Siz olsaniz ne yapardiniz ?

Tesekkur ederim umarım düzelir:)

Iki yıl içinde 4 defa duyuldu yani kendisi söylüyor herkese sağdan soldan duyma değil belki söylemedikleri de vardır bilmiyorum
Hımm anladım.
Bence eltiyle özel konular konuşmayı kesin.
Fikir isterse de fikir vermeyin.
Aldatılmayı göz göre göre kabul eden kadınlara saygı duyamıyorum maalesef.
Bence şu an o da kendine çok saygı duymuyor.4 kere aldatılmak demek, çok ciddi bir şey.
Siz artık yorum yapmayın.
Eş onun eşi.

Birde konudan alakasız ama merak ettim eltinizin mesleği var mı?

Evet hemşire kendisi

"Fikrimi soran kendisi" deyip durmussunuz da laf var söylenir, laf var söylenmez.
Sizinle benzer fikirde olup sorulduğu için fikrimi beyan edebilirim ok ama "Öyle kocaya koca demem" demek nedir allasen? İnsan biraz yenilir yutulur laflar eder. Azarlar gibi fikir verirseniz, azarlar gibi de laf işitirsiniz.

Eliniz de haklı değil bence, sizi az çok biliyordur, neyi nasıl diyeceğinizi. Fikrinizi soruyorsa da ayarsız bir laf geleceğini tahmin edip sormamalıydı.

Karşılıklı gereksiz gerilmeler, lafı sözü ayarlayamamalar belki gizli kıskançlık, yarış bile vardır yani iki taraflı böyle yükselmenin manası nedir, karar verildiyse zaten bildiğin lafına sözüne alınacağın birinin niye fikrini sorarsın, öbürü de niye "Kocan koca değil" diyerek laf sokar durduk yere... Canı sıkkın, birbirine sarıyor herhalde millet.

Siz fikrimi söylüyorum ayağına onu aşağlamışsınız oda size misliyle iade etmiş. Tencere dibin kara seninki benden kara yani. Fikriniz sorulsa bile herkesin yapısı düşüncesi farklı ben duygusalım üç yıl çocuğumu ayrı büyütmek zor olur diyip geçseydiniz oda bu kadar sert çıkmazdı. Siz milletin alacağı parayı falan niye karıştırıyorsunuz. Hem ara bozar gibi giderse koca demem falan ne demek bir karar almışlar bir şekilde sizin lafınızla gaza gelip kocasına çatsa iyimi olacak. Eltiniz suçsuz demiyorum ama sizde ondan aşağı kalmamışsınız.

Evet hemşire kendisi
Yani mesleği de var..
Şaştım kaldım..
Büyük konuşmuyorum çünkü ne zaman büyük konuşsam başıma kesin gelir. Ama ben aklımı kaybetmediysem 4 kere aldatılmayı kabul etmezdim.
Ama evlilik onların evliliği. Bence artık akıl fikir vermeyin. Hiç gerek yok.

Benim gözümde öyle yanı. Belki abartarak bir tavır sergilemiş olabilirim haklısınız ama yarın konu açılırsa ben kendi adıma özür dileyeceğim zaten
Sizin fikrinizi yargılamıyorum ki istediğiniz gibi düşünmekte özgürsünüz fakat anlattıklarınıza göre kadına bir "Allah belanı vermiş zaten" demediğiniz kalmış. Ha tabi onun da sözleri cok cirkin. Karşiliklı telafi edebilirseniz ne mutlu size..

Siz kırılacağını düşünemeden üzerine gittiğiniz için özür dileyin, o da size hakaret ettiği için dilesin.

Herkes önce kendinden mesul. Size ne milletten? Giden gider kabul eder ya da etmez size ne? Karisip laf soylerseniz olacagi bu. Herkesin kendi hayati kendi gecimi. Siz fikir beyan etmekle hata etmissiniz.

Ben suna takildim 3 sene boyunca adam niye hic turkiyeye gelmeyecek ve kadin neden cocuguyla adamin yanina gitmeyecek?
Ukrayna biletleri ucuz ve vize yok , cok takildi aklima nedense

Ben suna takildim 3 sene boyunca adam niye hic turkiyeye gelmeyecek ve kadin neden cocuguyla adamin yanina gitmeyecek?
Ukrayna biletleri ucuz ve vize yok , cok takildi aklima nedense

Zaten Ukrayna denince insan bi durup düşünüyor Milana. Ya klasik "Orada güzel kadınlar var, dalyan gibi hatunlar" muhabbetine girmek istemiyorum ama bizim yurdun erkek kafası cidden böyle ve vize kalktıktan sonra Ukrayna'ya seks turlarına başlamışlar bizim ülkeden, haberin var mı?

Videosuna denk geldim, tur otobüsü içinde çekilmiş, Allah kahretsin dedim konuşmaları, kızlara bakışları, algılarını gördükçe. Maalesef bu var Türk erkeğinin büyük genelinde. Tercih Ukrayna ise ve tek gidilmek isteniyorsa, bu önyargılar olacak. Eskiden beridir olan bu geyik, çok daha ağır hali ile doğruymuş. :/

Hatanın büyüğü sizde. Ortamı alevlendiren sizin ben ona koca demem sözünüz olmuş. Biraz dilinizi tutmalıydınız ben tercih etmem kocam gitsin istemem diyip susssanız mesele çıkmazdı. Eltiniz kaba konuşmuş ama mesele çıkartan sizsiniz. Size ne insanların evdeki dinamiklerinden. Hem beni ilgilendirmez diyorsunuz hem de bütün ayrıntıları yazmışsınız

Hepsinden haberim var hayatim , bazi erkeklerin ne kadar igrenc oldugunu da biliyorum
Gecen sene esimi gonderdim ukraynaya is icin benimle de cok dalga gecti erkek arkadaslarim ama ben gayet rahat uyudum valla adamimi biliyorum , taniyorum

Hepsinden haberim var hayatim , bazi erkeklerin ne kadar igrenc oldugunu da biliyorum
Gecen sene esimi gonderdim ukraynaya is icin benimle de cok dalga gecti erkek arkadaslarim ama ben gayet rahat uyudum valla adamimi biliyorum , taniyorum

Durduk yere bi Ukrayna çıkarsa benim adam, güven tanıma filan işlemez bi miktar arızaya baglayabilirim gibiyim ben

Yoksa turistik bölgedeyiz biliyorsun, çeşit çeşit yabancı, tatilci-yerleşik guzelimiz mevcut da, o tur çekimini izledim ben şok.

Son düzenleme:
Size burda yüklenmişler ama size zaten fikriniz sorulmuş sizde söylemişsiniz. Durduk yere yorum yapmamışsınız ki. Bence eltinizde sizin düşündüklerinizi düşünüyo ama laf geçiremiyo belli ki kocasına. Sizin onlara nazaran daha mutlu bi aile yapınız varsa buruklukta yaşıyo olabilir. Siz gerçekleri söyleyincede içinde tuttuklarını yüzünüze vurmuş. Gideceksenizde o yokmuş gibi davranırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…