben, kadın arsız ve fazlasıyla sürpriz bi kadın, insanın basireti bağlanır valla. Ama küfürleşmeye kadar ısrarla yardımcı olmasına kızardım ben de. Sen bence gerekeni yapmışsın boşver.

Ay hala gülüyorum ya

aaaa ne yuzsuz ınsanlar var yaaa oyle dua eksık olsun kızın zaten nıyetı bellı kasar resmen ıstemeyen acmaz o telı ben okıza bı guzel meydan dayagı atardım kı elımden bugune kadar kımse kurtulamadı dırek hastanelık esımede hadı kocacım gıdelım deyıp hıc bıse olmamıs gıbı yuruyup gıderdım

Amannn yorumları okuyunca daha bi şaşırdım. Arkadaşlar kızın peşinde gezen tehlikeye sokan birini görüp yardım etmekten bahsetmiyoruz ki.

Şunu sormak istiyorum yardımcı olsaydınız keşke diyenlere. Abi niye açılıyo o telefon? AÇMA. Gerçekten rahatsız oluyosan açma. Yanında bayan olan birine gidip bi de üzerinde "sevgilisiyim" der misiniz ler fln.. Yok artık ya, daha neler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…