Siz olsaniz ne yapardiniz ?

Eltiniz fikrinizi sormuş, siz de fikir vermişsiniz.
Benim şaşırdığım konu, eltiniz sizin yaptığınız fikir beyanına neden bu kadar sinirlendi?
Eşinin onu aldattığını sizin bildiğinizi biliyor mu?

Yani tüm aile aldatılmaları biliyor mu?

Son düzenleme:
Valla “ben o kocaya koca demem” demeniz hiç olmamış. Elti biraz sert girmiş ama sizde çok masum değilsiniz kusurabakmayın.

Kadının aldatılmasını, kavgalarını, çiçekle dönmesine varana kadar anlatmışsınız. Eltiyi falan bu kadar önemseyip hayatıyla ilgilenmekte ne biliyim... Enerjinizi daha faydalı şeylere harcayın derim.

Her ne kadar tanımasakta eltiniz ve eşiyle ilgili bu detayları burda neden ifşa ediyorsunuz? Bu onların özeli. Yorumlara, eleştirilere hırs ve öfke ile onların hayatını bu kadar deşifre etmen hoş olmamış.

tahmın ettım genclık atesınıze yenık dusmeyın
taş yerınde agırdır sız hanım olun herkes kendı hatasının bedelını oder sızın dogrularınız sıze aıttır kımse sızın standartlarınızda yasamak zorunda da degıldır

malesef kısılıgı duzgun oturmamıs bır adamla evlı eltınız mutsuz bellıkı gelırı yok bellıkı oda yası kucuk evlenmıs olgun kendını guzel yetıstırmıs ınsanlar karsılıklı boyle dıyaloglara gırmezler gerek yok kucuk yasta evlenmıs coluk cocuga karısmıs anne olmussunuz cocugunuz sıze benzeyecek sız ne ısenız o olacak boyle seyler yapmayın tek sıze soylemıyorum herkes ıcın

bırde bugun kotu olursunuz yarın ıyı allah kımseyı kımseye muhtac etmesın kotu olmamaya calısın sıze fıkır soruldugunda hakkınızda herseyın hayırlısı olsun deyıp gecın herzaman hersey soylenmez 10 dusunun 1 konusun ıcınızdekı aklınızdakı herseyı bır anda pöykürmek suretıyle aktarmak zorunda degılsınız

sakin olun gercekten sakin olun ozellıkle bırı sıze laf soktugu zaman . mesela yemege katılacaksınız ya eltınız sıze laf sokarsa kalbını kırdıgım ıcın ozur dılerım aslında kendı hayatım hakkında konusmustum herkesın hayatı kendıne ınsallah hersey ıstedıgınız gıbı olur sozlerım yanlıs anlasıldı toparlayamadım deyın sız boyle dersenız eltınızde duzelecektır

Yasinizdan dolayi yazdiklarinizi bir nebze anlayabiliyorum. Herkes kendinden sorumludur. Baskalarini elestirmeden once siz ne kadar mukemmelsiniz once kendinize bakin olur mu. Aile olaylari ile de ilgilenmeyin cunku sizlik bir durum yok. Bir daha da biri nezaketen size fikrinizi soruyorsa siz de nezaketi elden birakmadan cevap vermeyi ogrenin.

Herkes herşeyi biliyor çünkü aile içinde yaşanan küçük şeyler olmuyor her seferinde küsüp gidiyor dalga geçmiyorum yanlış anlaşılmasın Rabbim kimseyi bu duruma düşürmesin ama durumu herkese her seferinde açıklayan kendisi

Reactions: 000

Musmutlu insan başkalarının hayatlarıyla bu kadar ilgilenmez. Bir hazımsızlığınız var eltiyle ilgili ama bakalım ne çıkacak.

Herkes niye bu kadar size yuklenmis anlayamadim acikcasi. Eltiniz fikrinizi sormus siz de soylemissiniz. Bence eltiniz kocasina dolmus size patlamis. Kayniniz esini niye goturmuyo beraberinde ne sacma sey hangi yilda yasiyoruz eskidenmis o almanyaya calismaya gidip karisini cocugunu burda birakmak. Iyi demissiniz bence gercekler aci gelmjs eltinize.

