Tasinmak buyuk masraf ne gerek var durupdururken
Gelmezsen ayrılırız diye tehdit etmek ne kadar çocukça, siz de o zaman gidersek ayrılırız diyin. Kimse kendisinden taviz vermesin, oturup çözmeye uğraşın bir de. Eşiniz bencillik ediyor. Baştan konuşulmuş, düzen değiştirmek kolay değil. Evi nerede alırsınız bilemem. Tekrar eski yaşadığınız yere dönebilirsiniz de ama onun bu blöfü çok can sıkıcı. O sizi kaybetmekten korkuyor mu acaba sizin kadar?
çocuk oyuncağı mı bu hem masraf hem de yorgunluk öyle kolay mı ha deyince taşınmak eşiniz neden bu kadar tutarsız? ve böyle ufak bir mesele yüzünden ayrılırım demekte neyin nesi
Ozaman sen de gitmek istiyorsan buyur git diyeceksin. Öyle zırt pırt düzen bozulmaz. Oraya taşınırken işyerine uzak olduğunu bilmiyomuydu?
bulacagınız eve senmı karar vereceksın o mu ?
eger sen karar vereceksen her buldugu eve bir kusur bul belki pes eder
keyfine göre hareket ediyor adam,Zaten 1 yıl ıcınde bekledıgımız para gelırse ev alıcaz ev alana kadar cıkmaz burdan beraber begenırız ama sımdıden bana bıyle dıkte etmesıne sınırlenıyorum kendını alıştırma buraya fazla dıyo.dusunsenıze ben burda oturdugum sure bıyunca ne hıssedıcem pekı dıken ustunde gıttık gıdıcez dıye mıınsan bulundugu terı benımsemek ıster dımı ama ve ne için gidiyoruz beyefendı sevmemiş diye
bir daha taşınsanız yine sıkıldım demeyeceği ne malum ?Ah bı anlayabılsem en basından dusunmesı lazım.benım buraya senedımmı geldım denedım işime gelmedi sevmedim giderim diyo.ben gelmıcem dıyorum sen yalnız gıdersın dıyorum anlaşamadık bı turlu caresız kaldım
keyfine göre hareket ediyor adam,
herşey gönlüne göre olsun
bir daha taşınsanız yine sıkıldım demeyeceği ne malum ?
gören de tutup başka ülkeye getirdiniz sanırBu tutarsızlıkla öyle dicek muhtemelen ama orası dogdugunbuyudugu yermiş beyefendinin burda mutlu olamamışmış
sadece semt değiştirmek için sizden ayrılacağını mı söylüyors.... edin mahkemenin yerini gösterin çok güldüm şu an yeminle Allah ta sizi güldürsün.
gören de tutup başka ülkeye getirdiniz sanır
of saçmalıyor eşin ya bence duymazdan gel hiç takma konusur konusur susarAnkaranın içinde biri cankaya biri yenşmahalle ilcesi sınırlarında aynen öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?