Siz olsaniz ne yapardiniz ?

Fikrimi soran kendisi ama kalkıp birden bu cümleleri sarf etmedim ki

İyi niyetli insan fikri sorulduğunda allah gönlünüze göre versin, hayırlısıyla gitsin gelsin der geçerdi. Siz içinideki bütün kini, nefreti ve kıskançlığı kusmuşsunuz kadının üstüne.

Merhaba hanımlar öncelikle sonrasın da direk konuya gireyim. Kızlar benim kaynim doktor ve kendini daha çok maaş alabilmek için ukraynaya gidip tekrar okul okuyacak yaşı küçük değil evli ve 3 aylık bir kızı var ve benim şaşırdığım nokta eltim hiç bir şekilde sesini çıkarmıyor destekliyor kocasını desem ki güveniyor tamam ama oda yok çünkü defalarca aldatildi neyse bu beni ilgilendirmiyo haklısınız:)) bugün konu açıldı ve bizimdie fikrimizi sordu bende dedim ki ne olursa olsun asla eşimi yollamam oraya güvensizlikten değil benimde bebeğim 7 aylık ve gittiği zaman 3 yıl gelmiyecek sadece tlfon ve görüntülü konuşma olacak ve bu çok saçma bisey eşim geldiğin de oğlum 3 yaşında belki daha fazla olacak ne gerek var sırf her ay 2 bin tl fazla para almak için eşini ve çocuğunu yanlız bırakıyorsa yıllarca ben ona koca demem dedim. Ve sunuda belirteyim durumları gayet iyi fazlasıyla iyi. Bunu söyleyince eltim direk saldırıya geçti sen fakir kal o zaman sürün ömrün boyunca kiracı kal cocugun herseyden mahrum kalsin ne var yani bunda 3 yıl ayrı kalsan ölür müsün dedi bende evet ölürüm dedim dünyada ki hiç bisey benim oğlumdan daha önemli değil iki oyuncak alayım veya özel okullarda okusun diye baba sevgisinden şefkatinden uzak mi büyüteyim dedim. Bana söylediği şey senin gibi aptallar yüzünden dünyada ki fakirler çoğalıyor oldu. O kadar çok sinirlendim ki hiç cevap vermeden o ortamdan çıktım eşimi arayip beni gelip almasını söyledim eşime anlattım ve çıldırdı sessiz kaldığım için. Gorumcem de yanımızdaydı sanırım kayinvalideme anlatmış ve yarın akşam bizi yemeğe davet etmişler hem eltimi hem bizi. Ben yarın bu kadına ne cevap vermeliyim yada hiç onu umursamayıp o yokmus gibi mi davranmalıyım ne yapmalıyım bana çok ağır konuştu çok zoruma gitti ve sonuna kadar da hakli oldugumu düşünüyorum maddiyat tabiki önemli ama maneviyat kadar asla olamaz benim gözümde
Herkesin kendi hayatı kendi tercihi.Düşünceleriniz doğru olsa da üslubunuz çok yanlış.Eltinizin kocasına resmen ben olsam koca demem demişsiniz ve ilk siz başlatmışsınız ağır konuşmayı

Fikrimi soran kendisi ama kalkıp birden bu cümleleri sarf etmedim ki

Fikrinizi sordu diye "ben öyle adama koca demem" demeniz mi gerekiyordu?
Siz fikir belirtirken sınırınızı aşmışsınız, o da cevabını vermiş.
Hiçbir şey olmamış gibi davranın bence.

sıze ben kocamı ukraynaya gonderıyorum cocugumu babasız buyutmeyı secıyorum zaten aldatıldım ama sorun degıl senın fıkrın ne dıye mı sordu :D
ya allahım :D

lutfen yapmayın bunu
Bu şekilde sormadığını benden daha iyi biliyor olmanız gerek. Size gülüyorum sadece hata bende ki kalkıp buraya konu açıyorum

Kin ve nefret kısmını atlayıp kıskançlığa takıldığınıza göre kıskançlıktan delirmek üzere olduğunuz tescillendi :KK53:
Evet çok kıskanıyorum hergun aldatılmak istiyorum eşimin sadece gece uyuma vakti eve gelmesini istiyorum. Eşimin çocuğumun olduğu bir ortama içki koyup içmesini istiyorum her hafta kocamla kavga edip kilometrelerce yol gidip gönderilen bir çiçeğe kanıp eve dönmek istiyorum. Haklısınız çok kıskanıyorum

Kadin nezaketen fikrinizi sormus ama belli ki siz pek umursanan biri degilsiniz bu sebeple Allah ne verdiyse deyip olaya dahil olmussunuz :KK70:israrla hakliliginizi savunmaniz akillara zarar :olamaz:

