Siz olsanız ne yapardınız?

Gece b

Ne yani bu tür durumu kabullenıcem oyle mı
Ne yapmış kocanız ya
Sadece birine bakmış
Sizin erkek hayranı olduğunuz biri yokmu sizde bakın
Aldatmış mi mesaj mi atmış begeni mi yapmış bakmış

Kabullenmeyip ne olucak bosanican mi

Büyük olay çıkarırdim burnundan getirdim aynı şeyi tekrar yaparsa cep telefonu bayisine götürür cep telefonunun çıktığı ilk sürümden alırdım ona,şu takos diye dalga geçilen bak bakalım bir daha bikini fotosu bakabiliyormu ...
Çok yanlış tutumunuz yani bilmiyorum kinaye mi yaptınız ... Çözüm değil ki o . Dışarda da bir sürü kadın var . Onlar ne olacak ? Dizilerde bir sürü kadın var onlar ne olacak?
En iyisi Toroslara çıkıp orda yörüklere karışmak :KK70:

Bunun sizin güzel olup olmamanizla alakası yok ki.

Yerinizde olsa eşimin sosyal medya da nelere baktığını takip etmez bu konuda onunla yüzgöz olmazdım.

Özellikle baktığını bilsem hoşlanır mıyım, hayır. Ama koskoca adamı da takip edemem, kime bakmış ne yapmış diye durduk yere. Aramızda farklı sorunlar varsa ayrı ama tek başına takip edip, yapma etme denilecek bir konu değil.

Instagram da dolaşırken biraz önce bir resim eklenmiş baktım
Vayy bu adam kim dedim michelle morono diye italyan bir oyuncuymus baktım sayfasında söyle bir dolaştım

Oy oy oyyyy maşallah tüūūhhh dedim sayfadan çıktım

Ne oldu şimdi

Bence abartıyorsun . Sonuçta araba reklamında bile muhteşem kadınlar var , çağımız sıkıntılı .
Ya nasıl abartıyorum allah askına. Eşin başka kadınların fotograflarına bakıyoo ve bakarken ne düşünüyor acaba aklından neler gecıyo. Normal mı gercekten bu

Çok yanlış tutumunuz yani bilmiyorum kinaye mi yaptınız ... Çözüm değil ki o . Dışarda da bir sürü kadın var . Onlar ne olacak ? Dizilerde bir sürü kadın var onlar ne olacak?
😂😂😂 ya çok tatlısın. Gece gece ne güldüm. 😘

. toroslara çıkmama gerek yok..benim eşim yürük:KK70: sürekli yaptığı için eşine ayrıl desem bunun için ayrilinmaz diyecek bende geçici çözümler üretiyorum 😂

Sende bikinili erkeklere bak onun yanında 🤣
Tanga Giyen erkekler varya saçma sapan heh onlara bak bakalım ne diyecek 👍

Keşfetime yakışıklı , boylu poslu biri düşerse ben de merak eder bakar , Allah sahibine bağışlasın der çıkarım (genelde aktör/oyuncu hesaplar ) bence bunlar da birşey yok .

Back
X