siz olsanız ne yapardınız?

peki neden rahatsiz olurdunuz?ikisine de güveniyorsunuzdur büyük ihtimalle. Tam olarak beni rahatsiz eden seyi anlatamiyorum ona.
guvenım sarsılırdı oyuzden rahatsız olurdum
benden cekıneceklerı bırsey mı var neden ben yokum neden basbasa eglenıyorlar ınsan sevdıgıyle vakıt gecırmek ıster veya gercekden guzel bır ortam olacaksa sevdıgı olmadan ıcıne sınmez arkadaslıgında bır sınırı vardır oyuzden rahatsız olurum
sızınde bu sebeple rahatsız oldugunuzu dusunuyorum

mesela benımde var cok yakın bır arkadasım guya benım arkadasım aykut ama ben evlendıkden sonra benden cok esımle gorusuyorlar onla daha cok arkadas oldu benı araması bıle gerektıgı zaman aksam arıyor esım evdeyken cogunlukla esımın telınden arayıp onla sohbet edıp benı tele ıstıyor mesela

esım bana da aykuta da cok guvenır ama aykutun bu davranısı olması gereken bır davranıs sırf arkadasız dıye cılkını cıkarmıyor yanı

hanı ıs yemegı olur unıversıteden arkadaslar bulusur kızlı erkeklı o cok normal gıtsın gorussun tabıkı bunun lafı bıle olmaz fakat ; bır erkekle bır kadının bas basa olmak ıstemesı sevgılını buna dahıl etmek ıstememesı kesınlıkle suphelı davranıs dırek guven kırıcı

yanlis olan ne diyor? bi erkek ya da bir kadin ne farki var diyor. Sen yoktun o vardi begensem onla sevgili olurdum o zaman sorun ne diyor?
sızde evde yakın bır erkek arkadasınızla bas basa plan yapsanız ona ne der
evde bulussanız

Bende de böyle biri vardı eskiden, hergün kavga ettik ettik ayrıldım sonunda. Başka şeyler de vardı tabi.
Ama bu tipler çok rahat oluyor. Baştan bilmiyor muydun diyenler. İlişkinin başında çok yakın olmandan rahatsız olurum dedim, yok yaa ayda 1 cafeye gideriz öyle grupca okadar dedi.
Yılbaşında ev tutup, sabah 7ye kadar içkili,oyunlu ortamda mı bulunmadı,
Her gün arabada tek mi kalmadılar,
Her saniye beraber mi geçmedi,
En son denizli bir yere beraber kalmalı tatile gidiyorlardı
Eee dedim yeter ama, taştım ayrıldım artık.
Ha bunlar bazılarına çok normal gelebilir ama benlik değil. Demek istediğim bunlar hep olacak ve katlanarak artacak, eğer benim gibiysen sen de yapamazsın. Gece evde yalnız kalmak ne demek?
Erkekle kadın yalnız kaldığında 3.kişi şeytandır derler, cafeyle ev arasında da dağlar kadar fark var.

valla konu sahıbı ben sıze dırek yasadıgımı anlatayım
ben evlenmeden 3 ay once sozluydum
evlenmek ıcın askerden gelmesını beklıyordum kısa donem askerdı
o askerdeyken ne ogrendım bılıyormusunuz evlenmemıze aylar kala
en yakın arkadasımla sozlumun bırlıkte oldugunu

ben tanıstırdım en yakın arkadasım sonucta aynı ortama cok gırıyoruz bırbırlerını sosyal medyada halıyle ekledıler bırbırlerının telefonlarını halıyle aldılar
bu gayet normal ve dogal
ama fazla ıyı anlasmıslar evlendıler
askerden geldıgı hafta cok acil nişan yaptılar soz ısteme nısan hepsı bır arada 1 ay ıcınde evlendıler 6 ay sonra bosandılar o ayrı konu ama demem o kı kanka dan cok guzel sevgılı olur

esımde benım arkadasımdı evlendık

ayrilmayi zaten haftalardir konusuyoruz ama zor geliyor. Kiskancsin diyor. Ona o lafi yedirip bunun kiskanclikla alakasi olmadigini anlatip mantikli seyler söyleyip ayrilmak istiyorum ne diyebilirim?

ayrilmayi zaten haftalardir konusuyoruz ama zor geliyor. Kiskancsin diyor. Ona o lafi yedirip bunun kiskanclikla alakasi olmadigini anlatip mantikli seyler söyleyip ayrilmak istiyorum ne diyebilirim?
sız ne kadar mantıklı gerekce sunarsanız sunun o sıze kıskancsın dıyecektır zaten
hayatda ınsanların bı prensıbı olur onun buna uymadıgını soylesenız yeterlı
bana ters ısler bu ısler daha genıs bırıyle mutlu olursun der ıletısımı keserdım yanı
kendısının yapsanız kabul etmeyecegı sey ama dayatmayla kendısı yapıp ustune kıskanc dıye yaftalaması kendısının sorunu sızın olmamalı bu sorun

sen bılırsın dıyecek tabı cunku adam sızın gıbı ılıskıye saygı duymuyor kı
sızın gıbı bu ılıskıye saygısı olan bırı olsa boyle davranmazdı zaten
oyuzden bosuna zaman kaybetmeyın derım ben
bence uzulmeyın sızın ıcın dogru olan ınsan bu kısı degılmıs demek kı.

Bende eşim bir kız arkadaşıyla başbaşa saatler geçirsin istemem haklısın evet

Ama kendim (erkek)çocukluk, okuldan
kardeş dediğim arkadaşımdan oldum
Kıskanıyor sevgilisi diye koptu arkadaşlığımız

O mutlu olsun da gerek yok böyle şeylere
Yalniz başbaşa olmak elbette hoş değil

Sok oldum
Ama bosanmalarina sevindim
Oh olsun

Bir insanin karsi cins arkadası olabilir çok normal ama sevgilisi varken onun evinde uzun süre vakit geçirmesi gerçekten rahatsızlık verici. Çok samimi olsalar bile noluyoruz di mi? Yaptığı düşıncesizlik ve rahatlık.
Ya kabullenmek gerekiyor ya da değerlerinize cok tersse bu ilişkiyi bitirmek gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…