- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Edemiyorum ama görüsmeyi kesmekte istemiyorumOrtayı bulamıyorsanız bu iş zor ... ne siz bu rahatsızlığınızdan vaZgeçersiniz ne de sevgiliniz arkadaşlarından ..
Bir de ne kadar ısrar edersen o kadar sana inat arkadaşıyla zaman geçirir ..
Bu tarz şeyleri kabul edemiyorsan ilişkiyi uzatma derim .. net !
O zaman mutsuzluğa , kendi kendini yemeye devam edeceksin ..Edemiyorum ama görüsmeyi kesmekte istemiyorum(
Akşam gittiği kız arkadaşı yalnız mıymış
Ailesiyle kalıyorsa sorun yok
Kız arkadaşlarıyla takılabilir ama seninle birlikte olmalı hele akşam veya geceleri
Görüşme demiyorum ama yanında olmak istiyorum deyin
ailesiyle kalmiyor. Ben tatildeyim ailemle o yüzden yaninda degildim oraya gitmisAkşam gittiği kız arkadaşı yalnız mıymış
Ailesiyle kalıyorsa sorun yok
Kız arkadaşlarıyla takılabilir ama seninle birlikte olmalı hele akşam veya geceleri
Görüşme demiyorum ama yanında olmak istiyorum deyin
nasil rahat olabilirim kendi kendimi yiyorumKarşımdaki insanı değiştirmeye çalışarak ne kendimi yorar ne de onu darlardım. Rahatsız oluyorsam görüşmeyi keserdim. Ha ben rahatsız olur muydum? Olmazdım. Çünkü ben yokken onlar varmış, aralarında birşey olacak olsa çoktan olurmuş zaten. Ben hayatına girdim diye arkadaşlarıyla iletişimi kesen bir adamla benim işim olmaz.
cok ters geliyor bana da basi da degil aslinda;(( basta bu kadar rahatsiz olmuyordum ama su anda asla katlanamiyorumBen gelemem. Ama görüşme de demem ilişkinin başındaysam zaten koparırım bağı.
ha cafe ha ev ne farki var diyor bana güvenmiyomusun diyor nasil mantikli bir arguman sunabilirimHiç uğraşma, kabullenemiyorsan daha fazla olayı büyütmeye gerek yok. Arkadaşı olması başka, başbaşa evde kalmaları bambaşka bir şey. Ben asla müsaade etmezdim. Ne münasebet...
Peki cafe de başbaşa oturmuş olsalardı ne diyecektin ?ha cafe ha ev ne farki var diyor bana güvenmiyomusun diyor nasil mantikli bir arguman sunabilirim
evet ha ev ha cafe hıc farkı yok basbasa keyıflı dakıkalar ıcın ıkısı de yanlışha cafe ha ev ne farki var diyor bana güvenmiyomusun diyor nasil mantikli bir arguman sunabilirim
peki neden rahatsiz olurdunuz?ikisine de güveniyorsunuzdur büyük ihtimalle. Tam olarak beni rahatsiz eden seyi anlatamiyorum ona.benım esımın kız arkadasları var 20 yıllık bır arkadası var mesela
ama bas basa gorusmezler . hadı bı kahve ıcelım veya yemek yıyelım mevzusu olursa bensız plan yapmazlar asla
bensız plan yapsalar cok rahatsız olurdum
yanlis olan ne diyor? bi erkek ya da bir kadin ne farki var diyor. Sen yoktun o vardi begensem onla sevgili olurdum o zaman sorun ne diyor?evet ha ev ha cafe hıc farkı yok basbasa keyıflı dakıkalar ıcın ıkısı de yanlış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?