• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaniz ne yapardiniz ?

mina retriever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
2.960
1.543
63
Kizlar biz 1 yillik evliyiz esimle. Kismetse 2 hafta sonra da bebegimizi kucagimiza alicaz. Annemin 2. Evliligi esimin ise ailesi yok malesef kazada kaybetmis. Annemle esi siddetli gecimszlik yasiyolar suan bosanma mahkemeleri var. Annem bize geliyor kalmaya evde kufur hakaret siddet oldugu icin. Pesinden esi de geliyor bizde kaliyor yiyor iciyor. Biz yeni evliyiz ve borcla evlendik. 2 kisinin yuku ayri 4 kisinin yuku ayri masraf. Simdi cocukta olcak yetisemiyoruz. Annemin esi bugun bavulumu toplayip bende buraya gelcem dedi artik sinirlerim bozuldu. Hadi diyorum zamaninda 2 yil bende onlarla kaldim diye ses cikarmamaya calisiyorum ama surekli bi tartisma ortami var ve ben sinirleniyorum ve hamileligimin 9. Ayindayim. Biz esimle evde sessiz sakin oturan insanlariz ama annemlerin kavgasi benimde sabrimi tuketiyo yeri geliyo onlara yeri geliyo esime sariyorum. Ben boyle napicam ? Biktigim icin evlendim zaten simdi benim basima kaldılar. Annem yalniz gelse rhatsiz olmuyoruz ama esinin lafi sozu katlanilabilir seyler deil. Annem tlfnu acmayinca 10kere beni ariyo ve cok rahatsizim bu durumdan. Akil verin bana kizlar cok kotuyum.

Mahkemeleri var sonuçta açık açık git evimden demelisin! Stresli bir ortamda bebeğin de stres oluyordur. Ve doğduğunda onda etkiler bırakmış olucak huzursuz bir bebek olucak. (İnşallah olmaz ama bildiğim kadarı ile anne stresli bir ortamda yaşıyorsa bebek huzursuz oluyor)
Bence açık açık söylemelisin.

Madem kocası da peşinden geliyor kendi evlerinde kalsınlar.
Ne saçma iş.

KENDİ EVLERİ YOK MU NEDEN SİZDELER ANLAMADIM BEN ORAYI YA

sesini çıkarmalısın madem eşide geliyo niye sizin evdeler alışmışlar ekmek elden su gölden kavga bahane bence:kahve:

Annem bize maddi acidan geldigi zaman destek oluyor zaten annemin evinde kiraciyiz kira bedelinin yarisini oduyoruz borcumuz var diye. Evlerimiz cok yakin birbirine. Annem ne kdr git bosancaz dese de adam yuzsuz her lafi soyleyip oturuyo. Bende nolur nolmaz diye bosancaklari gunu bekliyorum kovmak icin. Kac kez uyarmamiza ragmen degismedi. Ben kendi babami da bu yuzden istememistim zaten. Stresli ortamdan artik cok skldim sinir hastasi oldum. Adam benim evlenmemi beklemis heralde diyorum. Hem emekli maasi var hem calisiyo ama ev icin 5 kurus para vermiyo anneme. Kendi dışarıda istedigini yiyo iciyo geliyo. Evi esim temizliyo ben zorlandigim icin ama adam heryeri batiriyo her dk bardak tabak cikarip birakiyo sigara iciyo kulunu birakiyo surekli mutfak tuvalet toplayip temizlemeye de bıktık. Ben hadi annem alinmasin diye susmaya calisiyorum ama beynim zonkluyo resmen. Bu zamana kadar annem beni hic birakmadi babam birakti gitti dugunumu annem yapti bebek icin alisverisi annem yapti cogu seyi o aldi ama kocası herseyi burnumuzdan getirdi. Git gelme dedikce utanmadan arayip gelip duruyo. Bide soyledigi sozleri duysaniz asla cekilcek gibi degil. Kac kez papaz olduk ama 2 gun sonra gelip yuzumuze guluyo. Ay Allah im neymis benim cilem boyle. Biri bitti biri basladi diyorum. Rahatca yasayamadik bi evliligimizin tadını. Ev kalabalik olunca haliyle esimde bana zaman ayiramiyo gidip yatiyo sonra biz brbrmizi kiriyoruz. Sukur ki esimden yana sansliyim ama kotu ornek olcak o adam sonunda benm kocamada diye dusunuyorum

