Siz olsanız ne yapardınız?

yelince09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2016
106
57
48
Hepinize merhaba,

Size bir konuda fikir danışmak istiyorum.
Erkek arkadaşımla aramızda 6-7 saatlik bir yol var malesef. Uzak şehirlerde yaşıyoruz. Ben de bir dershanede öğretmenlik yaptığım için haftada 1 gün iznim var dolayısıyla çıkıp gidemiyorum ve sık sık görüşemiyoruz, anca o gelirse. Ki o da çok fazla gelemiyor bu aralar işinden dolayı.
Benden bu yaz yanına taşınmamı istedi. Benim de işim yavaş yavaş rayına oturmaya başlamışken bir anda kalkıp şehir değiştirmek, orada iş bulmaya çalışmak ne biliyim biraz zor geliyor. Bi taraftan da onunla birlikte olmak istiyorum elbette.

Evet, siz olsanız ne yapardınız? Lütfen fikir verin

Şimdiden teşekkürler.

o niye taşınmıyor?

Birlikte vakit geçirmek aynı evi paylaşmak güzel ama,
Geleceğinizin olup olmayacağı belli olmayan biri için düzen değiştirmeye gerek yok.
Nişanlım, seneye evleneceğiz vs deseniz anlarım da ortada sadece özlem var sanırım.
Gidip de umduğunu bulamamak var:)
Gidip ortada kalmak var..

Gitmezdim.
Evlilik beklentim varsa hele hiç gitmezdim,evlenince nerde nasıl yaşıcaz ona karar verelim diye konuşmayı beklerdim.

Evlilik gibi düşünceniz yok mu bunun üzerine planlar yapsanız daha mantıklı tabi, bazı erkekler evlenmeden o rahatlığa erişince işin tadı kaçabiliyor ..
Ben olsam gitmezdim .

Adama bak ya.Bana cok bencil gibi geldi.Evlilik teklif etme,ayni evde yasamayi teklif etme.Benim yasadigim sehre gel. Oldu guzelim baska

Ikinizde is güç sahibi insanlarmissiniz. Evlenmeyi dusunmez mi acaba beyfendi. Hem karnim doysun hem pastam dursun. Simdi ki erkeklerde iyice cozutuyo..

Ben de yaşadığım sehirden vazgectim ama önce onun şehrine atandım ki olur da ayrılırsak işim sağlam olsun kendimi güvende hissedeyim diye sonrasında da evlenmeyi bekledim,yani önce kendimi sağlama aldım.

Ikinizde is güç sahibi insanlarmissiniz. Evlenmeyi dusunmez mi acaba beyfendi. Hem karnim doysun hem pastam dursun. Simdi ki erkeklerde iyice cozutuyo..

İşte bu cozutanları çatt diye bozucaksın görecek gününü,bişey nasıl teklif edilir önce onu öğrenicek.

Sakın böyle bir hata yapmayın. Başka bir isteği var mıymış?

Ben sanirim bu konuda geri kafaliyim
Bence insanlar evlenince beraber yasamali
Evlenmeden beraber yasarsaniz seninle evlenmek istemeyecektir
Boyle bir beklentim yok diyorsanda
bir gun bakmissin ben sıkıldım gule gule diyecek birkac ay sonra başkasıyla evlendigini duyacaksin
Ozlemse ozlem cok ozluyorsa bassin nikahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…