Siz olsanız ne yapardınız o telefonu ?

olay bence kocişi yeme olayı değil ki; sonuçta her zaman karantida tutmak lazım öyle düşünülüyorsa..
olay bence saygısızlık olayı. kadının tamamen denyoluğu. gelip de aysaya rica etmiş olsaydı bence işin rengi daha farklı olurdu..
ben ki kıskanç biri değilim erkeğimi dişi kuştan sakınayım. ama böyle bir olaya kızardım.

benim başıma daha farklı bişey geldi onca terbiyesizlikten sonra ben kötü oldum nedenmiş biliyomusun o an mala bağlayıp anlamayıp tepki vermediğim için. ne bileyim devamlı savunma halinde dolaşmıyorum durduk yere neden kötülük bekleyim millettten yok canım sen benden çok daha zamanında algılamışın olayı ben kesin film izler gibi bakardım çok kızıyorum kendime ne zaman gözüm açılcak benim

aynen ipek
kıskançlık değil saygısızlığın tepkisiydi ve eşimin bir adamla küfürleşmesine dayanan bu olayda muhatap kaldığımız durum çok can sıkıcıydı

aynen ipek
kıskançlık değil saygısızlığın tepkisiydi ve eşimin bir adamla küfürleşmesine dayanan bu olayda muhatap kaldığımız durum çok can sıkıcıydı
barıştın mı sen eşinle?

aynen ipek

Kıskançlık olmasaydı eşinle mevzuyu uzatmazdın diye düşünüyorum. Eşinin şaşkınlıkla ne tepki vereceğini bilmediği ortada. Eşine neden küsesin ki arkadaşlar barıştın mı diye sorma lüzumu görsün?

Bakın benim en sevmediğim şey başka insanların yanında kıskanç duruma düşmektir. Hiç düşmedim mi düştüm. Ve kendimden hiç hazzetmedim. Anlatmak istediğim sadece buydu.

yanlış yorumlamışsınız eşimle tartışmamın nedeni kıskançlık değil çok nahoş bir durumda kalmış olmamız gelişen diyaloglar sinirimizi bozdu
-konu nedir bilmiyorum ama kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yok
......
-ağzını topla şerefsiz
.......
ve dahada şiddetlenerek devam etti böyle bir ortamda bulunmuş olmak ve bunun nedeninin hiç tanımadığımız bir kişi olması
rahatsız olan açmaz bidaha o telefonu ne diye konuşurda anne babamıza varan küfürlere muhatap kalmamıza neden olur
kıskanç değilim demiyorum kıskanmak gerekiyorsa hakkını veriririm
bu durum daha farklı

Benim eşim o telefonu alıp konuşmayacağı için benim bişi yapmama gerek kalmazdı diye ümit ediyorum

barıştın mı sen eşinle?

haftasonumuz keşke şunu şöyle yapsaydın gibi tartışmalarla geçti baktık birbimizden hınç çıkarmak bi yere götürmüyor bizde tüm elektriği karşı tarafa saydırarark attık yani nasıl oldu anlamadım ama ben eşime kızarken birde baktım ikimiz bir olmuş kız a yağdırıyoruz

Geçen akşam şöyle bir şey başıma geldi .
Erkek arkadaşımla gece 12 de sinemadan çıktık eve gidiyoruz .
Bir bayan geldi ve benle hiç göz iletişimi kurmadan sevgilime biir adres sordu.
Ben kızı kıskanmadım fakat tavrına kızdım.
Ve erkek arkadaşıma dedim ki aklı olan hiç bir bayan yanında kız olan adamın gözüne bakıp da yanında bayan varken sadece onla muhattap olmaz dedim çünkü ben olsam kız arkadaşına sorardım zaten hangisi biliyorsa cevap verir dedim.
Kızı kıskanmadım dediğim gibi davranış hoşuma gitmedi.
Ama erkek arkadaşım böyle bişeyi benden onay almadan kabul etme cesaretinde bulunamazdı .
Eğer yaparsa kızı değil sevgilimi mahfederdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
dengesiz kıza bak ya..

bunu kaç kadın yapar ki?

allah akıl versin ...

Ben mi çok geniş bakıyorum anlamadım :)),sizlerin sahiplenme anlayışıyla benim sahiplenme kavramım arasında çok büyük uçurumlar olduğu belli,ben ne yapardım valla ben eşimin konuşmasına izin verirdim hoşlanmadıysam eğer durumdan,kesinlikle telefonu alıp ''bu kapıdan sana ekmek çıkar'' cümlesini kurmazdım.Öfke kontrolü olmalı her insanda.Kızın karşısındaki kim nereden biliyorsunuz o nasıl söz öyle ya.Hiçbir hemcinsimiz de o telefonu farklı mecralarda değerlendiremezdi değerlendiririm diyen boş konuşmuş olur iması bile çirkin.

