Hava atmak istediğimi nerden çikardiniz ki? Bence asıl hava atmak için yaşayan sizsiniz.. kişi herkesi kendi gibi sanırmış yaOkuldaki diğer öğretmenlere hava atmadan yaşayamıyor musunuz?

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hava atmak istediğimi nerden çikardiniz ki? Bence asıl hava atmak için yaşayan sizsiniz.. kişi herkesi kendi gibi sanırmış yaOkuldaki diğer öğretmenlere hava atmadan yaşayamıyor musunuz?
Çok üzüldüm ama keşke ayrı bir konu açsaydınız konu sahibinin konusunun içinde konu belirmiş bende yeni topic açmalısınız sizin sorunuza gelirsen arada çocuk yokken Gözden geçirmenizi tavsiye ederim ve bazı şeyler (ŞİDDET!) Çözülmeden şakın çocuk yapmayın darp raporu alıp şikayetçi olun eğer sizi gerçekten seviyorsa bu yaptığınıza tepki bile vermez hatta başınıza bile kakmaz ilerde eğer tepki verir ve başınıza kakarsa gerçekten hatasını anlamamış ve sizi sevmiyordur bu gerçekle yüzleşmek için tam zamanı ya dur diyeceksiniz bazı şeylere yada kesip atacaksınız herşeyi size söylediklerimi inşallah ciddiye alıp doğru kararı verirsiniz herşey gönlünüzce olsunMerhaba kizlar sizce yanlismi yapiyorum esimle dun tartıştık annesine gitmemi istedi benimde pek gönlüm yoktu tamam dedim oda fark etti gönlümün olmadigini gitmiyorsan ben giderim gelmesen gelme dedi bisey demeden gidicem dedim zaten hastanede sonucumu alip oraya gececektim nese gittim aksam isten cikip geldi eşim yemegini yedi oraya gitigimde mutlaka bi is temizlik felan cikar bana esimdende bekledigim yardimci olmasiydi bana kendisindende yardim etmesini istedim tamam dedi ve arkadasi aradi trasa gidiyordum dedi bana saat 10 bucukta bu saate gitmesini istemedim annesinin yanindada hoşgörülü davranmak.zorunda kaldim ve gitti bütün is guc bana kaldi esimde gece 12 bucukta eve geldi sabah oldu evime geldim aksam bunun tartismasini yaptik konu baya uzadı esimde karşı koyarken cok inadimdir bununda farkindayim esim istemeyerek sinirle bogazima yapisti yerlere firlatti beni bogazimda belimde kolarimda morluklar var cok pisman oldugunu soluyor gonlumu almaya calisiyor ben yuz vermiyorum 2 gundur ayri yatiyoruz yanimda yatmasini istemiyorum severek evlendik 5 senedir bekledim.ben onun icin cok seyler cektim onun icin herseyi goze aldim suan 8 aylik evliyiz sizce ne yapmaliyim cok uzun oldu kusura bakmayin![]()
Kendisi herseye ragmen beni cok seviyor nedesem tamam diyor ama sinirlendiği zaman kendini kaybediyor bende kendimi ona karsi korkmus gibi gostermek istemiyorum daha cok ustune gidiyorum ailemede anlatamiyorum buraya anlatmak beni rahatlattiÇok üzüldüm ama keşke ayrı bir konu açsaydınız konu sahibinin konusunun içinde konu belirmiş bende yeni topic açmalısınız sizin sorunuza gelirsen arada çocuk yokken Gözden geçirmenizi tavsiye ederim ve bazı şeyler (ŞİDDET!) Çözülmeden şakın çocuk yapmayın darp raporu alıp şikayetçi olun eğer sizi gerçekten seviyorsa bu yaptığınıza tepki bile vermez hatta başınıza bile kakmaz ilerde eğer tepki verir ve başınıza kakarsa gerçekten hatasını anlamamış ve sizi sevmiyordur bu gerçekle yüzleşmek için tam zamanı ya dur diyeceksiniz bazı şeylere yada kesip atacaksınız herşeyi size söylediklerimi inşallah ciddiye alıp doğru kararı verirsiniz herşey gönlünüzce olsun
Cocukta dusunuyoruz hastane sonuclarimda oyuzdendi yumurtalık testi yaptircaktim ama bunlari yasayinca cocuk istegim uzaklasiyorÇok üzüldüm ama keşke ayrı bir konu açsaydınız konu sahibinin konusunun içinde konu belirmiş bende yeni topic açmalısınız sizin sorunuza gelirsen arada çocuk yokken Gözden geçirmenizi tavsiye ederim ve bazı şeyler (ŞİDDET!) Çözülmeden şakın çocuk yapmayın darp raporu alıp şikayetçi olun eğer sizi gerçekten seviyorsa bu yaptığınıza tepki bile vermez hatta başınıza bile kakmaz ilerde eğer tepki verir ve başınıza kakarsa gerçekten hatasını anlamamış ve sizi sevmiyordur bu gerçekle yüzleşmek için tam zamanı ya dur diyeceksiniz bazı şeylere yada kesip atacaksınız herşeyi size söylediklerimi inşallah ciddiye alıp doğru kararı verirsiniz herşey gönlünüzce olsun
Hayir tepki vermiyor oda üzülüyor ama bende kırgınımÇok üzüldüm ama keşke ayrı bir konu açsaydınız konu sahibinin konusunun içinde konu belirmiş bende yeni topic açmalısınız sizin sorunuza gelirsen arada çocuk yokken Gözden geçirmenizi tavsiye ederim ve bazı şeyler (ŞİDDET!) Çözülmeden şakın çocuk yapmayın darp raporu alıp şikayetçi olun eğer sizi gerçekten seviyorsa bu yaptığınıza tepki bile vermez hatta başınıza bile kakmaz ilerde eğer tepki verir ve başınıza kakarsa gerçekten hatasını anlamamış ve sizi sevmiyordur bu gerçekle yüzleşmek için tam zamanı ya dur diyeceksiniz bazı şeylere yada kesip atacaksınız herşeyi size söylediklerimi inşallah ciddiye alıp doğru kararı verirsiniz herşey gönlünüzce olsun
Yapma N Nickyy , tek amacının bu olduğunu hepimiz biliyoruz. Biz bizeyiz şurda, ne var yani? Yoksa bir insan niye birine “bana çiçek gönder” der ki? Çok dramatik bir durum değil mi bu?Hava atmak istediğimi nerden çikardiniz ki? Bence asıl hava atmak için yaşayan sizsiniz.. kişi herkesi kendi gibi sanırmış ya![]()
Neyse, sizinle laf dalaşına girecek değilim konudaki güncellemeyi okursanız amacımın ne olduğunu görebilirsiniz. İstediğinizi düşünün kendimi ispatlamaya çalışamam size ;-)