- 31 Mayıs 2019
- 283
- 250
- 18
- Konu Sahibi MusMutlu00
-
Tesekkur ederim umarım düzelir:)Siz önce özrünüzü dileyin. O dileyip dilemez mi ilk ona kalmış, ama siz ilk adımı atmış olursunuz. Sağlıkla büyütün bebeklerinizi. Anneler babalar ne kadar iyi anlassa aile içinde kuzenlerde birbirlerine o kadar yakın olur. Umarım durumlar düzelir
Benim gözümde öyle yanı. Belki abartarak bir tavır sergilemiş olabilirim haklısınız ama yarın konu açılırsa ben kendi adıma özür dileyeceğim zatenBu cümlelerin meali şöyle oluyor; " Senin kocan koca değil ki." "Sen çocuğuna değer vermiyorsun."
Hımm anladım.Iki yıl içinde 4 defa duyuldu yani kendisi söylüyor herkese sağdan soldan duyma değil belki söylemedikleri de vardır bilmiyorum
Evet hemşire kendisiHımm anladım.
Bence eltiyle özel konular konuşmayı kesin.
Fikir isterse de fikir vermeyin.
Aldatılmayı göz göre göre kabul eden kadınlara saygı duyamıyorum maalesef.
Bence şu an o da kendine çok saygı duymuyor.4 kere aldatılmak demek, çok ciddi bir şey.
Siz artık yorum yapmayın.
Eş onun eşi.
Birde konudan alakasız ama merak ettim eltinizin mesleği var mı?
Ayy nasıl sessiz kaldınız ben ona şaşırdım size hakaret etmiş.
Artık boş boş yorum yapmayı kesersen çok sevinirimYaa evet konu sahibi iltifati fazla kacirdigi icin olabilir mi?Bu yorum karsisinda yarin ortalik toz duman
Yani mesleği de var..Evet hemşire kendisi
Artık boş boş yorum yapmayı kesersen çok sevinirim
Sizin fikrinizi yargılamıyorum ki istediğiniz gibi düşünmekte özgürsünüz fakat anlattıklarınıza göre kadına bir "Allah belanı vermiş zaten" demediğiniz kalmış. Ha tabi onun da sözleri cok cirkin. Karşiliklı telafi edebilirseniz ne mutlu size..Benim gözümde öyle yanı. Belki abartarak bir tavır sergilemiş olabilirim haklısınız ama yarın konu açılırsa ben kendi adıma özür dileyeceğim zaten
Herkes önce kendinden mesul. Size ne milletten? Giden gider kabul eder ya da etmez size ne? Karisip laf soylerseniz olacagi bu. Herkesin kendi hayati kendi gecimi. Siz fikir beyan etmekle hata etmissiniz.Merhaba hanımlar öncelikle sonrasın da direk konuya gireyim. Kızlar benim kaynim doktor ve kendini daha çok maaş alabilmek için ukraynaya gidip tekrar okul okuyacak yaşı küçük değil evli ve 3 aylık bir kızı var ve benim şaşırdığım nokta eltim hiç bir şekilde sesini çıkarmıyor destekliyor kocasını desem ki güveniyor tamam ama oda yok çünkü defalarca aldatildi neyse bu beni ilgilendirmiyo haklısınız:)) bugün konu açıldı ve bizimdie fikrimizi sordu bende dedim ki ne olursa olsun asla eşimi yollamam oraya güvensizlikten değil benimde bebeğim 7 aylık ve gittiği zaman 3 yıl gelmiyecek sadece tlfon ve görüntülü konuşma olacak ve bu çok saçma bisey eşim geldiğin de oğlum 3 yaşında belki daha fazla olacak ne gerek var sırf her ay 2 bin tl fazla para almak için eşini ve çocuğunu yanlız bırakıyorsa yıllarca ben ona koca demem dedim. Ve sunuda belirteyim durumları gayet iyi fazlasıyla iyi. Bunu söyleyince eltim direk saldırıya geçti sen fakir kal o zaman sürün ömrün boyunca kiracı kal cocugun herseyden mahrum kalsin ne var yani bunda 3 yıl ayrı kalsan ölür müsün dedi bende evet ölürüm dedim dünyada ki hiç bisey benim oğlumdan daha önemli değil iki oyuncak alayım veya özel okullarda okusun diye baba sevgisinden şefkatinden uzak mi büyüteyim dedim. Bana söylediği şey senin gibi aptallar yüzünden dünyada ki fakirler çoğalıyor oldu. O kadar çok sinirlendim ki hiç cevap vermeden o ortamdan çıktım eşimi arayip beni gelip almasını söyledim eşime anlattım ve çıldırdı sessiz kaldığım için. Gorumcem de yanımızdaydı sanırım kayinvalideme anlatmış ve yarın akşam bizi yemeğe davet etmişler hem eltimi hem bizi. Ben yarın bu kadına ne cevap vermeliyim yada hiç onu umursamayıp o yokmus gibi mi davranmalıyım ne yapmalıyım bana çok ağır konuştu çok zoruma gitti ve sonuna kadar da hakli oldugumu düşünüyorum maddiyat tabiki önemli ama maneviyat kadar asla olamaz benim gözümde
Ben suna takildim 3 sene boyunca adam niye hic turkiyeye gelmeyecek ve kadin neden cocuguyla adamin yanina gitmeyecek?
