- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.543
- 63
- Konu Sahibi mina retriever
-
Madem kocası da peşinden geliyor kendi evlerinde kalsınlar.
Ne saçma iş.
KENDİ EVLERİ YOK MU NEDEN SİZDELER ANLAMADIM BEN ORAYI YA
sesini çıkarmalısın madem eşide geliyo niye sizin evdeler alışmışlar ekmek elden su gölden kavga bahane bence
Aynen dun aksam baya kasilmalarim oldu doguma diye gidiyoduk sabaha karsi 4de gecti sukur. Dedigin gibi stres yapinca bsy olcak diye korkuyorum. Duymamaya calisiyorum ama kafam doluyo ister istemez. Surekli namusa hakaret ediyo anneme vuruyo tehdit ediyo vs neler neler. Bu halimle de bi yere kdr koruyabiliyorum. Onceden olsa tkme tokat dalardim biliyo aslinda hic yapmadigim sey degil ama hamileligimi kullaniyo o da. Ben annemden ayri kalmak istemiyorum simdi bi laf desem hadi annem alinir diyorum susmaya calisiyorum. 2 hafta sonra polisle attirmayi dusunuyorum evden. Kendi babami sildim ben anneme kotu davrandigi icin bu adam kim oluyo. Bundan 1ay oncede bana sesini yukseltmeye calisti esim haddini bildirdi ben delirdim kovaladim ama yine ayni iste. Beni biri kovsa ben bidaha gitmem gorusmem yani. Insanlar utanmaz olmusMahkemeleri var sonuçta açık açık git evimden demelisin! Stresli bir ortamda bebeğin de stres oluyordur. Ve doğduğunda onda etkiler bırakmış olucak huzursuz bir bebek olucak. (İnşallah olmaz ama bildiğim kadarı ile anne stresli bir ortamda yaşıyorsa bebek huzursuz oluyor)
Bence açık açık söylemelisin.
Acmiyoruz bu defa kapi onunde yatiyo bizde eve hapis oluyoruz bakalm ne zmna kdr boyle devam etcek. Su donemde sinirlenmek istemiyorum yoksa merdivenlerden yuvarlarim onuAçmayın kapıyı o adama? Yani evinize zorla girecek degil sonuçta degil mi ?
Anneniz gercekten bosanmak istiyorum. Ekonomik ozgurlugude varmis note cekiyoki Boyle bi adami ikinci esi bide. Biran once bosansin sorun kalmaz boylece sonrada bebek dogunca bakimina yardim eder ne guzel. Bide sigara iciyormus bebek etkileniyor biliyorsun demi senin icip icmemen one degil..Annem bize maddi acidan geldigi zaman destek oluyor zaten annemin evinde kiraciyiz kira bedelinin yarisini oduyoruz borcumuz var diye. Evlerimiz cok yakin birbirine. Annem ne kdr git bosancaz dese de adam yuzsuz her lafi soyleyip oturuyo. Bende nolur nolmaz diye bosancaklari gunu bekliyorum kovmak icin. Kac kez uyarmamiza ragmen degismedi. Ben kendi babami da bu yuzden istememistim zaten. Stresli ortamdan artik cok skldim sinir hastasi oldum. Adam benim evlenmemi beklemis heralde diyorum. Hem emekli maasi var hem calisiyo ama ev icin 5 kurus para vermiyo anneme. Kendi dışarıda istedigini yiyo iciyo geliyo. Evi esim temizliyo ben zorlandigim icin ama adam heryeri batiriyo her dk bardak tabak cikarip birakiyo sigara iciyo kulunu birakiyo surekli mutfak tuvalet toplayip temizlemeye de bıktık. Ben hadi annem alinmasin diye susmaya calisiyorum ama beynim zonkluyo resmen. Bu zamana kadar annem beni hic birakmadi babam birakti gitti dugunumu annem yapti bebek icin alisverisi annem yapti cogu seyi o aldi ama kocası herseyi burnumuzdan getirdi. Git gelme dedikce utanmadan arayip gelip duruyo. Bide soyledigi sozleri duysaniz asla cekilcek gibi degil. Kac kez papaz olduk ama 2 gun sonra gelip yuzumuze guluyo. Ay Allah im neymis benim cilem boyle. Biri bitti biri basladi diyorum. Rahatca yasayamadik bi evliligimizin tadını. Ev kalabalik olunca haliyle esimde bana zaman ayiramiyo gidip yatiyo sonra biz brbrmizi kiriyoruz. Sukur ki esimden yana sansliyim ama kotu ornek olcak o adam sonunda benm kocamada diye dusunuyorum
Ben bebek dogunca evde sigara icirmem kimseye zaten. Annem baya katlandi ama artik kararli. Sadece mahkeme gununu bekliyor. Adam hasta zaten laftan sözden anlayan biri degil. Surekli soylenmektende biktim. Naparsa yapsinlar diyorum ama evdeki duzenim bozuluyo boyle bana goctuklerinde. Bu ilk degil yani. Bide kalabalik olunca ona gore bulasik cikiyo ona gore yemek yapilip alisveris yapiliyo. Bende hepsine zaten yetisemem. Cocugum olcak onu dusunmek zorundayim. Bakalim gunu gelince bosaninca ne olcak. Ben eve sokmicagmi soyledim zten. Gerekirse dedigm gbi polisle attircam evden ama suan hamile oldugum icin zor kullanmak istemiyorum bebegm zarar gormesin diye. 2 haftam kaldi Allah in izniyle insallah sonrasinda taviz vermicemAnneniz gercekten bosanmak istiyorum. Ekonomik ozgurlugude varmis note cekiyoki Boyle bi adami ikinci esi bide. Biran once bosansin sorun kalmaz boylece sonrada bebek dogunca bakimina yardim eder ne guzel. Bide sigara iciyormus bebek etkileniyor biliyorsun demi senin icip icmemen one degil..
