Siz olsanız ne yapardınız

Şimdi nasılsınız hiçbir şey olmamış gibimisiniz eşinle
Kabullenmeyin bu durumu lütfen.
Sanki normal bişeymiş gibi sizi ikna etmeye çalışıyor.
Boşanın çocuklarınızla hayatınıza bakın.
Güven bitmiş ben ne yapacağını şaşırmış kızlarımla evde vakit geçsin diye günü yeyip bitirdiğim istemeyerek uyuyp uyandığım bir yaşam şekli işte

18 kilo verdim 6 ayda kızlarım herşeyim benim onları üzmeden sarsmadan nasıl çıkabilirim bu olaydan
Bu gidişle 18kilo daha verirsin
İlk önce eşine karşı cabbar gibi olacaksın senmisin beni aldatan
kollarını sıva bi avukatla görüş seni aldatmış sonuç olarak yüzsüz yüzsüzde kendini onunla kıyaslama diyormuş
boşanmakla en sağlıklı kararı almış olursun

er ailede olan ufak tefek sorunlar dışında
yahu adam başkasıyla yatıyor. gizli saklı bile değil açık seçik. daha ne sorun olacak?
bir de muhabbetini ediyormuş kıyaslama diye.
aklını mı yitirdin, bu nasıl soğuk kanlılık.

istersen donuna kadar alirsin terbiyesiz herifin.
Tamam biliyorsun durumu, kanit topla, fotograf yazisma vs..sonra iyi bi avukat tut ver mahkemeye donuna kadar al, bak izle sonra koynuna giren sirfinti kaliyor mu ortada.. aninda toz olur, o pis herifte bosanma benden diye tutusur..

Haklısınız hanımlar peki tek celsede nasıl biter bilgisi olan varmı ayrıca ne nafaka ne bişey zerresini istemiyorum ki sadece kızlarımla olayım yeter pek saglıklı düşünemiyorum zaten sevgimi varmı yokmu onuda bilemiyorum

Haklısınız hanımlar peki tek celsede nasıl biter bilgisi olan varmı ayrıca ne nafaka ne bişey zerresini istemiyorum ki sadece kızlarımla olayım yeter pek saglıklı düşünemiyorum zaten sevgimi varmı yokmu onuda bilemiyorum
Kesinlikle nafaka iste ortada aldatma var çünkü. Anlaşmalı boşanırsanız tek celsede biter ama o da zor. Adam nafaka vermek istemeyecek. Ayrıca kızların boşanmanızı umursamaz. Boşanmazsanız asıl o zaman kızlarınız aklı ermeye basladığında üzülür

Sağlıklı düşünemediğiniz aşikar, ekonomik güvenliğiniz var demek ki nafaka istemediğinize göre. Boşanın.

Bencede pek sağlıklı düşünemiyorsunuz o nafaka da parada sizin hakkınız başka kadın yiyeceğine siz yiyin .konuşmaları resimleri videoları ne kadar delil varsa toplayın o zaman zaten tek celsede yada 2 de falan biter bence. Işiniz gücünüz var mı?birde doğrusu boşanmaniz ama siz boşanmayı istiyor musunuz.? Ama böylede güvensiz yaşanmaz. Kaldiki sizin kocanız pişman yada evine eşine dönmüş değil. Sizde olun o kadında olsun diyor . Temizliğini çamaşırını her hizmetini siz göreceksiniz o da elin kadınıyla gününu gün edecek . BÖyle ayrılığı ben erkek olsam bende istemem . Aileniz falan ne diyor bu duruma . Kimse icin gururunuzu psikolojinizi ayaklar altına almayın değmez .

Evet o beni yerle bir etsede gönüldür bu ya ota yada konuyo işte söz dinletemiyorsunuz ki
O gönül değil olamaz seninki takıntı kocan başkasıyla olunca Altın gibi gözünde neden böyle değerlendiki sen bu adamı hint kumaşı edersin olmaz şimdi Suç senin bacım sen o adamı gözünde büyütmüşsün bunuda ona göstermişsin oda kendini cumhuriyet altını zannediiyor Yapma bunu En büyük yanlışı sen yapıyorsun ona fırsatı cesareti veren sensin

Ekonomik olarak kendinizi sağlama alın. Bir avukatla görüşün eşinize söylemeden. Durumlari ona anlatın. O size profesyonel bir şekilde ne yapmanız gerektigni söyler.
Ve hemen boşanın.
Bu nasıl bir vicdan ya insan eşine nasıl bunu söyler yüzü kızarmadan. Çok üzüldüm kendinizi kurtarin. Bir de onun başka kadınlarla görüşülmeye giderken giydigi pis kıyafetlerini yıkamayın omrunuzu kendinize ve çocuklarınıza adayın. Bosanip yeni bir hayat kuran cok kadin var. Kendinize inanin guvenin. Buradan durumları paylaşın. Size destek oluruz elimizden geldiğince.
Çok geçmiş olsun 🙏

Bu durumu bu kadar normal karşılayabilmenize çok şaşırdım. Kusura bakmayın yazım diliniz bana böyle düşündürdü. Eşinize karşı da bunu hissettirmiş olmalısınız ki etekleri tutuşacağına bu kadar pişkinliğe vurmuş işi. Size cevabı bile o kadar aşağılayıcı ki.

Kendini onunla kıyaslama ne demek? İkinizde durun bir köşede, ben biraz heyecan yaşayıp kararı mı vereceğim mi?

Çocuklarınıza gerekli sevgiyi verdiğiniz, depresyona girmeyip ilginizi esirgemediğiniz yada boşandıktan sonra saçma sapan duygusal ilişkiler yaşamadığınız sürece yuva sandığınız o evdekinden daha mutlu olurlar bence. Kendinize bunu hak görmeyin lütfen, onların güçlü, kararlı ve onurlu bir anneyi örnek almaları ve hayatlarında uygulamaları için gerekeni yapın.

18 kilo verdim 6 ayda kızlarım herşeyim benim onları üzmeden sarsmadan nasıl çıkabilirim bu olaydan
Önce kendinizi düşünün, siz iyi olmazsanız kızlarınıza faydanız olmaz.
Adam ahlaksızlık yapıyor bundan da zerre pişman olup utanmıyor, ar damarı çatlamış resmen.
Tazminat da alın nafaka da sakın gurur yapmayın. Delil toplayın, mesajlarını, size yazdıklarını, yazmadıysa size yazmasını sağlayacak mesajlar atın, ekran görüntüsü alın.

Bu arada sen de aynini yap diyen hanimlara örnek vereyim. Tanidigim bi cift vardı. İkisinin de isi gücü iyi ikisi de genc tipleri de iyi insanlar. Adam kadini sürekli aldatırdı(genc kızlarla) kadinin haberi var miydi bilmiyorum. Kadın da adamı aldattı (evli bir adamla) resmen olay oldu aileler arasında. Yok namusu kirlenmiş adamın yok aldattigi adamı vuracakmış bilmem ne. Ve cocugun velayeti de adam da kaldı. Erkek yapınca çapkın kadın yapınca .... oldu

Bi işim yok ekonomik duruma gelincede babam arkamdadır her zaman ama tabi bu durumu kendi ailem henüz bilmiyolar küçük kızım 8 aylık o büyüyenw kadar işede giremem ama para falanda istemiyorum boşandıktan sonra kazandığı haram parayla ne kendimi nede kızlarımı zedeleyemem

Back
X