Siz olsaniz ne yapardiniz ?

Durduk yere bi Ukrayna çıkarsa benim adam, güven tanıma filan işlemez bi miktar arızaya baglayabilirim gibiyim ben :KK70:

Yoksa turistik bölgedeyiz biliyorsun, çeşit çeşit yabancı, tatilci-yerleşik guzelimiz mevcut da, o tur çekimini izledim ben şok.
Ya ben o ukrayna mevzusunu senelerdir biliyorum ama hep derim ya her erkek ayni degil , bunu da kisisel tecrubemle soyluyorum , bazisi gercekten cok igrenc , bazisinin da umurunda degil cok sadik ve evcimen
Benim ki sadik ve evcimen olanlardan o yuzden rahatim bu konularda
Mesela ilk esim de ruslarla calisiyordu , adamin bir yardimcisi vardi bir icim suydu hatun inanilmaz guzeldi , o zaman da kiskanmazdim , yapacak erkek icin ukrayna , rusya , turkiye fark etmiyor gercekten yapan her yerde yapiyor bunu bildigimden belki de umursamiyorum

Eltiye hak veriyorum. Yorumunuz ağır olmuş o da altta kalmamış ağır konuşmuş ama başlatan sizsiniz.

Yorum yapın ama üsturuplu sınırı aşmadan saygılı bir şekilde.
Bu saygısız yorumunuza ne denilmeli ki başka haketmişsiniz bence.

Ama sizde ağır konuşmuşsunuz, kocaya koca demem gibi cümlelerde karşı tarafı kırıcı söylemler...

Kadin icin aldatılmak cok zor. Ve sen bu konuda üstüne gitmissin. O da sacmalamis. İçine at at nereye kadar. Taş kalpli biri degil sonuçta. Ayrıca evet seni ilgilendirmez. Onlar arasında ne olmus ne bitmiş. Karşılıklı özür dilerseniz çözülür rahatça.

.... Kocaya koca demem sırf bu cumleyle bile onu yaralamak istediğinizi düşünmüş olabilir. Yani daha yumuşak ifade edebilir yada hayırlısı olsun diyip kestirip atabilirsiniz

Istedigini söyleyen istemedigini işitir.

Bence aranızda maddi dengesizlik var ve siz bunu ciddi şekilde kafaya takmışsınız. Ukrayna olayi bitip adam yurda dönünce sizin aranizdaki maddi ucurum bir tık daha artacak,buna bozuluyorsunuz. Bunu açıkça söyleyecek yürek olmadığı için de eltinizin damarına basma yolunu seçmişsiniz.

Eltiniz de sizi az cok tanıyorsa o da sizi,sizin gibo psikolojik imha silahıyla vurmuş.

Ikiniz de birbirinizin zaaflarını iyi çözmüşsünüz.

O ihaneti hazmedemiyor siz maddi yeterisizligi...

Siz de az degilsiniz. Siz baslatmissiniz, laf sokarak. O da patlamis. Aldatdigini soylerken gulucuk koymaniz da bana pek masum gelmedi.

Merhaba hanımlar öncelikle sonrasın da direk konuya gireyim. Kızlar benim kaynim doktor ve kendini daha çok maaş alabilmek için ukraynaya gidip tekrar okul okuyacak yaşı küçük değil evli ve 3 aylık bir kızı var ve benim şaşırdığım nokta eltim hiç bir şekilde sesini çıkarmıyor destekliyor kocasını desem ki güveniyor tamam ama oda yok çünkü defalarca aldatildi neyse bu beni ilgilendirmiyo haklısınız:)) bugün konu açıldı ve bizimdie fikrimizi sordu bende dedim ki ne olursa olsun asla eşimi yollamam oraya güvensizlikten değil benimde bebeğim 7 aylık ve gittiği zaman 3 yıl gelmiyecek sadece tlfon ve görüntülü konuşma olacak ve bu çok saçma bisey eşim geldiğin de oğlum 3 yaşında belki daha fazla olacak ne gerek var sırf her ay 2 bin tl fazla para almak için eşini ve çocuğunu yanlız bırakıyorsa yıllarca ben ona koca demem dedim. Ve sunuda belirteyim durumları gayet iyi fazlasıyla iyi. Bunu söyleyince eltim direk saldırıya geçti sen fakir kal o zaman sürün ömrün boyunca kiracı kal cocugun herseyden mahrum kalsin ne var yani bunda 3 yıl ayrı kalsan ölür müsün dedi bende evet ölürüm dedim dünyada ki hiç bisey benim oğlumdan daha önemli değil iki oyuncak alayım veya özel okullarda okusun diye baba sevgisinden şefkatinden uzak mi büyüteyim dedim. Bana söylediği şey senin gibi aptallar yüzünden dünyada ki fakirler çoğalıyor oldu. O kadar çok sinirlendim ki hiç cevap vermeden o ortamdan çıktım eşimi arayip beni gelip almasını söyledim eşime anlattım ve çıldırdı sessiz kaldığım için. Gorumcem de yanımızdaydı sanırım kayinvalideme anlatmış ve yarın akşam bizi yemeğe davet etmişler hem eltimi hem bizi. Ben yarın bu kadına ne cevap vermeliyim yada hiç onu umursamayıp o yokmus gibi mi davranmalıyım ne yapmalıyım bana çok ağır konuştu çok zoruma gitti ve sonuna kadar da hakli oldugumu düşünüyorum maddiyat tabiki önemli ama maneviyat kadar asla olamaz benim gözümde
Terbiyesizlik etmişler size.Siz de yanlış birsey soylememissiniz hatta tam tersi icinde olani disa vuramamis belli ki o, aklindan gecen gercek seyleri siz soyleyince de size patlamis.Madem.fikrinizi sormuslar cevabıni da elestirmeye haklari yok.Fikrini sordugunuz insanin sizinle her zaman ayni fikirde olmasini beklemek bencillik..Bence artik eltinizle.mesafeli olun gorusmeyin mumkunse, boyle ne dedigini bilmeyen insanlarla muhattap olmamak lazim, seviyesine de dusmeyin cevap vererek.Cok dert ederseniz de esiniz kardesine soylesin,hakaret etmeye gidecek bir konusmayi haketmediniz cunku.Yerden goge kadar hakli olan insani bile en haksiz duruma.dusurur hakaret kimse kusura bakmasin.

