Hayir almamalisiniz.Cok konu actim kusura bakmayin ama sizin fikirleriniz benim icin cok önemli, ben neyin dogru neyin yanlis oldugunu ayirt edemiyorum artik.
Sevgilinizin veya esinizin dogum gününde tartistiniz farz edin fakat suc sizde degil. O sucunu kabul etmiyor, ortada sogukluk var ve konusmuyorsunuz. Sevgilinizin veya esinizin gönlünü alirmiydiniz? Ben erkek arkadasimla bir gereksiz konu yüzünden tartistim, bana telefonda bagirdi ben sakin bi sekilde bana bagirma dedim devam ederse kapatacagimi dedim o da bagirdi kapat dedi.
Ben dogum günü oldugu icin uzatmak istemedim, salak gibi yazdim fakat o beni yine tersledi. Cok kisa bi sekilde dogum gününü kutladim, bu kadar. Sizce gönlünü almalimiyim?
Önemli bişey değilse uzatmazdım ben.şimdiki aklımla tabi.Kafam kaldırdırmıyor ugrasmak istemiyorum.
Haksızsa kılımı kıpırdatmazdım.Cok konu actim kusura bakmayin ama sizin fikirleriniz benim icin cok önemli, ben neyin dogru neyin yanlis oldugunu ayirt edemiyorum artik.
Sevgilinizin veya esinizin dogum gününde tartistiniz farz edin fakat suc sizde degil. O sucunu kabul etmiyor, ortada sogukluk var ve konusmuyorsunuz. Sevgilinizin veya esinizin gönlünü alirmiydiniz? Ben erkek arkadasimla bir gereksiz konu yüzünden tartistim, bana telefonda bagirdi ben sakin bi sekilde bana bagirma dedim devam ederse kapatacagimi dedim o da bagirdi kapat dedi.
Ben dogum günü oldugu icin uzatmak istemedim, salak gibi yazdim fakat o beni yine tersledi. Cok kisa bi sekilde dogum gününü kutladim, bu kadar. Sizce gönlünü almalimiyim?
Gönlünü almalı mıyım derken?
Ben yanlış biliyorum herhalde, kalp kıran kişi gönül almaz mı?
Gönlünü almadan bişey yokmuş gibi devam etseniz.Önemli degil hatta cok gereksiz ama bana bagirdi, ben ona o sekilde bagirsaydim kiyameti koparirdi. Ve konusmak istedim ama beni tersledi resmen, simdi gönlünü almak icimden gelmiyor acikcasi ama kendimi yinede kötü hissediyorum
Gönlünü almadan bişey yokmuş gibi devam etseniz.
Önemli degil hatta cok gereksiz ama bana bagirdi, ben ona o sekilde bagirsaydim kiyameti koparirdi. Ve konusmak istedim ama beni tersledi resmen, simdi gönlünü almak icimden gelmiyor acikcasi ama kendimi yinede kötü hissediyorum
Ne konuda tartıştığınıza bağlı siz öncelikle onu bir konuda gereksiz şekilde tartışmışsınız kabul de ediyorsunuz ama o anda onu sinirlendiren birşey olabilir ne olduğunu bilemiyorum ama kızmış olabilir sonuç olarak tartışmayı çıkaran sizsiniz hem de doğumgününde
Anladım.iyisimi siz de adım atmayınVallah onu hic yapamam, tartisinca mutlaka o konuyu konusup kapatmam lazim, bisey yokmus gibi konusamam zaten bugün hic konusmadik, o da adim atmaz, benim atmami bekliyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?