Ben şahsen anasının ağzına bakan adamın oracıkta ağzının payını veririm. İnsanın kendine ait düşünce kapasitesini kullanabilmesi çok mühim. Koca dediğin kendi ailesi ile ilgili anne babası da olsa konusturtmamalı.Merhaba arkadaşlar konuyu arkadaşım adına açıyorum üyeliği olmadığı için rica ettı . Arkadaşım evli ve bir çocuğu var . Eşiyle arası ıyı ama evlenme aşamasından bu yana kayınpeerı ve kaynanası herseyıne karışıyor .ve sureklı her konuda karın şöyle karın böyle dıye kocasını dolduruyor .böyle bir aılenın yanına gidermıydınıx yoksa kocası tek mi gtsıb.arkadaşım çalışan kadın bahane uydurablrım dıyor .Eşide lütfen beraber gdelım dıyormuş en son geçen yıl kurban bayramında yüz yüze gorusulmüş uzak mesafedelermiş .birlıkte okuyacağız yorumlarınızı
Eşi dolduruşa gelmiyorsa gitsin zaten uzak mesafeymis eşimi kirmazdim. Ama etkilenip tartışma cikariyorsa sorun kocasındaMerhaba arkadaşlar konuyu arkadaşım adına açıyorum üyeliği olmadığı için rica ettı . Arkadaşım evli ve bir çocuğu var . Eşiyle arası ıyı ama evlenme aşamasından bu yana kayınpeerı ve kaynanası herseyıne karışıyor .ve sureklı her konuda karın şöyle karın böyle dıye kocasını dolduruyor .böyle bir aılenın yanına gidermıydınıx yoksa kocası tek mi gtsıb.arkadaşım çalışan kadın bahane uydurablrım dıyor .Eşide lütfen beraber gdelım dıyormuş en son geçen yıl kurban bayramında yüz yüze gorusulmüş uzak mesafedelermiş .birlıkte okuyacağız yorumlarınızı
Kendisi gitsin kendi anne babası ,kadınla yani arkadasinizla ilgili ileri geri konuşup dolduruluyorsa bı zahmet uzak durup kocasının kendisi gitsin .Merhaba arkadaşlar konuyu arkadaşım adına açıyorum üyeliği olmadığı için rica ettı . Arkadaşım evli ve bir çocuğu var . Eşiyle arası ıyı ama evlenme aşamasından bu yana kayınpeerı ve kaynanası herseyıne karışıyor .ve sureklı her konuda karın şöyle karın böyle dıye kocasını dolduruyor .böyle bir aılenın yanına gidermıydınıx yoksa kocası tek mi gtsıb.arkadaşım çalışan kadın bahane uydurablrım dıyor .Eşide lütfen beraber gdelım dıyormuş en son geçen yıl kurban bayramında yüz yüze gorusulmüş uzak mesafedelermiş .birlıkte okuyacağız yorumlarınızı
Laf ettirmem kendime ettirene de kızarım ayrıca. 2046'ya da gelsek bu kaynanaların özü değişmeyecek herhaldeMerhaba arkadaşlar konuyu arkadaşım adına açıyorum üyeliği olmadığı için rica ettı . Arkadaşım evli ve bir çocuğu var . Eşiyle arası ıyı ama evlenme aşamasından bu yana kayınpeerı ve kaynanası herseyıne karışıyor .ve sureklı her konuda karın şöyle karın böyle dıye kocasını dolduruyor .böyle bir aılenın yanına gidermıydınıx yoksa kocası tek mi gtsıb.arkadaşım çalışan kadın bahane uydurablrım dıyor .Eşide lütfen beraber gdelım dıyormuş en son geçen yıl kurban bayramında yüz yüze gorusulmüş uzak mesafedelermiş .birlıkte okuyacağız yorumlarınızı
Eşimi kırmazdımMerhaba arkadaşlar konuyu arkadaşım adına açıyorum üyeliği olmadığı için rica ettı . Arkadaşım evli ve bir çocuğu var . Eşiyle arası ıyı ama evlenme aşamasından bu yana kayınpeerı ve kaynanası herseyıne karışıyor .ve sureklı her konuda karın şöyle karın böyle dıye kocasını dolduruyor .böyle bir aılenın yanına gidermıydınıx yoksa kocası tek mi gtsıb.arkadaşım çalışan kadın bahane uydurablrım dıyor .Eşide lütfen beraber gdelım dıyormuş en son geçen yıl kurban bayramında yüz yüze gorusulmüş uzak mesafedelermiş .birlıkte okuyacağız yorumlarınızı
Konuyu arkadışınız açsaydı keşke, sizin anlatımınızdan bişey anlaşılmıyor. Kendisine nasıl faydanız olacak.Merhaba arkadaşlar konuyu arkadaşım adına açıyorum üyeliği olmadığı için rica ettı . Arkadaşım evli ve bir çocuğu var . Eşiyle arası ıyı ama evlenme aşamasından bu yana kayınpeerı ve kaynanası herseyıne karışıyor .ve sureklı her konuda karın şöyle karın böyle dıye kocasını dolduruyor .böyle bir aılenın yanına gidermıydınıx yoksa kocası tek mi gtsıb.arkadaşım çalışan kadın bahane uydurablrım dıyor .Eşide lütfen beraber gdelım dıyormuş en son geçen yıl kurban bayramında yüz yüze gorusulmüş uzak mesafedelermiş .birlıkte okuyacağız yorumlarınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?