Siz olsaniz ne yapardiniz...

lologuny

Başlangıç:81>güncel:79.7>Ö.hedef:75>S.hedef:70
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
3.188
8.842
158
31
Kizlar ben yurt disindayim abimler 1 bucuk 2 saat uzak bana 2 abim 2 tanede erkek kardesim ayni yerde oturuyorlar onlarda mesafe olarak uzaklar ama en azindan ayni sehirdeler....
2 abim evli ve yengemlerle aram pek iyi degil kücük yengem benimle yaşıt sayilir o herseye bir kulp bulur ve böyle oldugu icin 1 yil abimle küs kaldim. Büyük abim desen sohbeti muhabbeti yoktur aksine cok sinirli yengemde bi o kadar konusmaz onlara gitsemde cok sıkılirim ve onlarda her sey bir kulp takar... Yasayan bilir tatil diye gitsem sanki hep orda kalıcıymışım gibi cok agrasif oluyorlar sanki onlara ihtiyacim varmış gibi halbuki 4 günlügüne iki gün digerinde 2 gün diger abimde kalirim. Hic bir zaman evlerine islerine karismam aslinda galiba şunu düsünüyorum artik yüz verirlerse bana hep gitmemden korkuyorlar ama zaten ben pek bir yerde kalmayi sevmemki neyse anlam veremedigim bi durum var iste abimlerin eslerinde. Malum onlar böyle bende 2 yıdır gitmedim abimlere iki erkek kardesim ayri ev tutup dayayip döşemişler sağolsunlar kardeslerim iyidir. Ben iki kizimi alip oraya tatile gitsem abimlere bi misafir gibi gidip kalkip kardesimgilde uyusam olurmu sizce cünkü rahat etmiyorum. Onlarda konusmaktan hareket etmekten çekiniyorum....

Elbette olur çokta güzel olur, hatta gittiğinizde sizi tavırlarıyla bu kadar rahatsız ediyorlarsa evlerine bile gitmeyin, dışarıda yada kardeşlerinizin evinde görüşün.

Kıymetli evleri kendilerine kalsın.

Bahaneniz hazır gelmişken kardeşlerime 2 kap yemek yapayım evlerini toplayım diyin orada kalın

Eğer bu şekilde davranıyorlarsa kısa süreli misafir olup evlerinde kalmaman abilerinin de işine gelir. Bana öyle davranılsa davet edilmediğim sürece gitmezdim.

Benim evime ikinci kizim olunca sormaya geldiler ama malesef onlarin görüsünde esimin ayagina gitmezlermis halbuki esimle aralsri iyidirde

Ne ayıp olucak boşver arkadaşım.Git kardeşlerin evine.Abilerinede uğra birer saat çok bile valla.Hatta hava da at çıkarken,kardeşlerim bekler program yaptık abicim diye 🤣Hiç minnetin olmasın.Cokta tin çok ta fifi

Back
X