Öyle yorumlar var ki kocadan değil 10 yaşında çocuktan bahsediyoruz sanır. Kızar mıydım bilmiyorum ama kızacaksam bile özelde yapmaya gayret ederdim. Sevgilisiyim demen şart değil abisiyim de diyebilirdin derdim. Ama kızın yanında kıskançlık krizine girmemeye çalışırdım. "Bana bak yicek misin sen benim kocişimi saçını başını yolarım" noktasına gelirsem mutsuz olurum çünkü.
ben kendime de kızıyorum daha erken de müdahale edbilrdim yani telefonu eşimin eline tutuşturduğunda şöyle bi ayağa kalkıp
-- hopp hoopp başka masaya
demek vardı
daha neler neler geliyor şimdi aklıma da o an benimde basiretim bağlandı
olay bence kocişi yeme olayı değil ki; sonuçta her zaman karantida tutmak lazım öyle düşünülüyorsa..
olay bence saygısızlık olayı. kadının tamamen denyoluğu. gelip de aysaya rica etmiş olsaydı bence işin rengi daha farklı olurdu..
ben ki kıskanç biri değilim erkeğimi dişi kuştan sakınayım. ama böyle bir olaya kızardım.
barıştın mı sen eşinle?aynen ipek
kıskançlık değil saygısızlığın tepkisiydi ve eşimin bir adamla küfürleşmesine dayanan bu olayda muhatap kaldığımız durum çok can sıkıcıydı
aynen ipek
kıskançlık değil saygısızlığın tepkisiydi ve eşimin bir adamla küfürleşmesine dayanan bu olayda muhatap kaldığımız durum çok can sıkıcıydı
Kıskançlık olmasaydı eşinle mevzuyu uzatmazdın diye düşünüyorum. Eşinin şaşkınlıkla ne tepki vereceğini bilmediği ortada. Eşine neden küsesin ki arkadaşlar barıştın mı diye sorma lüzumu görsün?
Bakın benim en sevmediğim şey başka insanların yanında kıskanç duruma düşmektir. Hiç düşmedim mi düştüm. Ve kendimden hiç hazzetmedim. Anlatmak istediğim sadece buydu.
barıştın mı sen eşinle?
Geçen akşam şöyle bir şey başıma geldi .
Erkek arkadaşımla gece 12 de sinemadan çıktık eve gidiyoruz .
Bir bayan geldi ve benle hiç göz iletişimi kurmadan sevgilime biir adres sordu.
Ben kızı kıskanmadım fakat tavrına kızdım.
Ve erkek arkadaşıma dedim ki aklı olan hiç bir bayan yanında kız olan adamın gözüne bakıp da yanında bayan varken sadece onla muhattap olmaz dedim çünkü ben olsam kız arkadaşına sorardım zaten hangisi biliyorsa cevap verir dedim.
Kızı kıskanmadım dediğim gibi davranış hoşuma gitmedi.
Ama erkek arkadaşım böyle bişeyi benden onay almadan kabul etme cesaretinde bulunamazdı .
Eğer yaparsa kızı değil sevgilimi mahfederdim.
Ben mi çok geniş bakıyorum anlamadım :)),sizlerin sahiplenme anlayışıyla benim sahiplenme kavramım arasında çok büyük uçurumlar olduğu belli,ben ne yapardım valla ben eşimin konuşmasına izin verirdim hoşlanmadıysam eğer durumdan,kesinlikle telefonu alıp ''bu kapıdan sana ekmek çıkar'' cümlesini kurmazdım.Öfke kontrolü olmalı her insanda.Kızın karşısındaki kim nereden biliyorsunuz o nasıl söz öyle ya.Hiçbir hemcinsimiz de o telefonu farklı mecralarda değerlendiremezdi değerlendiririm diyen boş konuşmuş olur iması bile çirkin.
Aklıma ne geldi bundan bir ay evvel kuzenimle bir yere gittik dönerkende parkta dinlenelim bir sigara içeriz arıyoruz arıyoruz çakmak neyin yok
iki üç bank ötedede bir çift var sen iste ben istiyim yok yok hadi gildeim derken gittik usul usul yan banka gecti kuzenim kızın yanında oluyor bank bende gidip çok özür dilerim çakmağınız varmı acaba diye kıza sordum
melül melülde kıza bakıyorum
cocukta yandan cakmak uzatıyormus ben nasıl edepliysem o tarafa bakmıyorum halıyle çakmağı görmüyorum bile
baya bir gülüşmüştük
Sana katılıyorum beni öldürseler bu cümleyi kurmam.
Çok büyük birşey olacakta belki .
Benim muhattabım yanımda ki adam derdimi onla çözerim.
BU cümle edilmez açıkcası ben bunu da yadırgadım .
Bence de zaten olması gereken bu , dedim ya aklı olan kadın böyle davranır.
Çünkü hiç bir adam gelip de yanında erkek olan kızla göz kontağı kurarak bişy sormaz.
Yanında ki adama sorar.
Ama bazı bayanlarda var bu durum , kızla muhattap olamayıp erkeğe soruyorlar.
Ki bence yanlış bir davranış.
Kadının direk sizle değil eşinizle konuşması enteresan değil. Ondan isteyeceği bir şeyi ondan istemiş. Önce sizden izin alması gereksiz olurdu. İkiniz bir anda boş bulunmuşsunuz. Eşiniz Kabul edivermiş. Sonra iş çığrından çıkmış bence küfürleşme falan olunca. Eşiniz işin büyüdüğünü farkedince teleofnu kapamalıydı direk. Ne yüzsüz kadınlar var ya.. Ama eşinizle bu yüzden kavga ettiğinze değmez..
Ben mi çok geniş bakıyorum anlamadım :)),sizlerin sahiplenme anlayışıyla benim sahiplenme kavramım arasında çok büyük uçurumlar olduğu belli,ben ne yapardım valla ben eşimin konuşmasına izin verirdim hoşlanmadıysam eğer durumdan,kesinlikle telefonu alıp ''bu kapıdan sana ekmek çıkar'' cümlesini kurmazdım.Öfke kontrolü olmalı her insanda.Kızın karşısındaki kim nereden biliyorsunuz o nasıl söz öyle ya.Hiçbir hemcinsimiz de o telefonu farklı mecralarda değerlendiremezdi değerlendiririm diyen boş konuşmuş olur iması bile çirkin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?