5 yillik evliyim cocuk istememize ve bir suru doktor gezdikten sonra hicbir problemimiz olmamasina ragmen bir turlu cocuk sahibi olamamistik esim beni iyice ihmal etmeye geceleri cok gec gelmeye baslamisti bende can skntisindan yada neden bilmiyorum arkadaslik sitelerinden birine uye olmustum ve bana ilk msj atanlardan biri kocam olmustu gozlerime inanamadim elim titredi cevap yazamadim sonraki gunler siteye sadece onu takip etmek icin girdim ve herseferinde bana islarla mesaj atti bende sonunda cesaretimi toplayip ona yazdim hic tanismiyomusuz gibi mesajlastik yalanlar havada uctu tabi ama uzun zamandir ilk defa bu kadar sohbet ettik cok garipti daha fazla dayanamadim bir arkadasima anlattim tabi siteye ben girdim demedim bi arkadas gormus bana msj atti oyle haberim oldu dedim bu konuyu ona hic acma sana inanmaz senin uye oldugunu dusunur ama belliki bu evlilik yurumuyo ikinizde mutsuzsunuz eve geldigi yok baska sorunlarda var burdan konuyu ac bakalim nereye varacak sonu dedi ama herseyede hazirlikli ol dedi mantikli ama cok zor geldi cunku bu konusmanin sonunun nereye gidecegi belliydi bosanmak istiyormuydum bilmiyodum bir sure dusundum en son kavgamizdan sonrada herseyi goze alip kocamla konusmaya karar verdim ve saka gibi ama o hafta hamile oldugumu ogrendim sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim elim kolum baglandi herseyi yuttum sustum esime hamile oldugumu soyledim cok sevindi bana ilgisi alakasi artti eve duzenli gelmeye basladi artik siteyede pek fazla girmiyodu derken 4.5 ay geride kaldi ve bugun makineye camasir atarken cebinde kondom buldum
resmini cekip attim bu ne dedim sacma sapan geveledi msj atti bakmadim aradi acmadim eve geldi ilk soylediginden farkli seyler soyledi artik iyice aldattigina emin oldum sonra bakti yemiyorum uste cikmaya calisti bisey yapmamistim ama yapmaya gidiyorum erkegi disari iten kadindir bilmem ne dedi cikti gitti aklima hemen siteye bakmak geldi suan cevrimici ve yeni fotolar atmis canim cok aciyo saskinim korkuyorum karnimda bi bebek var duygularim karmakarisik ne dusunecegimi bilmiyorum siz olsaniz ne yapardiniz ???
(