Ukrayna biletleri ucuz ve vize yok , cok takildi aklima nedense
Zaten Ukrayna denince insan bi durup düşünüyor Milana. Ya klasik "Orada güzel kadınlar var, dalyan gibi hatunlar" muhabbetine girmek istemiyorum ama bizim yurdun erkek kafası cidden böyle ve vize kalktıktan sonra Ukrayna'ya seks turlarına başlamışlar bizim ülkeden, haberin var mı?
Videosuna denk geldim, tur otobüsü içinde çekilmiş, Allah kahretsin dedim konuşmaları, kızlara bakışları, algılarını gördükçe. Maalesef bu var Türk erkeğinin büyük genelinde. Tercih Ukrayna ise ve tek gidilmek isteniyorsa, bu önyargılar olacak. Eskiden beridir olan bu geyik, çok daha ağır hali ile doğruymuş. :/
Hepsinden haberim var hayatim , bazi erkeklerin ne kadar igrenc oldugunu da biliyorum
Gecen sene esimi gonderdim ukraynaya is icinbenimle de cok dalga gecti erkek arkadaslarim ama ben gayet rahat uyudum valla adamimi biliyorum , taniyorum
Size burda yüklenmişler ama size zaten fikriniz sorulmuş sizde söylemişsiniz. Durduk yere yorum yapmamışsınız ki. Bence eltinizde sizin düşündüklerinizi düşünüyo ama laf geçiremiyo belli ki kocasına. Sizin onlara nazaran daha mutlu bi aile yapınız varsa buruklukta yaşıyo olabilir. Siz gerçekleri söyleyincede içinde tuttuklarını yüzünüze vurmuş. Gideceksenizde o yokmuş gibi davranırdım.Merhaba hanımlar öncelikle sonrasın da direk konuya gireyim. Kızlar benim kaynim doktor ve kendini daha çok maaş alabilmek için ukraynaya gidip tekrar okul okuyacak yaşı küçük değil evli ve 3 aylık bir kızı var ve benim şaşırdığım nokta eltim hiç bir şekilde sesini çıkarmıyor destekliyor kocasını desem ki güveniyor tamam ama oda yok çünkü defalarca aldatildi neyse bu beni ilgilendirmiyo haklısınız:)) bugün konu açıldı ve bizimdie fikrimizi sordu bende dedim ki ne olursa olsun asla eşimi yollamam oraya güvensizlikten değil benimde bebeğim 7 aylık ve gittiği zaman 3 yıl gelmiyecek sadece tlfon ve görüntülü konuşma olacak ve bu çok saçma bisey eşim geldiğin de oğlum 3 yaşında belki daha fazla olacak ne gerek var sırf her ay 2 bin tl fazla para almak için eşini ve çocuğunu yanlız bırakıyorsa yıllarca ben ona koca demem dedim. Ve sunuda belirteyim durumları gayet iyi fazlasıyla iyi. Bunu söyleyince eltim direk saldırıya geçti sen fakir kal o zaman sürün ömrün boyunca kiracı kal cocugun herseyden mahrum kalsin ne var yani bunda 3 yıl ayrı kalsan ölür müsün dedi bende evet ölürüm dedim dünyada ki hiç bisey benim oğlumdan daha önemli değil iki oyuncak alayım veya özel okullarda okusun diye baba sevgisinden şefkatinden uzak mi büyüteyim dedim. Bana söylediği şey senin gibi aptallar yüzünden dünyada ki fakirler çoğalıyor oldu. O kadar çok sinirlendim ki hiç cevap vermeden o ortamdan çıktım eşimi arayip beni gelip almasını söyledim eşime anlattım ve çıldırdı sessiz kaldığım için. Gorumcem de yanımızdaydı sanırım kayinvalideme anlatmış ve yarın akşam bizi yemeğe davet etmişler hem eltimi hem bizi. Ben yarın bu kadına ne cevap vermeliyim yada hiç onu umursamayıp o yokmus gibi mi davranmalıyım ne yapmalıyım bana çok ağır konuştu çok zoruma gitti ve sonuna kadar da hakli oldugumu düşünüyorum maddiyat tabiki önemli ama maneviyat kadar asla olamaz benim gözümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?