Siz olsaniz ne yapardiniz

edenbulur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2019
3
1
1
40
5 yillik evliyim cocuk istememize ve bir suru doktor gezdikten sonra hicbir problemimiz olmamasina ragmen bir turlu cocuk sahibi olamamistik esim beni iyice ihmal etmeye geceleri cok gec gelmeye baslamisti bende can skntisindan yada neden bilmiyorum arkadaslik sitelerinden birine uye olmustum ve bana ilk msj atanlardan biri kocam olmustu gozlerime inanamadim elim titredi cevap yazamadim sonraki gunler siteye sadece onu takip etmek icin girdim ve herseferinde bana islarla mesaj atti bende sonunda cesaretimi toplayip ona yazdim hic tanismiyomusuz gibi mesajlastik yalanlar havada uctu tabi ama uzun zamandir ilk defa bu kadar sohbet ettik cok garipti daha fazla dayanamadim bir arkadasima anlattim tabi siteye ben girdim demedim bi arkadas gormus bana msj atti oyle haberim oldu dedim bu konuyu ona hic acma sana inanmaz senin uye oldugunu dusunur ama belliki bu evlilik yurumuyo ikinizde mutsuzsunuz eve geldigi yok baska sorunlarda var burdan konuyu ac bakalim nereye varacak sonu dedi ama herseyede hazirlikli ol dedi mantikli ama cok zor geldi cunku bu konusmanin sonunun nereye gidecegi belliydi bosanmak istiyormuydum bilmiyodum bir sure dusundum en son kavgamizdan sonrada herseyi goze alip kocamla konusmaya karar verdim ve saka gibi ama o hafta hamile oldugumu ogrendim sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim elim kolum baglandi herseyi yuttum sustum esime hamile oldugumu soyledim cok sevindi bana ilgisi alakasi artti eve duzenli gelmeye basladi artik siteyede pek fazla girmiyodu derken 4.5 ay geride kaldi ve bugun makineye camasir atarken cebinde kondom buldum resmini cekip attim bu ne dedim sacma sapan geveledi msj atti bakmadim aradi acmadim eve geldi ilk soylediginden farkli seyler soyledi artik iyice aldattigina emin oldum sonra bakti yemiyorum uste cikmaya calisti bisey yapmamistim ama yapmaya gidiyorum erkegi disari iten kadindir bilmem ne dedi cikti gitti aklima hemen siteye bakmak geldi suan cevrimici ve yeni fotolar atmis canim cok aciyo saskinim korkuyorum karnimda bi bebek var duygularim karmakarisik ne dusunecegimi bilmiyorum siz olsaniz ne yapardiniz ??? (

erkegi disari iten kadindir bilmem ne dedi cikti gitti
Yani sonunda başkasıyla ilişkiye girdiğini kabul etti, üstünede sizi suçladı?! Özür yok. Pişmanlık yok. Ahlaksız! Ömür boyu böyle bir 'Eş' ile yaşayabilirmisiniz? Böyle baba iyi baba olabilirmi? Güven sıfır. Sorumluluk sıfır. Daha doğmadı ama demeyin. O çoktan baba oldu ama adam kendi zevklerinin peşinde. Yüzsüz!

ister inanin ister inanmayin ne yasadigimi ben biliyorum Allah bana bu kadar herseyi gozume sokarak git mi diyo kal mi diyo beni mi siniyo buda benim sinavim mi bilmiyorum artik ne dusunecegimi bilmiyorum sadece cok bunaldim ve paylasmak istedim Rabbim kimseyi esiyle yuvasiyla cocuguyla imtihan etmesin

Hamile olup olmamanızın bi önemi yok onun için. Geçici bi heves olsa güzel haberi verdikten sonra tekrar girmezdi siteye. Sizi de üzmek istemiyorum Üyelik tarihini öğrenmek şansınız var mı? Kafanızda birşeylerin netleşmesi açısından diyorum. Belki hep yapıyordu en başından beri. İnanın yazacak çok şey var ama sizi üzmek istemiyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun

Bacım bunun imtihanı neresinde? Gerçekten söyler misin? Anlamıyorum insanları cidden ya.

Sizi sevmeyen, aldatan, kandıran, şiddet gösteren, değersiz hissettiren adamları boşayın. Yani imtihan olması için senin bi duruma mecbur olman lazım. Başına silah mı dayıyorlar eşinle zorla yaşayacaksın diye?

Hayır, bir de buraya konu açıyorlar. Eşim aldatıyor, yok eşim dövüyor ama boşanmayı düşünmüyorum sizce ne yapayım?
E çay koyun madem, beraber içersiniz.

Saçma konu nedense hemen size mesaj atıyor hayır nedense evli adam ama kendini ifşa ediyor o sitelerde.....
Ve nedense hemen o ay hamile kaldığınızı öğreniyorsunuz

ay allahın hikmeti
Yine nedense kk da popi konu olan
Ay kocamın cebinde kondom buldum konusu sizi buluyor hayır adam gerizekalı mı da cebinde kondom bırakacak????

nasilsa bosanmayacaksin. baska kadinin koynundan cikip senin koynuna girer.

sen alismissin kocani paylasmaya.

benim anlamadigim konu zaten bosanmayacaksin kocanla ne diye yuzlesiyorsun ?
nasilsa karim beni bosamayacak diye daha cok aldatiyor.
midem bulandi boyle ezik kadinlardan yeminle
kadin olmak bu degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…