Sakin değilAy zaten imzanizda yaziyormus, pardon
Allah bagislasin. Sizin kıziniz sakinmi bilmiyorum ama kızlar genelde sakin oluyor. Benim oglum dur durak bilmiyor. Dogdugundan beri boyle. 1.5 senede 10 yas yaslandim
O yuzden zor oluyor. Gitmiyor degiliz gidiyoruz ama gel de bize sor
Ay şu kadar dram yapacak adam gelip çalışmasın yurtdisinda bence.kusura bakmasın da şeye sürülecek akıl yok heralde adamda, o nasıl saçma bir taleptir
Adam Turkiye'den gelmiyor ama gerisi aynen belirttiginiz gibi. Ne mantiksizAdam trde bir ülkeye çalışmaya geliyor sonra siz Başka ülkeden o ülkeye gidip adamı otele yerlestirip sonra geri döneceksiniz ülkenize doğru mu anladım? Sizi görmeye gelmiyor , yakın arkadaş değil? Hem de bayram günü? Burda bin tane konu açıldı sevgilimi görmeye geldim başka şehirden hava alanından almadı bile beni diye. Valla sevgili yapmaz bunu. Ben anneme babama evladıma yaparım sadece. Helal olsun iyi niyetinize. Ayrıca arkadaş olalım mı sizle ?
Ay şu kadar dram yapacak adam gelip çalışmasın yurtdisinda bence.kusura bakmasın da şeye sürülecek akıl yok heralde adamda, o nasıl saçma bir taleptir
Goz yasim pitSakin değil
Saçlarımda aklar filan çıktı
Zaten vardı da böyle çok değildi
Ben de simdi dusundukce sinir olmaya basladim. Gitmis bile oteline. Havalimanindan 25 Km uzaktaymis oteliYaw 14,15 yaşında çocuk mu gelen. Ne saçma biri istekte bulunmuş. Dili de var demişsiniz daha ne. Başlarım onun yalnız hissetmesine. Bana ne oluyorsa adamın isteğine sinirlendim yani
Hayir :))Gittiniz mi ? :)
Yahu burda neler okuyorum ben. Minnosa bak ya. Çalışma iznini bu minnoslukla nasıl almış acaba? Minnoş değil de sıfır empati, çok çıkarcı bir insan da olabilir. Gitmemişsiniz çok da görüşmeyin bence
%90 yagisli gosteriyorduBen olsam giderdim maksat gezmek olsun. Ama sz sevmiyorsanız bilemem
O kadar hassassa gelmeseymiş...
Hayir suremiyor.Siz konuya neden dahil oldunuz ki ben anlamadım? Eşinizin arkadaşı değil mi? Eşiniz araba süremiyor mu? İstiyorsa gitsin istemiyorsa gitmesin
Hayir suremiyor.
Aile oldugumuz icin dahil olmus olabilir miyim acaba? Bayram gunu ben arkadasimi almaya baska ulkeye gidiyorum, ister gelirsin,istersen evde 18 aylik bebekle tum gun yalniz basina takilirsin diyecek bir insan degil esim. Benim ne dusundugumu onemser genelde. Bu nedenle durumu anlatti ne yapalim, ne dusunuyorsun diye fikrimi almak istedi. Ben de kararsiz kaldim buraya konu actim. Netice olarak gitmedik. Gunumuzu farkli bir sekilde degerlendirdik.
Hangi ulkedesinAdam Turkiye'den gelmiyor ama gerisi aynen belirttiginiz gibi. Ne mantiksizGercekten dogru soylediniz millet sevgilisine yapmiyor. Kac tane konu acildi burada.
Esim cok yardim severdir. Gidelim desem giderdi :)
Ya en basindan farkindayim cok mantiksiz. Cok fazla gitme taraftari da degildim zaten. Yine de beynimin kucucuk minicik bir parcasi acaba yalniz birakmasak mi diye dusunup ikilemde birakti beni
Goz yasim pitCok zor anne olmak ama bir gulusleri var insanin ici eriyor
Ben de simdi dusundukce sinir olmaya basladim. Gitmis bile oteline. Havalimanindan 25 Km uzaktaymis oteli
Hayir :))
valla nasil almis tam bilmiyorum. Acaba cikarci mi gercekten. Ilerleyen zamanlarda cikar ortaya, bakalim farkli talepleri olacakmi
%90 yagisli gosteriyordu
Yani.
Hayir suremiyor.
Aile oldugumuz icin dahil olmus olabilir miyim acaba? Bayram gunu ben arkadasimi almaya baska ulkeye gidiyorum, ister gelirsin,istersen evde 18 aylik bebekle tum gun yalniz basina takilirsin diyecek bir insan degil esim. Benim ne dusundugumu onemser genelde. Bu nedenle durumu anlatti ne yapalim, ne dusunuyorsun diye fikrimi almak istedi. Ben de kararsiz kaldim buraya konu actim. Netice olarak gitmedik. Gunumuzu farkli bir sekilde degerlendirdik.
Margaret İspanya falan gibi bı ülkede mi yasiyordun sanki, karıştırıyor filan miyimIki farkli kitadaki iki farkli ulkeye tasindim, ilkinde 21 digerinde 25 yasindaydim, gayet de kendim kendim taksiye atlayip gittim kalacagim yere. Kaldi ki ikincisinde yakin arkadasim o sehirde yasiyordu ama calisiyor diye beni havaalanindan al demek aklimin ucundan bile gecmedi, o isten cikinca bulusmustuk. Gitmemekle iyi yapmissiniz, bu entitled insanlara hic anlam veremiyorum ya, ne kadar rahatca olmayacak seyler istiyorlar. Evli, cocuklu arkadasindan istenecek sey mi bu yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?