Siz olsanız ne yapardınız ?

Bence böyle düşünmeyin, aileler ne olursa olsun çocuklarının arkasındadır, zamanında onları dinlememiş olmanız baba evinin kapısını size yeniden açmalarına engel değil, aksine durumunuzu söyleseniz bugün gelir alırlar sizi.

Kimse evladının mutsuz olmasını istemez, okuduğum kadarıyla eşiniz iflah olmaz bir alkolik, siz bebek sonrası çalışmasanız da içmeye devam edecektir, o zaman da bahanesi tek başına evi döndürmeye yetemiyorum olacaktır.

Yapmanız gereken ortada, bebeğiniz ve sizin için en hayırlısı neyse onun olmasını dilerim.
Daha önce evi terketmeye yeltendiğimde işyerindeki yöneticilerimde aynısını söyledi evlat ne olursa olsun ne yaparsa yapsın anne baba affeder diye ama işte gururumu bir kez ayaklarımın altına alıp dönersem ki ailemin henüz hiçbirşeyden haberi yok o zaman bir daha asla geriye dönmem belki bir umut evladı hatrına akıllanır diye bekliyorum çocuğum doğduktan sonra da devam ederse zaten duramam :KK43:

Yapma! Biriktirdiğin paran ve bebeğin altınları bir kenarda kalsın. Onu bu şekilde ödüllendirmiş olursun ve daha kötüye gider iş.
O senin güvencen olsun belki bebek gelince bir iş kurarsın?
Bişey yaparsın sakın alma araba sakın! :KK43:
Çoktan vazgeçtim artık arabadan sabah akşam ilan bakıyordu hevesli hevesli azıcık da onun canı yansın tabletindeki maillerden kredi kartı ekstresine baktım geçen ay 600 küsür lira vermiş alkole şaka gibi benim aman bir ay daha çalışayım diye sekizinci ayıma girip iki büklüm çalıştığım zaman 600 lira şaka gibi ...

Sen bu konuda direttikçe daha da inatlaşıcak besbelli ki. Bir süre kendi haline bırak bakalım.
Düzeleceğini sanmıyorum.
Tedavi olması için ikna etmek kazım onu da anca giderek uzaklaşarak yapabilirsin gibime geliyor.
Valla ailem bir kere öğrenirse bir daha isterse tedavisinin üzerine lisans yapsın yine de dönmem susuyorum çünkü bebek doğduktan sonra da içerse gideceğim kızım için susuyorum belki bırakırsa kızım bi yanı buruk büyümesin diye dün sarhoştu konuşamadım bugün anlatacağım bininci kez tekrar

Teyzelerimden biri eşinden bu yüzden boşandı. Defalarca Kuran üzerine yemin edip 1 hafta sonra yine içiyordu, içmicem diye ekmeği öpüyordu 10 gün sonra yine içiyordu vs vs... teyzem 25 sene sabretmiş, 25 sene çoğunlukla evi maddi olarak teyzem geçindirmiş falan derken.. kuzen evlenince 1 ay sonra boşadı kocasını. Keşke gençliğimde boşasaydım şimdi kafam rahat diyor.

Size boşanın diyemem ama uzman yardımı olmadan alkolu bırakması çok zor. Maddi olarak birikim yapın, eşinize araba vs almayın, bebeğinizle kendinize yetebiliyorsanız ve eşinizin düzeldiğini görmüyorsanız o zaman yeni bir yol çizersiniz kendinize.

Hayırlı doğumlar diliyorum size
Evet benim eniştem de eve iki kez hacizden getirip seneler sonra bıraktı şimdi teyzem ilk kavgalarında öl inşallah diye beddua ediyor kadın 70 yaşına gelecek adam hala ızdırap kadına bi ölse de rahat etsem diye bakıyor kendini çok kullandırtmadan hatadan dönmek gerek bakalım bebek doğsun devam ederse bana da yol gözükecek

Siz o paraları zor günleriniz için saklayın.

Hiç hoşlanmam gizli birikimden ama siz yapın.

Bu iş söz ile olmaz, tedavi olması lazım.. Birde arkadaş çevresi öyle ise bir şekilde kurtulmalı.. Keşke siz başka ilde çalışabilseniz.. Madem onun işi yok, ona il de farketmez..

Allah yardımcınız olsun..

Bende denedim ama geri erken döndüm diye mi bilinmez işe yaramadı
Disardami iciyor evde kota koy 1 taneden fazlaya izin verme
Disardada gunu olsun
En azindan abartmaz
Ama sizinki kotayi filan aşmış artik
Tut kolundan psikiyatristin kapisina koy
Ilaclarla yardimci oluyor

Back
X