Birlikte gidecekseniz gidin tabiMerhaba, bir konu hakkinda goruslerinizi almak istiyorum.
Yurt disinda yasiyorum. Esimin arkadasi farkli bir ulkeye calismaya geliyor.
Esime beni havalimanindan al diye ısrar ediyor. Esim bir iki kere bayram gunu gelemem dedi.
Adam hala kimsem yok yalniz hissediyorum, gelirsen kendimi daha iyi hissedecegim diyormuş. Ucaga binecegi son dakikaya kadar israr etti adam
Havalimani da maşallah 230 km uzaklikta. Git gel minimum 460 km.
Ben çok fazla gitmesi taraftari degilim
Çünkü adamin istegi bana bencilce geldi. Bayram gunu yakin olmayan bir arkadasimdan 500 km yol yapmasini istemek benim yapabilecegim bir sey degil.
Bir de düşünüyorum interneti olmayacak, telefon edemeyecek, tanidigi kimse yok, yabanci ulkeye geliyor kendini boyle hissetmesi normal. Gidip karsilasak mı diyorum. Ikilemde kaldim.
Esim gidecegim diye israr etmiyor ama ben gidelim dersem gidecek.
Arkadasi suan ucakta hala gidip karsilamak icin vakitimiz var.
Siz olsaniz ne yapardiniz?
Yakin arkadasi degil. Farkli ulkelerde oldugumuz icin yillardir hic gorusmediler. Daha cok whatsapp uzerinden iletisim kuruyorlar. Nasil desemBana iyiliği dokunmuşsa, iyi biriyse, pozitif bakmaya daha meyilli olurdum. Bu zamana kadar sesi soluğu çıkmamış işi düşünce bu kadar ısrar etmişse kesin gitmezdim.
Ay onu belirtmeyi unutmusum. Bizim yanimiza gelmeyecek. Biz onun yasayacagi ulkeye gidip onu havalimanindan alip sehir icinde otele birakip tekrar 230 km yapip geri evimize gelecegizOrdan gidecegi yer sizin yaniniz mi 230 km çokmuş lakin gurbetlik zor bilmediginiz yerde düzen oluşana kadar destek olmak iyi gelebilir dili de varmi yokmu oda sorun.ben giderdim
O zaman ben reyimi gitmemeli diye kullanıyorum.Yakin arkadasi degil. Farkli ulkelerde oldugumuz icin yillardir hic gorusmediler. Daha cok whatsapp uzerinden iletisim kuruyorlar. Nasil desembazi arkadaslari var mesela isterse 1000 Km olsa tereddut etmem git derim. Ama bu onlardan biri degil.
Bir yandan da boyle dusunuyorumNe işim var yahu o kadar km, havalimanında araç dolu binebileceği.
Ay gitmeyin tabii ki o neymisAy onu belirtmeyi unutmusum. Bizim yanimiza gelmeyecek. Biz onun yasayacagi ulkeye gidip onu havalimanindan alip sehir icinde otele birakip tekrar 230 km yapip geri evimize gelecegiz
Bir de bebegimiz var 18 aylık.Birlikte gidecekseniz gidin tabi
Hem gezersiniz
Bir bebekle daha harika benceBir de bebegimiz var 18 aylık.Aslinda gezmek icin gidilebilecek bir sehir..
Hayatta gitmem. Bebekle herşey güllük gülistanlık olmama ihtimali de var gezeriz ederiz düşüncesi iyi hoşta bunu kendiniz modunuz istediği zaman yapın yoksa pekte gönüllü olmadığınız yolculukta birde cocukla uğraşırsanız iyice burnunuzdan gelir.Bir de bebegimiz var 18 aylık.Aslinda gezmek icin gidilebilecek bir sehir..
Yok yahu çokmuş ama bilemedim iyi bir ardas ise vaktiniz varsa o ulkede bu iki gece konaklayip gezebilirsiniz onuda birakmak bahanesi ile kendiniz tatil yapabilir sinizAy onu belirtmeyi unutmusum. Bizim yanimiza gelmeyecek. Biz onun yasayacagi ulkeye gidip onu havalimanindan alip sehir icinde otele birakip tekrar 230 km yapip geri evimize gelecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?