- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Öncesinde de bir muhabbetimz olduğu içinKarşı tarafın iyi olduğunu 3 ayda nasıl anladınız hem borcu varmış hem psikolojik olarak toparlanmamış bu süre hiç yeterli değil. Ne yaparsan kendine...
Belki de şüpheye düştü geri çekildiğiniz için. Sizden emin olamadı. Aćıkça konuşun o zaman.Onunla evlenmek istiyorum zatn bekirttğim dönemde o da cok istekliydi hatta ben geri cekildm kendisi dedi bana sen istekli değilsin diye yan yana olmadığımız içinde kafamda kuruyorum acaba vazmı geçti diye
Hee oldu :))Adam dugun oncesi ayrildiysa Sindirella misali eski nisanlisinin kullanmaya firsati olmayan abiye ve ayakkabisina gore es ariyordur. Sizi gectim hadi,adamdaki hizin baska aciklamasi yok zira
Olabilir de olmayabilir deBelki de şüpheye düştü geri çekildiğiniz için. Sizden emin olamadı. Aćıkça konuşun o zaman.
E valla aklima baska bir sey gelmediHee oldu :))
Hmmm risk almak iyidirBen 3 yıldır tanıdığım beraber yediğim içtiğim her tür sırrımı anlattığım arkadaşımı tanıyamamışım diyerek arkadaşlığımı kesmiştim. Sendeki de ne acele. 3 aydır tanıdığın adamla evlilik düşünmen mantıklı değil. Hayata bakış açısı senle uyuyo mu,görüşleri senle uyuyo mu,ailesine bağlılığı ne derece,kültürü ne töresi ne bunları anlamadan neredeyse yoldan geçen adamın üzerine vicdan azabı gibi çökmek de... Ne biliim
Ama bitti işte acelesi adam geri dönüş yaptı bahsetmiyor :))E valla aklima baska bir sey gelmedinedir yani bu acele?
Adrenalin seviyorum diyosun. Bi tanıdığım 3 aydır tanıdığı kişiyle evlendi şiddet olayları çok oldu. Ama sadece fiziksel değildi bu şiddetler. Maddi,psikolojik,duygusal şiddetler de vardı. 25 yıl sonra boşandılar. Oyalanmayayım derken 25 yılı gitti kadıncağızın 3 çocuğunun da psikolojisi bozuldu.Hmmm risk almak iyidir
Aynen bende korkardm bu işlerden ama benm arkadaşm da 6 ayda evlendi 6 ay içlnde tanııdı evlendi cocugu oldu şuan cok mutlu birde bu taraftan bakmak lazım Bn iiyi taraftan bakmak istiyorum çünkü 6 yllk ilişkimdede cok iiyi tanıyorum sanıyordum ama tanıyamamışımAdrenalin seviyorum diyosun. Bi tanıdığım 3 aydır tanıdığı kişiyle evlendi şiddet olayları çok oldu. Ama sadece fiziksel değildi bu şiddetler. Maddi,psikolojik,duygusal şiddetler de vardı. 25 yıl sonra boşandılar. Oyalanmayayım derken 25 yılı gitti kadıncağızın 3 çocuğunun da psikolojisi bozuldu.
Alt tarafı erkek almaktan öte bir hayatını karşı tarafa teslim ediyorsun. Millete alınabilecek birşey olduğunu ispat edesin diye hayatını mahveden bir pisle(anladın sen onu) evlenip pişman olma.
Ben 6 yıllık bir ilişkiden çıksam nasıl nefes aldığına kadar incelerdim adamı. 6 yılda insanı tanıyamadıysam 6 ayda nasıl tanıyabilirim ki diye düşünürdüm. Annem babamı üç ayda tanıdığını düşündü ve artı 2-3 aylık da bir nişanlılık dönemi yaşamışlar. Ama sonuç hüsran. Ben üç yıldır aynı odayı sırayı sınıfı paylaştığım arkadaşımı tanıyamadım mesela. Hassas bi çizgi bu biraz. Ama ince eleyip sık dokumak bence önemli. Çünkü bir insanla aynı evde oturmaya başlıyorsun. Bir insanla hayatını birleştiriyorsun. En basitinden o ev işlerinin cinsiyete ayrıldığını düşünüyorsa ve sen işin cinsiyetinin olmadığını düşünüyorsan ne olacak?! Ailesinin lafını dinleyip seni hiçe sayıyorsa ne olacak? İyi tart derim.Aynen bende korkardm bu işlerden ama benm arkadaşm da 6 ayda evlendi 6 ay içlnde tanııdı evlendi cocugu oldu şuan cok mutlu birde bu taraftan bakmak lazım Bn iiyi taraftan bakmak istiyorum çünkü 6 yllk ilişkimdede cok iiyi tanıyorum sanıyordum ama tanıyamamışım
Nerden belli karşı tarafın iyi olduğu?Eskisine inat olsa şimdiye coktan evlenirdim ayrılığın üzerinden 2 yıl olacak neredeyse hazır hissediyorum kendimi karşı tarafta cok iyi
Hayirlisi olur insallahAma bitti işte acelesi adam geri dönüş yaptı bahsetmiyor :))
At belki yavaşHızlı giden atın boku seyrek düşermiş' dikkat edin..
ikinizde bir ilişkiden çıkmışsınız; yangından mal kaçırır gibi evlenmek istiyorsunuz. Ben en son öyle yaptığım da sonunda boşanmıştım. Uyarımı yapayım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?