- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
- Konu Sahibi Gunessssss
-
Masrafları bölüşmek için ev arkadaşı almış gibi görünüyor. Yol parası isteyen adama yemekten ücret alırdım ki görsün kaç bucak olduğunu dünyanın :)
Şaka bir yana bir gün boşanmak korkusunu var. Muhtemelen üzerine mal almamak için evi de annesine aldı. Güven eksikliği olabilir, cimrilik olabilir, malına konacaksın gibi hissettiren geçmişte yaşadığı bir takım şeyler olabilir sizden kaynaklı değil. Annesine vs de öyle olduğuna göre..
Eş değildir o, eş olsa duramazsınEvet bir derdim var ve çok kafama takıyorum. Eşim de ben de çalışıyoruz. Eşimin kazancı benimkinin iki katı 10 bin civarında. iyi bi işi var. Ev kirası elektrik su onda. Onun dışında herşey yarı yarıya ödeniyor.bana bi kuruşu geçmiyor. 5 liralık bişey de alsa hesaplıyor. Beni bi yere götürse yol parası ister. Annesine ev alıp oturttu. İçine eşyaya kadar aldı. Bana dışarda bi yemek ısmarlamaz. Ev işi yapmaz. Çocuğa bakar ama. Annesi dışında kardeşlerine de öyle 10 lira verse geri alır. Benim onun parasına ihtiyacım yok ama bu cimriliği yoruyor beni. Boşanayım dedim onu da yapamıyorum çocuğum var diye.
Sadece yemek değil, temizlik + gece gördüğü muamele için de. Üstüne de derdim sen istiyor dujjj vercek 100 dolar daaahhaaa. Tövbe yarabbim.
Bi de şey çok ilginç annesine ev alıp sizin kirada oturmanız..evet ona göre onun parası ayrı benimki ayrı. Para konusunda yabancı gibi davranıyor bana
Evet gerçekten parayı çok seviyor önce maaşımız ortaktı eve temizlikçi çağırmama ya da aileme yaptığım bişeye laf edince ben de aldım kartımı elinden. Bu defa herşeyi hesaplamaya başladı.
Sabırlar diliyorum en sevmedigim insan tipi.ne yapmak lazım bilemiyorum belliki huyu öyle. Siz de evde yaptığınız işler bulaşık çamaşır vs için ondan para isteyin o zaman ne demek karısını bir yere bırakıp yol parası istemekEvet bir derdim var ve çok kafama takıyorum. Eşim de ben de çalışıyoruz. Eşimin kazancı benimkinin iki katı 10 bin civarında. iyi bi işi var. Ev kirası elektrik su onda. Onun dışında herşey yarı yarıya ödeniyor.bana bi kuruşu geçmiyor. 5 liralık bişey de alsa hesaplıyor. Beni bi yere götürse yol parası ister. Annesine ev alıp oturttu. İçine eşyaya kadar aldı. Bana dışarda bi yemek ısmarlamaz. Ev işi yapmaz. Çocuğa bakar ama. Annesi dışında kardeşlerine de öyle 10 lira verse geri alır. Benim onun parasına ihtiyacım yok ama bu cimriliği yoruyor beni. Boşanayım dedim onu da yapamıyorum çocuğum var diye.
Kesinlikle normal bir insan olamaz ya biz nasıl yakıştıramayız bile böyle bir şeyi istemeyi insan nasıl ister eşinden yol parasını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?