Bana nasıl yol izlediğinizi anlatırmusınız 5 yaşında ve 8 aylık kızlarımvar
Ben 1 yıl uğraştım evliliğimi kurtarmak için belli biri yoktu hayatında birileri vardı o kadar maymun iştahlıydı afetmeye çalıştım ama o tam bitti dediğimde hop başkalarıyla msjlaşmasını yakalıyordum
arkadaş gibi kalalım dedik aynı evin içinde ama tabi başkalarına para harcadığı için evine harcayacak parası kalmamıştı
ev sahibi kapıya geldi elektriğimiz kesildi kızım küçük olduğu için çalışmıyodum
sonra baktım olacak gibi değil önce iş buldum kendime kızıma babanesi bakıyodu 1 ay çalıştım tamam dedim ben bu iş yerinde kalırım
sonra eski eşimi aradım konuşalım toparlayalım evliliğimizi diye o da konuşacak bişey yok bitti bu evlilik daha eve gelmeyeceğim dedi tamam dedim
ablamı aradım anlattım telefon da herşeyi kızıma sen bakar mısın ben çalışırım o tarafa taşınayım dedim tamam dedi ( 6 ay bakabildi )
avukat tuttum zaten mal varlığımız yoktu geldi o da protokol imzaladık anlaşmalı nafaka tazminat ( tabi hiç birini ödemedi )
davayı açtık o sıra da ben evimi tuttum işimde güzel çocuklarım da bi şekilde bakıldı
şuanda hala nafaka alamıyorum icra açıldı benim tek istediğim çocuklarıyla ilgilenmesi ilgileniyo ama beş paarasız anasın evinde sıgıntı gibi yaşıyor şimdi
affetmeyin devam edicek ömür boyu sizi aldatmaya
keza ben boşandıktan sonra hiç beklemiyodum dedi böyle güçlü olacağını dedi