Aklıma ne geldi bundan bir ay evvel kuzenimle bir yere gittik dönerkende parkta dinlenelim bir sigara içeriz arıyoruz arıyoruz çakmak neyin yok
iki üç bank ötedede bir çift var sen iste ben istiyim yok yok hadi gildeim derken gittik usul usul yan banka gecti kuzenim kızın yanında oluyor bank bende gidip çok özür dilerim çakmağınız varmı acaba diye kıza sordum
melül melülde kıza bakıyorum
cocukta yandan cakmak uzatıyormus ben nasıl edepliysem o tarafa bakmıyorum halıyle çakmağı görmüyorum bile
baya bir gülüşmüştük

Sana katılıyorum beni öldürseler bu cümleyi kurmam.
Çok büyük birşey olacakta belki .
Benim muhattabım yanımda ki adam derdimi onla çözerim.
BU cümle edilmez açıkcası ben bunu da yadırgadım .

Bence de zaten olması gereken bu , dedim ya aklı olan kadın böyle davranır.
Çünkü hiç bir adam gelip de yanında erkek olan kızla göz kontağı kurarak bişy sormaz.
Yanında ki adama sorar.
Ama bazı bayanlarda var bu durum , kızla muhattap olamayıp erkeğe soruyorlar.
Ki bence yanlış bir davranış.

Kadının direk sizle değil eşinizle konuşması enteresan değil. Ondan isteyeceği bir şeyi ondan istemiş. Önce sizden izin alması gereksiz olurdu. İkiniz bir anda boş bulunmuşsunuz. Eşiniz Kabul edivermiş. Sonra iş çığrından çıkmış bence küfürleşme falan olunca. Eşiniz işin büyüdüğünü farkedince teleofnu kapamalıydı direk. Ne yüzsüz kadınlar var ya.. Ama eşinizle bu yüzden kavga ettiğinze değmez..

Çünkü kadınları tanıyorum risk almayı sevmem yoksa kız sigarada içmiyordu

Kadinin hatasi daha ricasina cevap vermeden pat diye telefonu acip esinizin eline tutusturmasi ama bu kadar sinirlenmeye gerek yok gibi neticede amac karsidakini korkutmak sevgilim de diyince sevgili olacak degiller ya.. :26:

olay tam tersi olsaydı. bir erkek gelseydi de kız arkadaşımla sorunlarım var bir konuşur musunuz deseydi masadaki erkeği muhatap almadan? ha arabistanda değiliz, kimsenin kimseyi yiyeceği de yok ama kültürel görgü kuralları vardır. Türk toplumunun da görgü kuralı bu şekildedir. en azından biz böyle biliyoruz. çağ değişiyor olabilir ama alışkanlıklar zor değişir.

sözüm ağırdı ağır olmasına ancak o ortamın ambiyansını yaşamış birçok kişi daha ağır tepkiler verirdi.
ben ancak size yazı dili ile ifade edilebilecek ölçüde anlatabiliyorum.olay soğuduğu için şimdi daha sakin davranabiliyor olmam o an ki öfkemin yersiz olduğunu düşündürmesin. ben eşimin en büyük küfürünü trafikte sinirlendiğinde karşı şöförlere söylediği -DÜDÜK ÖNÜNE BAK YADA ALLAHIN ÖKÜZÜ gibi kelimlerle sınırlı gördüm.o güne kadar da kendimizi ailelerimize varacak küfürler söylenecek ortamlara sokmadık
sinirden titreyen eliyle telefonu uzatan eşimin elinden telefonu almamak için ellerini arkasına saklıyor ve anlam veremediğim bir pişkinlikle hayır lütfen filan diyor . ve dinlerken ki mimikleri o kadar rahatsız ediciydiki bir elini ağzına götürmüş tırnağını kemiriyor diğer elini tırnağını kemirdiği kolunun altında destek yapmış yüzünde ise OHHH OLSUN İŞTE BÖYLE YEDİRTTİRİRİM SANA KÜFÜRÜ (TELEFONDAKİ ŞAHIS İÇİN )DERMİŞCESİNE RAHAT VE MEMNUN BİR İFADE vardı eşimin her küfründe başıyla onay veriyordu (bu arada eşim bi ara elinde telefonla masadan biraz uzaklaştı küfürleşmenin dozu artınca)

bu kadar da olmaz ya, kızın yaptığı terbiyesizlik dediğiniz gibi açmasaydı her seferinde telefonu.O kızı savunan arkadaşların çok iyi niyetli olduğunu düşünüyorum, bu tarz insanları görmedikleri için hüsn ü zan ediyorlar.bir tane de benim başımda var aynı yerde çalışıyoruz, eşim selamını dahi almamasına rağmen dün gelip araba alacam de alayım diye sormuş(Ne var bunda diyebilirsiniz ama insan bunu arkadaşına sorar ki kendisi bulunduğumuz ilçenin neredeyse tamamını tanıyor.soracağı son kişi eşim olmalıydı.)
sen iyi yapmışsın belki ''iş var'' demek ağır olmuş olabilir ama insan sinirlenince gözü görmüyor.yakında ben de saçını yolmazsam iyi:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…