Siz olsaniz ne yapardiniz

Ama neden ben onu anlamıyorum? Fake konu açınca eline ne geçiyor? Sosyal medya olsa takipçi kasıyor dicem de burada neden yani?Cidden denk gelince hep bunu düşünüyorum.
Ben derdiki birilerine anlatmak icin yazdim buraya daha bugun actim hesabi, yemin ediyorum kuran carspin fake degil allah biliyo benim bi amacim yok burda .

Bence evet. Hassas noktamız kaynana. Erken evliliklere de başta ben bir çoğumuz deli oluyoruz ki bu çocuk yaş zaten bence evlilik bile değil istismar sayılır. Pat diye hamileliklere sinir oluyoruz. Sonracıımaaa ben kızım işte ne bileyim şöyle bir kadınım filan diye belirtince fake oluyo anlaşılıyor. Hala bunu öğrenemediler.
Ben ciddiyim bir once ki yanitlarima bak lutfen yardim edin

Süper yaaaa sen bu işi çözmüşsün 😁.. O zaman ben seni etiketleyim bir yerde şüpheli bir yazı okursam ona göre yazar yada yazmam, okadar enerji ve zaman harcıyoruz , yeri geliyor duygulanıyoruz.. Yazıklar olsun vallaha.. Hayır ellerine ne geçiyor şimdi bunun arkasındaki ne gibi bir çıkarı olacak yani anlamadim 🤷🏻‍♀️😂
Etiketle ciğerim mune de seni etiketlesin 😘

Belçika da doğ büyü gel turkiyede bu yaşta kaynanayla otur üstelik 3 aylık hamile ol:KK4::deli: Senoryoyu ilk cümlelerle sonunu getirdin Birde Belçika 🤣

Eşin kaç yaşında? Sen 17sin eşinde muhtemelen küçük yani ana kuzusu 30nda bile oluyor adamlar ki siz bebesiniz , üstüne birde hamile olduğunu diyosun . 😐

Etiketle ciğerim mune de seni etiketlesin 😘
Sen gülüyorsun da cidden bak anlamadım? Beni yanlış anlayıp ironi mi yaptın, yoksa bilmediğim bir kural mı var 😂 biraz tehdit vâri geldi yorumun çünki şaşırdım da.. Kim etiketlerse etkiletlesin kastını anlayamadım

Yasak öyle konuara adam çağırmak.
Aaa cidden mi bak işte bilmiyordum.. bende dedim kiz beni yanlış mı anladı acaba .. hani "seni etiketleyim ozaman sana göre karar vereyim yazıp yazmamakta " gibi anladın sandim dedim herhalde sen beni etiketle bak bende sana ne yapıyorum dermiş gibi oldu 😂😂😂😂🤣🤣🤣 bazen yazıda belli olmuyor ya ses yok görüntü yok kırmak istemem kimseyi 🥰 😁 tamam sağol açıkladığın için..

Back
X