Mahkemeleri var sonuçta açık açık git evimden demelisin! Stresli bir ortamda bebeğin de stres oluyordur. Ve doğduğunda onda etkiler bırakmış olucak huzursuz bir bebek olucak. (İnşallah olmaz ama bildiğim kadarı ile anne stresli bir ortamda yaşıyorsa bebek huzursuz oluyor)
Bence açık açık söylemelisin.
Aynen dun aksam baya kasilmalarim oldu doguma diye gidiyoduk sabaha karsi 4de gecti sukur. Dedigin gibi stres yapinca bsy olcak diye korkuyorum. Duymamaya calisiyorum ama kafam doluyo ister istemez. Surekli namusa hakaret ediyo anneme vuruyo tehdit ediyo vs neler neler. Bu halimle de bi yere kdr koruyabiliyorum. Onceden olsa tkme tokat dalardim biliyo aslinda hic yapmadigim sey degil ama hamileligimi kullaniyo o da. Ben annemden ayri kalmak istemiyorum simdi bi laf desem hadi annem alinir diyorum susmaya calisiyorum. 2 hafta sonra polisle attirmayi dusunuyorum evden. Kendi babami sildim ben anneme kotu davrandigi icin bu adam kim oluyo. Bundan 1ay oncede bana sesini yukseltmeye calisti esim haddini bildirdi ben delirdim kovaladim ama yine ayni iste. Beni biri kovsa ben bidaha gitmem gorusmem yani. Insanlar utanmaz olmus

Açmayın kapıyı o adama? Yani evinize zorla girecek degil sonuçta degil mi ?

İkisini de at kapıya ..madem boşanma davaları var neden eve kabul ediyosun , annen niye engel olmuyor ? Esin konu mankeni mi ? Kalk si jdjfjdk git diyemiyo mu ? Baban olsa bir derece ama elin adamı yani ..annen çeksin sen niye çekiyorsun onun yükünü ? Bosanacagi adamı senin başına musallat etmiş resmen ..yeni evliyken hemde hamileyken ..
Kalkin gidin evinize erkenden dogurtmayin beni de ..

Annem bize maddi acidan geldigi zaman destek oluyor zaten annemin evinde kiraciyiz kira bedelinin yarisini oduyoruz borcumuz var diye. Evlerimiz cok yakin birbirine. Annem ne kdr git bosancaz dese de adam yuzsuz her lafi soyleyip oturuyo. Bende nolur nolmaz diye bosancaklari gunu bekliyorum kovmak icin. Kac kez uyarmamiza ragmen degismedi. Ben kendi babami da bu yuzden istememistim zaten. Stresli ortamdan artik cok skldim sinir hastasi oldum. Adam benim evlenmemi beklemis heralde diyorum. Hem emekli maasi var hem calisiyo ama ev icin 5 kurus para vermiyo anneme. Kendi dışarıda istedigini yiyo iciyo geliyo. Evi esim temizliyo ben zorlandigim icin ama adam heryeri batiriyo her dk bardak tabak cikarip birakiyo sigara iciyo kulunu birakiyo surekli mutfak tuvalet toplayip temizlemeye de bıktık. Ben hadi annem alinmasin diye susmaya calisiyorum ama beynim zonkluyo resmen. Bu zamana kadar annem beni hic birakmadi babam birakti gitti dugunumu annem yapti bebek icin alisverisi annem yapti cogu seyi o aldi ama kocası herseyi burnumuzdan getirdi. Git gelme dedikce utanmadan arayip gelip duruyo. Bide soyledigi sozleri duysaniz asla cekilcek gibi degil. Kac kez papaz olduk ama 2 gun sonra gelip yuzumuze guluyo. Ay Allah im neymis benim cilem boyle. Biri bitti biri basladi diyorum. Rahatca yasayamadik bi evliligimizin tadını. Ev kalabalik olunca haliyle esimde bana zaman ayiramiyo gidip yatiyo sonra biz brbrmizi kiriyoruz. Sukur ki esimden yana sansliyim ama kotu ornek olcak o adam sonunda benm kocamada diye dusunuyorum
Anneniz gercekten bosanmak istiyorum. Ekonomik ozgurlugude varmis note cekiyoki Boyle bi adami ikinci esi bide. Biran once bosansin sorun kalmaz boylece sonrada bebek dogunca bakimina yardim eder ne guzel. Bide sigara iciyormus bebek etkileniyor biliyorsun demi senin icip icmemen one degil..

