Siz olsanız ne yapardınız

Dikez

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2017
12
0
1
28
Nerden başlasam bilemiyorum. Çıktığım biri vardı gayet iyiydik sonra çok hızlı ilerlediğimizi düşündük biraz zamana ihtiyaç duyduk ama ara ara konuşmaya devam ettik çoğu zaman kendisi yazdı öyle uzun uzun sohbet etmesekte yazıyodu felan karşılaştığımızda bakışları felan bendeydi ama çıktığımız zamanda da çekiniyodu yine öyle bakışlarını kaçırıyor. Onunda samimi olduğu kız arkadaşları var kardeş gibiler benimde var kardeş gibi erkek arkadaşlarım böyle bir arkadaşım bi gün ben üşüyünce montunu bana verdi ve o anlattığım kişi bunu gördü o an bir bakış attı ve bir gün sonra sevgili yaptı İnternete fotoğraf attı abartmıyorum bu olaydan tam iki gün önce konuşmuştuk. Şimdi hala çıkıyolar ama ne zaman baksam bakışında hala bi çekingenlik var ve geçenlerde elma yiyodum o da görmüştü bi kaç gün sonra o da elinde elma ısırarak önümden geçti bakarak dün uzun uzun baktım ona o da bana baktı bakışlarını kaçırdı bu aralar onunla konuşmaya çok fazla ihtiyacım var bi yerde oturup havadan sudan konuşmak bile bana çok iyi gelir mesaj atasım var ama napıcağımı bilmiyorum sevgilisine öyle gerçekten aşık olduğunu felan düşünmüyorum eğer öyle olsa beni silerdi ama hala fotoğrafımı beğeniyor çok arada kaldım siz olsanız ne yapardınız

çok hızlı ilerlemek nasıl oluyor?
çocuğun sevgilisi var ama aşık ama değil sizi hiçe saymış mı saymış.
daha ne diyeceksiniz arayıp?
Ya sevgili yapma konusunda çocukluk yaptığını düşünüyorum bana inat olarak kafam çok karışık bu aralar kendimi kötü hissediyorum onunla konuşmaya ihtiyacım var eski günlerimizi özlüyorum

Sineğin kanadından yağ çıkaranı gördüm de olayı elmadan alıp nasıl yürüttünüz hayretler içerisindeyim.
Belki saçma gelmiş olabilir ama benden sonra bakıp bakıp önümden geçmesi var

Ya sevgili yapma konusunda çocukluk yaptığını düşünüyorum bana inat olarak kafam çok karışık bu aralar kendimi kötü hissediyorum onunla konuşmaya ihtiyacım var eski günlerimizi özlüyorum

niye çocukluk olsun?
demek ki flört ettiği biri varmış ki 2 günde sevgili olmuş.
yani siz ayrılmamış ara vermişken başkasıyla sevgili olan birinin nesini özlüyorsunuz anlamıyorum. insan buz gibi soğur.

niye çocukluk olsun?
demek ki flört ettiği biri varmış ki 2 günde sevgili olmuş.
yani siz ayrılmamış ara vermişken başkasıyla sevgili olan birinin nesini özlüyorsunuz anlamıyorum. insan buz gibi soğur.
İşte flört ettiği yoktu çünkü bana yazıyodu inanın ki ilk başta soğuduğumu zannettim benim zaten farklı bi olayım var bu kişiden önceki erkek arkadaşım vefat etti ondan sonra hiç bi erkeği takmam demiştim ama duygularıma engel olamadım korktuğum başıma geldi

pff pardon ya çocukluk derken haklıymışsınız. çocuk dediğin çocukluk yapar zaten.
Çocukluk dediğimden kastım birisiyle sevgili olması değil kendi kendine kıskançlık krizine girip bir gün içinde biriyle çıkmaya başlaması ve bunu gözüme sokmaya çalışması nispet yapar gibi

Ben olsam boşverirdim:)

O yaşlarda heyecan veriyor olabilir böyle durumlar ama bana çok gereksiz geldi.

Bir sürü erkek kanka bir sürü kız kanka olayını da ben hiç anlayamıyorum, üniversitede bir tane edindim, hemoraid ameliyatındA hasta bakıcının kendine yaptığı traşı anlatmıştı hayvan :D

Çocukluk dediğimden kastım birisiyle sevgili olması değil kendi kendine kıskançlık krizine girip bir gün içinde biriyle çıkmaya başlaması ve bunu gözüme sokmaya çalışması nispet yapar gibi

yok ablacım siz zaten bana göre çocukmuşsunuz ondan dedim:))
sevgilisi var üstüne düşme çok küçüksün zaten daha ne aşklar yaşayacaksın.

yok ablacım siz zaten bana göre çocukmuşsunuz ondan dedim:))
sevgilisi var üstüne düşme çok küçüksün zaten daha ne aşklar yaşayacaksın.
Biliyorum :)) ama anın tadını çıkarma taraftarıyım

çıkar tabi ama doğru davranarak.:KK66:
şu yaşında nasıl şekillenirse sınırların öyle gider. prensiplerin olsun.
Çok haklısınız ben bu aşk konusunda deli dumrul gibiyim dedim ya mesaj atıp bi yerlerde oturup konuşmaya ihtiyacım var diye yazarsam hata mı yapmış olurum diye düşünüyorum

Çok haklısınız ben bu aşk konusunda deli dumrul gibiyim dedim ya mesaj atıp bi yerlerde oturup konuşmaya ihtiyacım var diye yazarsam hata mı yapmış olurum diye düşünüyorum

bence hata olur.
ara verilmiş ilişkide görüşmeye devam ederken hiç bir açıklama yapmadan sevgili bulan ve onunla çıkmaya başlayan bir çocuğu arayıp seninle konuşmaya ihtiyacım var dersen bu seni gurursuz yapmaz mı sence?

bence hata olur.
ara verilmiş ilişkide görüşmeye devam ederken hiç bir açıklama yapmadan sevgili bulan ve onunla çıkmaya başlayan bir çocuğu arayıp seninle konuşmaya ihtiyacım var dersen bu seni gurursuz yapmaz mı sence?
Öyle :(

Back
X