Bu şekilde sormadığını benden daha iyi biliyor olmanız gerek. Size gülüyorum sadece hata bende ki kalkıp buraya konu açıyorum
sızın ne kadar guldugunuzu bılmem de
bız bayaaaagı bır gulduk

hata konu acmanız degıl hata hala yaptıgınız yanlısı savunmanız
normalde normal ınsanlar boyle dusunmemıstım demek kı benımde yanlısım varmıs der nasıl telafı edebılırım der yanlısını kabul eder torpuler

sızde tam tersı vurcam kırbacı vurcam kırbacı trıbındesınız
bır tane bıle sızden yana yorum yok hepımız yanlısız sız mı dogrusunuz bırtek ?

allah kalbınıze ferahlık versın sevgı versın boooolllca

Evet çok kıskanıyorum hergun aldatılmak istiyorum eşimin sadece gece uyuma vakti eve gelmesini istiyorum. Eşimin çocuğumun olduğu bir ortama içki koyup içmesini istiyorum her hafta kocamla kavga edip kilometrelerce yol gidip gönderilen bir çiçeğe kanıp eve dönmek istiyorum. Haklısınız çok kıskanıyorum

Vay arkadas bu kadar ayrinti ile ilgilenmek yorucu olmuyor mu? Kendi hayatiniza odaklanmak bu kadar zor mu?

sızın ne kadar guldugunuzu bılmem de
bız bayaaaagı bır gulduk

hata konu acmanız degıl hata hala yaptıgınız yanlısı savunmanız
normalde normal ınsanlar boyle dusunmemıstım demek kı benımde yanlısım varmıs der nasıl telafı edebılırım der yanlısını kabul eder torpuler

sızde tam tersı vurcam kırbacı vurcam kırbacı trıbındesınız

allah kalbınıze ferahlık versın sevgı versın boooolllca
Evet haklısınız benimde hatalı olduğum yerler varmış şuan mantıklı düşününce bende sütten çıkma ak kaşık değil misim fakat yorumlara bakarsanız gerçekten çok sinir oldum biri yok kıskanıyorsun diyor biru terbiyesiz diyor biri trol diyor. Kendimi savunma modunda değilim fakat yorumlar beni çileden çıkardı düzgünce yazsalar ya sizde şu konuda haksizsiniz diye. Kalkıp diyor az bile yapmış sana yok sen daha beterini hak ediyorsun. Kusura bakmayın lütfen

Evet haklısınız benimde hatalı olduğum yerler varmış şuan mantıklı düşününce bende sütten çıkma ak kaşık değil misim fakat yorumlara bakarsanız gerçekten çok sinir oldum biri yok kıskanıyorsun diyor biru terbiyesiz diyor biri trol diyor. Kendimi savunma modunda değilim fakat yorumlar beni çileden çıkardı düzgünce yazsalar ya sizde şu konuda haksizsiniz diye. Kalkıp diyor az bile yapmış sana yok sen daha beterini hak ediyorsun. Kusura bakmayın lütfen
yasınız kactı ?

Vay arkadas bu kadar ayrinti ile ilgilenmek yorucu olmuyor mu? Kendi hayatiniza odaklanmak bu kadar zor mu?
Bu ailede maalesef kendi hayat diye bisey yok biri bi çöp atsa herkes duyup konuşur küçük yerde yaşıyoruz ve aileleri öyle ben özellikle gidip araştırıp soruşturmuyorum yapıları böyle en ufak bişeyde herkes toplanır yorum yapılır küçümserler laf söylerler aile yapılarını ben değiştirecek değilim ne kadar da uzak durmaya çalışsak males3f mümkün olmuyor

Bu ailede maalesef kendi hayat diye bisey yok biri bi çöp atsa herkes duyup konuşur küçük yerde yaşıyoruz ve aileleri öyle ben özellikle gidip araştırıp soruşturmuyorum yapıları böyle en ufak bişeyde herkes toplanır yorum yapılır küçümserler laf söylerler aile yapılarını ben değiştirecek değilim ne kadar da uzak durmaya çalışsak males3f mümkün olmuyor

Belki onları değiştiremezsiniz, ama dedikodulara ortak olmayabilirsiniz. O kadın ve evliliği hakkında saydıklarıniz cidden üzücü ve ailede lafı yapılıyor. Kurtlar Vadisimidir nedir

Belki onları değiştiremezsiniz, ama dedikodulara ortak olmayabilirsiniz. O kadın ve evliliği hakkında saydıklarıniz cidden üzücü ve ailede lafı yapılıyor. Kurtlar Vadisimidir nedir
Ve kötü tarafı sadece aile değil herkes konuşuyor. Ben dalga geçmek için veya yadırgamak için demedim hiç birini yorum yazan arkadaş beni çileden çıkardığı için kendimi tutamadım

Back
X