Anneniz gercekten bosanmak istiyorum. Ekonomik ozgurlugude varmis note cekiyoki Boyle bi adami ikinci esi bide. Biran once bosansin sorun kalmaz boylece sonrada bebek dogunca bakimina yardim eder ne guzel. Bide sigara iciyormus bebek etkileniyor biliyorsun demi senin icip icmemen one degil..
Ben bebek dogunca evde sigara icirmem kimseye zaten. Annem baya katlandi ama artik kararli. Sadece mahkeme gununu bekliyor. Adam hasta zaten laftan sözden anlayan biri degil. Surekli soylenmektende biktim. Naparsa yapsinlar diyorum ama evdeki duzenim bozuluyo boyle bana goctuklerinde. Bu ilk degil yani. Bide kalabalik olunca ona gore bulasik cikiyo ona gore yemek yapilip alisveris yapiliyo. Bende hepsine zaten yetisemem. Cocugum olcak onu dusunmek zorundayim. Bakalim gunu gelince bosaninca ne olcak. Ben eve sokmicagmi soyledim zten. Gerekirse dedigm gbi polisle attircam evden ama suan hamile oldugum icin zor kullanmak istemiyorum bebegm zarar gormesin diye. 2 haftam kaldi Allah in izniyle insallah sonrasinda taviz vermicem

Ben bebek dogunca evde sigara icirmem kimseye zaten. Annem baya katlandi ama artik kararli. Sadece mahkeme gununu bekliyor. Adam hasta zaten laftan sözden anlayan biri degil. Surekli soylenmektende biktim. Naparsa yapsinlar diyorum ama evdeki duzenim bozuluyo boyle bana goctuklerinde. Bu ilk degil yani. Bide kalabalik olunca ona gore bulasik cikiyo ona gore yemek yapilip alisveris yapiliyo. Bende hepsine zaten yetisemem. Cocugum olcak onu dusunmek zorundayim. Bakalim gunu gelince bosaninca ne olcak. Ben eve sokmicagmi soyledim zten. Gerekirse dedigm gbi polisle attircam evden ama suan hamile oldugum icin zor kullanmak istemiyorum bebegm zarar gormesin diye. 2 haftam kaldi Allah in izniyle insallah sonrasinda taviz vermicem
Hayirlisiyla kucagina al insallah. Annende bosanip kurtulsun yinede guzellikle halletmeye calisin bazilarinin sagi solu pek belli olmuyor. Ama Ben bosanma asamasinda da birlikte kalmayi anlamiyorum bi karar verilmis zaten daha evli gibi davranmanin bi anlami yok keske herkes kendi yoluna diyebilseler..

Hayirlisiyla kucagina al insallah. Annende bosanip kurtulsun yinede guzellikle halletmeye calisin bazilarinin sagi solu pek belli olmuyor. Ama Ben bosanma asamasinda da birlikte kalmayi anlamiyorum bi karar verilmis zaten daha evli gibi davranmanin bi anlami yok keske herkes kendi yoluna diyebilseler..
Aynen oyle bizede garip geliyo bu durum ama adam onceki esinede aynisini yapmis bosanana kadar ayrilmamis peşinden. Bende zaten nolur nolmaz diye bosanmanin kesinlesmesini bekliyorum ondan sonra hadi yallah dicem. Esime hesap vermiyorum elin adami hesap sormaya calisiyo ben gelemem boyle seylere yani

annen mahkeme gününü bekliyorsa eğer polise falan gidemez misiniz bu adam bizi rahatsız ediyor diye. prosedürleri falan bilmiyorum tabi ama bu süreçte sizi rahatsız etmesinden dolayı uzaklaştırma falan alır belki?

annen mahkeme gününü bekliyorsa eğer polise falan gidemez misiniz bu adam bizi rahatsız ediyor diye. prosedürleri falan bilmiyorum tabi ama bu süreçte sizi rahatsız etmesinden dolayı uzaklaştırma falan alır belki?
Biz bunlarin daha fazlasini yasadik babamda aslinda. Uzaklastirmada aldik cezada aldi. Bende soyledim polisle attiralim diye ama yuz goz olmayalim nasilsa gider diyor bekliyoruz bakalim. Son haftalarimda bende fazla düşünmek istemiyorum aslinda ama sabir kalmiyo insanda. Suan ondan cok bebegimi dusunmem gerekirken nelerle ugrasiyorum. 2 3 gundur hareketlerinde de azalma oldu minnagimin kafama o da takiliyo :(

Ne olursa olsun al karsina ikisinide konus once esinle konus birlikte konusalim de sen soyle soyleceklerini tatli dille ve tum sikintilarini ve esinde yaninda sana destek olsun, senin bebegin olacak aile kurmussun ve kimsenin bunu bozmasina izin verme ve sukret ki esin bir sey demiyor, kim olursa olsun hayatina engel olan herseye karsi dur sen anne olacaksin cok daha guclu olmalisin...

Back
X