Hayirlisiyla kucagina al insallah. Annende bosanip kurtulsun yinede guzellikle halletmeye calisin bazilarinin sagi solu pek belli olmuyor. Ama Ben bosanma asamasinda da birlikte kalmayi anlamiyorum bi karar verilmis zaten daha evli gibi davranmanin bi anlami yok keske herkes kendi yoluna diyebilseler..Ben bebek dogunca evde sigara icirmem kimseye zaten. Annem baya katlandi ama artik kararli. Sadece mahkeme gununu bekliyor. Adam hasta zaten laftan sözden anlayan biri degil. Surekli soylenmektende biktim. Naparsa yapsinlar diyorum ama evdeki duzenim bozuluyo boyle bana goctuklerinde. Bu ilk degil yani. Bide kalabalik olunca ona gore bulasik cikiyo ona gore yemek yapilip alisveris yapiliyo. Bende hepsine zaten yetisemem. Cocugum olcak onu dusunmek zorundayim. Bakalim gunu gelince bosaninca ne olcak. Ben eve sokmicagmi soyledim zten. Gerekirse dedigm gbi polisle attircam evden ama suan hamile oldugum icin zor kullanmak istemiyorum bebegm zarar gormesin diye. 2 haftam kaldi Allah in izniyle insallah sonrasinda taviz vermicem
Aynen oyle bizede garip geliyo bu durum ama adam onceki esinede aynisini yapmis bosanana kadar ayrilmamis peşinden. Bende zaten nolur nolmaz diye bosanmanin kesinlesmesini bekliyorum ondan sonra hadi yallah dicem. Esime hesap vermiyorum elin adami hesap sormaya calisiyo ben gelemem boyle seylere yaniHayirlisiyla kucagina al insallah. Annende bosanip kurtulsun yinede guzellikle halletmeye calisin bazilarinin sagi solu pek belli olmuyor. Ama Ben bosanma asamasinda da birlikte kalmayi anlamiyorum bi karar verilmis zaten daha evli gibi davranmanin bi anlami yok keske herkes kendi yoluna diyebilseler..
Biz bunlarin daha fazlasini yasadik babamda aslinda. Uzaklastirmada aldik cezada aldi. Bende soyledim polisle attiralim diye ama yuz goz olmayalim nasilsa gider diyor bekliyoruz bakalim. Son haftalarimda bende fazla düşünmek istemiyorum aslinda ama sabir kalmiyo insanda. Suan ondan cok bebegimi dusunmem gerekirken nelerle ugrasiyorum. 2 3 gundur hareketlerinde de azalma oldu minnagimin kafama o da takiliyoannen mahkeme gününü bekliyorsa eğer polise falan gidemez misiniz bu adam bizi rahatsız ediyor diye. prosedürleri falan bilmiyorum tabi ama bu süreçte sizi rahatsız etmesinden dolayı uzaklaştırma falan alır belki?
Evet ben de bu kısma anlam veremedimMadem kocası da peşinden geliyor kendi evlerinde kalsınlar.
Ne saçma iş.
Kendi evlerindeyken ustune saldiriyor vuruyor o yuzden de yalniz kalmak istemiyor acikcasi. Aslinda bende bazen saçma buluyorum ama iste bisey denmiyo ne denir kiEvet ben de bu kısma anlam veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?