- 29 Aralık 2016
- 530
- 733
- 103
- Konu Sahibi Night Night
Herkese merhabalar . Anlatacağım olay gayet de klişe bir kv sorunu. Mesele şu ki bugün eşimin hararetli bir şekilde annesiyle telefonda konuştuğunu duydum . Konuşma bitince de gayet gergin . Neyse sordum filan hani birşey anlatmak istemedi sinirli davrandı Biraz bana. Dedim tamam sorun kesin benle ilgili. Bizim de zaten bu aralar işler ters gidiyor ikimiz de öğretmeniz 8 aylik bebeğimiz var ise gidip gelecegiz haftaya pazartesi kim bakacak nasil olacak sorunsali.seminere git gel bir de ev tasima telaşı. 2 haftadır dogalgazimiz bile yok yani düşünün artık. Biz bu meselelerle uğraşaduralim kv kafasında benle ilgili kurmuş da kurmuş. Nasıl mı öğrendim eşimin telefonunda bir program var arama konuşmalarını kaydediyor. Ben de eşim uyurken o kayıtlara ulaşıp kendime watsaptan attım tek tek dinledim . Bunu yaparken utandım elbet ama napalim mecbur kaldım çünkü bana tek kelime anlatmıyor üstelik beni kırıyordu sorunca. Kv hakkımda baya bi saydirmis konuşurken neymiş anneme şunları bunları yapmışım ki kendi kızı dibinden ayrılmaz evli olmasına rağmen her yaz gelir en az 2 ay kalır. Kv yi hiç aramamişim ki kendisi beni asla aramaz ve daha neler neler. Eşim de sağolsun beni savunmuş. Bana birşey belli etmez ama. Şimdi hal böyleyken ben bu kadına nasıl isinayim. Buldugu ilk fırsatta gelinlerini oğullarına çekiştirip duruyor ne yapsak yetmiyor iyi niyetli değil yani ve üstelik bu kadın hacca gitmiş. Yazık değil mi günah değil mi beş vakit de namaz kılar dilinden Allah kelimesini düşürmez. Ben bu kadına anne bile demek istemiyorum. içimden onunla konuşmak bile gelmiyor. Bu hep böyle kısır döngü şeklinde devam edecek ve bana kattığı hiçbirsey yok saçma sapan şeyler. Zoruma da giden annemi araya katması. Onn yüzünden annem bize geldiğinde biz eşimle her gün tartışırdik .gerçekten namazında niyazında isen nedir bu hareketler be kadın 60 yaşındasın.