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar öncelikle sonrasın da direk konuya gireyim. Kızlar benim kaynim doktor ve kendini daha çok maaş alabilmek için ukraynaya gidip tekrar okul okuyacak yaşı küçük değil evli ve 3 aylık bir kızı var ve benim şaşırdığım nokta eltim hiç bir şekilde sesini çıkarmıyor destekliyor kocasını desem ki güveniyor tamam ama oda yok çünkü defalarca aldatildi neyse bu beni ilgilendirmiyo haklısınız:)) bugün konu açıldı ve bizimdie fikrimizi sordu bende dedim ki ne olursa olsun asla eşimi yollamam oraya güvensizlikten değil benimde bebeğim 7 aylık ve gittiği zaman 3 yıl gelmiyecek sadece tlfon ve görüntülü konuşma olacak ve bu çok saçma bisey eşim geldiğin de oğlum 3 yaşında belki daha fazla olacak ne gerek var sırf her ay 2 bin tl fazla para almak için eşini ve çocuğunu yanlız bırakıyorsa yıllarca ben ona koca demem dedim. Ve sunuda belirteyim durumları gayet iyi fazlasıyla iyi. Bunu söyleyince eltim direk saldırıya geçti sen fakir kal o zaman sürün ömrün boyunca kiracı kal cocugun herseyden mahrum kalsin ne var yani bunda 3 yıl ayrı kalsan ölür müsün dedi bende evet ölürüm dedim dünyada ki hiç bisey benim oğlumdan daha önemli değil iki oyuncak alayım veya özel okullarda okusun diye baba sevgisinden şefkatinden uzak mi büyüteyim dedim. Bana söylediği şey senin gibi aptallar yüzünden dünyada ki fakirler çoğalıyor oldu. O kadar çok sinirlendim ki hiç cevap vermeden o ortamdan çıktım eşimi arayip beni gelip almasını söyledim eşime anlattım ve çıldırdı sessiz kaldığım için. Gorumcem de yanımızdaydı sanırım kayinvalideme anlatmış ve yarın akşam bizi yemeğe davet etmişler hem eltimi hem bizi. Ben yarın bu kadına ne cevap vermeliyim yada hiç onu umursamayıp o yokmus gibi mi davranmalıyım ne yapmalıyım bana çok ağır konuştu çok zoruma gitti ve sonuna kadar da hakli oldugumu düşünüyorum maddiyat tabiki önemli ama maneviyat kadar asla olamaz benim gözümde

Çok acımasızca söylemişsin. Yani sen iyi düşündün mü? Geldiği zaman çocuğun 3 yaşında olacak babasından mahrum kalacak tüm Bunlara hazır mısın vs.. Onu düşündüğünü belli edercesine konuşsan daha etkili olurdu. Belki o kadına fikri sorulmadı bile. Sen körüğü sırtlanıp yangına gitmişsin. Oda acısını senden çıkarmış.

Ben de sizi haksiz buldum. Oncesinde agir laflar edip kadini sinirlendirmissiniz, o da cikismis. Bence yorum yapmamaliydiniz, veya yorum yaptiniz diyelim cunku fikrinizi sormus, daha dusunceli, yumusak ve destekleyici soylemeniz lazimdi, hani iyi dusun vb gibi. Hos olmamis bu kadar acikca dan dun konusmaniz. Ha eltinizin dedigi seyler de cok agir ama bence sinirle soylemis savunmaya gecmis.

Kuzenimin nişanlısı ukraynalıydı.ordaki yaşam ucuz ama maaşlar da çok düşük derdi bize.bi işçiyle doktorun maaşının aşağı yukarı aynı olduğunu söylüyodu.ben Kıbrıs'ta yaşıyorum ve burda o kadar çok ukraynalı ve moldovyalı var ki.yana yana buraya çalışmaya geliyolar.iyi araştırma yapılmalı gitmeden önce.

Ben kabul etmezdim ama karar sizin kararınız tabi diyip cekilseydin iyiymiş . Kadının yarasina tuz basmışsin daha da basma .

Back
X