- 26 Kasım 2015
- 1.916
- 548
- 123
Facebook umda 2 yıldır ekli biri vardı ben eklemiştim musterimizdi eski isyerimde lakin hiç konuşmadık öyle durdu. Bu ara depresif hayattan zevk almama tarzı şeyler yaşıyorum inanılmaz mutsuzdum . Bu kişiyle bir etkileşim sonucu konuşmaya başladık birkaç gündür flört değilde dertleşme tarzında baya güzeldi muhabbet. Sevgili oluruz vs demiyordum ama zaten beğendiğim için eklemiştim önceden de onu. Ve belki iyi anlasiiriz sonrası belli olmaz dedim. Ruh halime de iyi gelmişti bugün kalktım suslendim ne güzel mutlu ve umutlu hissettim uzun zaman sonra yine. bugün görüşelim dedi kendisi . Görüştük kahve içtik yarım saat önce filan. Konuşmanın ortasında telefonununa mesaj geldi. Dürüst olayım eski kız arkadaş imla gorusecektim ona para vericem beraber iş yapıyoruz dedi . Kendisi benle yaşıt ama kadın 31 yaşında ondan büyük 5-6 yaş neyse konu bu da değil . Kadın buna olmaz demiş 9-10 ay önce iş için hala görüşüyorlar mis arada git gel yaşıyormuş bunu bana dedigi an tüm enerjim çekildi. Biliyorum hemen ne hayal kuruyorsun dicrksiniz ama üzüldüm işte sanssizim dedim o da özür filan diledi yok ya bişey olacak değildik dedim ama anlaşıldı yüzümden . Dürüst olmak istemiş de arkadaş oalbilmemiz için demiş de aptal. Kendini kötü hissetti benim yüzüm dusunce. Şuan kendimi kötü hissediyorum ama neden bilmiyorum saçma bir hayal kurdum hemen ve şimdi kendimi aptal değersiz gibi hissediyorum. Birde bana gelmiş ben kendimi kaç aydır değersiz hissediyorum diyor . Saygısızca oldu dedim benleyken onla görüşeceğini söylemek birden. Sanırım o sonradan çıktı planda bu arada kalkmak istemedi senle oturcagm ama sen kalkmak istersen şuan saygı duyarım filan dedi batirdim sohbeti filan dedi. En son belki arkadaş oluruz görüşü ruz belki diyip mahcup şekilde gitti. Berbat hissediyorum