Siz olsanız ne yapardınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nickyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2018
288
131
103
Merhaba kızlar:KK25:çok şükür büyük bi sorunum yok ama yine de sormak istedim. Öğretmenim ve daha yeni göreve başladım.Memleketimde görev yapıyorum, ailem yakın akrabalarım çalıştığım okula tebrik amaçlı çiçek gönderdi. Tabi ki bu inceliği erkek arkadaşımdan da bekledim, ama sanirim erkekler bizim gibi düşünemiyor. Ki zaten hiç çiçek de almadi bana.( Çok önemi yok ama insan bekliyor iştee). Samimi olduğumuzdan çok çekinmiyorum, bana çiçek gönder diyebilirim, Sizce kendim söylemem kötü mü olur :KK6:

Not: amacım kimseye hava atmak filan kesinlikle değil, böyle bir amacım olsa bu soruyu sormam gider direk kendi kendime çiçek gönderirdim dediğiniz gibi. Amacim bu adami yavaş yavaş yontmak, belki bir şeyler katmak, bir incelik öğretmek. İlerisi için..

Son düzenleme:
Merhaba kızlar:KK25:çok şükür büyük bi sorunum yok ama yine de sormak istedim. Öğretmenim ve daha yeni göreve başladım.Memleketimde görev yapıyorum, ailem yakın akrabalarım çalıştığım okula tebrik amaçlı çiçek gönderdi. Tabi ki bu inceliği erkek arkadaşımdan da bekledim, ama sanirim erkekler bizim gibi düşünemiyor. Ki zaten hiç çiçek de almadi bana.( Çok önemi yok ama insan bekliyor iştee). Samimi olduğumuzdan çok çekinmiyorum, bana çiçek gönder diyebilirim, Sizce kendim söylemem kötü mü olur :KK6:

Bence söylemeyin

İlerde çirkin bir şekilde önünüze çıkabilir

Kime ne Adam dışarıda tebrik etmiştir ille de iş yerine çiçek mi göndermeli

Bana çiçek gönder demek hoş değil sanki :) zaten erkek arkadaşiniz ise samimi olmanız çok doğal. Ama siz söyledikten sonra böyle birşey yapmasının ne anlamı var ki

hiç hoş olmaz. ama ailenizin çiçek gönderdiğini ve çiçekleri aldığınız zaman çok mutlu olduğunuzu dile getirin. yapacağı varsa yapar ilk fırsatta yapmayacaksa zaten yapmaz. boşuna kavga sebebi olur.

bana çiçek gönder diyebilirim, Sizce kendim söylemem kötü mü olur
Çok saçma olur
Ve hiç bir anlamı olmaz

Eğer çevre için istiyorsanız
Okula gitmeden çiçekçiye uğrayın
Sevgilinizin ağzından bi not yazıp
Okula yollamalarını söyleyin

En azından sevgilinize ağız eymemiş olursunuz :KK45:

Söylemeyin,siz söyledikten sonra bir anlamı kalmaz.

Başkaları görsün istiyorsanız diyebilirsinizde onları kandırsanız da siz gerçeği biliyorsunuz içinden geçerek yollamıyorsa çelenk yollasa ne yazar .ayrıca bu gibi konularda fikir ayrılıklarınız varsa ilerde beklentilerinizi alamayıp daha da mutsuz olursunuz

Siz söyledikten sonra almasının bi değeri var mı sizce??? Ben asla böyle bir talepte bulunmam belki karşımdaki bunu zaten yapacak ama ben dedim de yaptı diye kendimi yer bitiririm hiç te mutlu olamam, alırsa kendi düşünüp alsın o zaman değeri olur

Bence söylemeyin.
Ben eşime hiç böyle bi istekte bulunmadım.
Ama sık sık alır.
Gönlünden koparsa göndermesi güzel.
Diğer türlü ben söyledim diye yapsa bi anlamı kalmaz.

Sokma akilla akil olmaz...

Benim eşimde söylemeden hayatta çiçek almak aklına gelmezdi. Ben arada laf sokuyordum millet karısına çiçek bahçeleri alıyor sen bana 1 gül bile getirmiyosun derdim. Ertesi günü 1 demet gülü getirirdi ama anlamı oluyor muydu? Olmuyordu tabiki. Bende vazgeçtim çiçek böcek sevdasından artık söylemiyorum o da almıyor. Böyle daha mutluyum.. sizde söylemeyin mayasında yok demekki..

İlla ki birilerine bişey göstermek olmamalı bence hayat herkesin görüşü ya da düşüncesi tabiki farklı saygı duyarım ama çiçek böcek hediye boş çok aldım ama bunlar değil asıl önemli olan

Eşim iş yerine çiçek gönderdi elbet ama bir öğlen arası yada mesai saatleri içerisinde onca yoğunluğu ve iş temposu idari amirlerinden beni görmek için izin alıp fırsat yaratıp yanıma gelmesi bütün çiçeklere hediyelere bedeldi

Ne demek istediğimi anladın sen canım o yüzden çiçekle böcekle ölçtürme değerini yanında koluna takıp gezdirebileceğin adam gibi adam olsun :KK66:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X