Keşke herkes sizin kadar anlayışlı olsa gerçekten az da olsa kendime geldim. Ve sorun su ki daha dune kadar da eltimle aramız çok iyiydi sürekli konuşur görüşürüz birden böyle yapması yada bu tabiri sergilemesi zoruma gitti belki de. Ve sizi dinleyip yarın konu açılırsa yazdıklarınızı ona söyleyeceğim

cok sevındım
gercekten ıkı gunluk dunya
keske herkes mutlu olsa

Ve kötü tarafı sadece aile değil herkes konuşuyor. Ben dalga geçmek için veya yadırgamak için demedim hiç birini yorum yazan arkadaş beni çileden çıkardığı için kendimi tutamadım

Size tek tavsiyem konunuzu dışardan üçüncü bir şahıs gibi tekrar okumanız. İkinizin de küçük bebekleri var. Belki sizi onun için yakın görüp biraz avutucak veya destekleyecek sözler umdu. Ve yazınızı okuyunca resmen hem fikri hem yapanları gömmüşsünüz. Daha karar verilmeden bu konuşmayi daha yumsatilmis haliyle yapsanız eltiniz bu kadar tepki göstermezdi belki de. Bence bu konuda iç sesiniz de size sözlerinizi fazla seçtiğinizi söylüyordur ve burda konu açma gereği duydunuz. Aslinda iki taraf da birbirinden özür dilemeli. Biz bazen kendi fikrimizi söylerken karsimizdaki insanı kırabikiyoruz. Ben bir kere grupta arkadaşa bir şaka yapıyım dedim. Yalnis anlaşıldı kiyamet koptu nerdeyse. Ben özür diledim. Haksız olduğumdam değil (cidden bir şakaydı) , ama seçmiş kelimelerim karşımdaki insanın kalbini kırdığı için. Yerinizde olsam fazla uzatmazdim. Heleki elti yalnız kalınca ailenin desteğine ihtiyaç hissedecektir

Haklısınız yani diyecek bisey yok yarın konu açılırsa ben kendi adıma özür dileyeceğim kendisi diler mi dilemez mi bilmiyorum

Ayy nasıl sessiz kaldınız ben ona şaşırdım size hakaret etmiş.

Eşi sürekli mi aldatıyor yani?
Eğer öyleyse zaten büyük ihtimal eltinizin duygu durumu çok sağlıklı değildir.
Aldatılmak ciddi travmaya neden olabilir.

Bende bir fikir beklerken yuvalanmaya başladım bende böyle bisey beklemiyordum

Eşi sürekli mi aldatıyor yani?
Eğer öyleyse zaten büyük ihtimal eltinizin duygu durumu çok sağlıklı değildir.
Aldatılmak ciddi travmaya neden olabilir.
Iki yıl içinde 4 defa duyuldu yani kendisi söylüyor herkese sağdan soldan duyma değil belki söylemedikleri de vardır bilmiyorum

Ikinizin de üslubu birbirinden beter bence.

Karşı taraf size fikrini sormuş; siz baya ahkam kesmişsiniz. Yok "Öyle kocaya koca demem." ; aman "Benin cocuğum her şeyden önemli."

Bu cümlelerin meali şöyle oluyor; " Senin kocan koca değil ki." "Sen çocuğuna değer vermiyorsun."
Bunların üstüne eltiniz de bir hayli saldırganlaşmış.

Sadece "Ben gitmemesini tercih ederdim." diye fikir belirtseniz yetmez miydi?

Haklısınız yani diyecek bisey yok yarın konu açılırsa ben kendi adıma özür dileyeceğim kendisi diler mi dilemez mi bilmiyorum

Siz önce özrünüzü dileyin. O dileyip dilemez mi ilk ona kalmış, ama siz ilk adımı atmış olursunuz. Sağlıkla büyütün bebeklerinizi. Anneler babalar ne kadar iyi anlassa aile içinde kuzenlerde birbirlerine o kadar yakın olur. Umarım durumlar düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…