• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız ne yapardınız?

Atanmış bir öğretmen olarak yazıyorum bunu. Önce atanın. Benim büyük ablam da öğretmen, o da ilk atamada uzakta bir yere gitti bebeği bir yaşındaydı, üç yaşındayken döndü geri. Bir yol bulunuyor.
Yaşınız da müsait, ben 32de anne oldum. Şimdi bazı arkadaşlar çocuk hemen olmaz diyecekler ama bu belli de olmaz. Ben 32 yaşımda düşündüğüm ay hamile kaldım.
Önceliğini atanmak olsun.

Okulları ticarethane olarak gören yöneticiler yüzünden, veliler kendilerini sahip sanıyor bazen. Aslında bu düzenle savaşmak gerek ancak, bir araya gelmek her zaman mümkün olmuyor. Oralar size, sizin düzenli çalışmanıza muhtaç hem de sizden daha fazla size muhtaç. Sadece farkında olmak ve cesaret etmek lazım.
Umarım atanirsin ha bu demek değil ki yine kötü yöneticim olmayacak, garip insanlarla uğraşmayacaksın... ancak bu sefer hakkını daha rahat arayabileceksin.
Aslında yöneticim çok iyidir. Direkt olarak velilerimizden bazıları biz parasını verdik siz de istediğimizi yapacaksınız modundalar :)

4 sene hiç kısa değil ama aynı ülke sınırları içinde olduğunuz sürece yaz tatilleri ara tatiller bayramlar eşinizin yıllık izni sürelerini birlikte geçireceksiniz yılın çok da uzun bir kısmında ayrı olmayacaksınız yani. Ben olsam çocuk konusunu 2 sene ertelerim. Sonra da hamilelik planlama doğum derken 1 sene daha geçiyor. Çocuk 1 yaşına geldiğinde eşinizin yanına geri dönmüş olursunuz. Özelde çalışırkenki stresimi hayat boyu çocuğa yansıtmak yerine 2 sene geç çocuk sahibi olup huzur içide büyümesini tercih ederdim.
Evet hata azıcık daha geciktirsek henüz 1 yaşına gelmeden babasının yanında olur böylece kimse madur olmaz. :KK19:

Atanmış bir öğretmen olarak yazıyorum bunu. Önce atanın. Benim büyük ablam da öğretmen, o da ilk atamada uzakta bir yere gitti bebeği bir yaşındaydı, üç yaşındayken döndü geri. Bir yol bulunuyor.
Yaşınız da müsait, ben 32de anne oldum. Şimdi bazı arkadaşlar çocuk hemen olmaz diyecekler ama bu belli de olmaz. Ben 32 yaşımda düşündüğüm ay hamile kaldım.
Önceliğini atanmak olsun.
Öğretmenim böyle yaşanmış örnekleri gördükçe daha bir motive oluyorum çok teşekkür ederim:KK200:

Back
X