- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.543
- 63
- Konu Sahibi mina retriever
Kizlar biz 1 yillik evliyiz esimle. Kismetse 2 hafta sonra da bebegimizi kucagimiza alicaz. Annemin 2. Evliligi esimin ise ailesi yok malesef kazada kaybetmis. Annemle esi siddetli gecimszlik yasiyolar suan bosanma mahkemeleri var. Annem bize geliyor kalmaya evde kufur hakaret siddet oldugu icin. Pesinden esi de geliyor bizde kaliyor yiyor iciyor. Biz yeni evliyiz ve borcla evlendik. 2 kisinin yuku ayri 4 kisinin yuku ayri masraf. Simdi cocukta olcak yetisemiyoruz. Annemin esi bugun bavulumu toplayip bende buraya gelcem dedi artik sinirlerim bozuldu. Hadi diyorum zamaninda 2 yil bende onlarla kaldim diye ses cikarmamaya calisiyorum ama surekli bi tartisma ortami var ve ben sinirleniyorum ve hamileligimin 9. Ayindayim. Biz esimle evde sessiz sakin oturan insanlariz ama annemlerin kavgasi benimde sabrimi tuketiyo yeri geliyo onlara yeri geliyo esime sariyorum. Ben boyle napicam ? Biktigim icin evlendim zaten simdi benim basima kaldılar. Annem yalniz gelse rhatsiz olmuyoruz ama esinin lafi sozu katlanilabilir seyler deil. Annem tlfnu acmayinca 10kere beni ariyo ve cok rahatsizim bu durumdan. Akil verin bana kizlar cok kotuyum.