Ilkinde de bakmazdim, ikincisinde hiç bakmam.Merhaba kızlar.
Şimdi size bir soru sormak istiyorum. Biraz uzun olabilir şimdiden kusura bakmayın.
Diyelim ki görümceniz ve kv aynı evde yaşıyorlar ailecek. Kv, görümcenizin çocuğuna bakıyor, okula getirip götürüyor, akşama yemekleri hazırlıyor, çay servisini dahil yapıyor. Bu sırada görümce ve eşi eve faturaları ödeyerek ve bazı market alışverişlerine destek olarak yaşıyorlar. Kv kirayı ödüyor. Kv, hem bakıcılık yaparak hem kira ödeyerek kızının çalışmasına imkan sağlıyor. Normalde görümce köyde yaşıyor hem çalışıp hem çocuğu birine bırakması mümkün değil. Yani kv sayesinde görümce hem çalışabiliyor, hem çocuğuna bakıtıyor, zaten maddi olarak da çok az destek oldukları için kısa sürede para biriktirip araba alıyorlar vs vs.
Lakin gün geliyor kv hastanelik oluyor görümce diyor ki ben bakamam gelin bakabilir evde oturuyor diyor. Siz gidiyorsunuz kv’ye bakıyorsunuz, akşama kaç kişiye yemek çıkarıyorsunuz, görümcenin çocuğunu okula götürüp getiriyorsunuz, evle ilgileniyorsunuz. Neyse bunlar için kuru bir teşekkür bile edilmiyor.
Aradan yine zaman geçiyor. Kv, zor bir ameliyat geçirecek. Yine aynı şeyleri yapmanız sizden bekleniyor. Siz ne yapardınız merak ediyorum.
İyi günde melek ama kötü günde tam bir görümcek o yüzden hiç zannetmiyorumIlkinde de bakmazdim, ikincisinde hiç bakmam.
O kadar şeye rağmen bir zahmet anasına bakiversin görümcek.
Ben olsam bu deveyi gütmem diyarını da 50 liralık benzinle yakarım olur biter.Merhaba kızlar.
Şimdi size bir soru sormak istiyorum. Biraz uzun olabilir şimdiden kusura bakmayın.
Diyelim ki görümceniz ve kv aynı evde yaşıyorlar ailecek. Kv, görümcenizin çocuğuna bakıyor, okula getirip götürüyor, akşama yemekleri hazırlıyor, çay servisini dahil yapıyor. Bu sırada görümce ve eşi eve faturaları ödeyerek ve bazı market alışverişlerine destek olarak yaşıyorlar. Kv kirayı ödüyor. Kv, hem bakıcılık yaparak hem kira ödeyerek kızının çalışmasına imkan sağlıyor. Normalde görümce köyde yaşıyor hem çalışıp hem çocuğu birine bırakması mümkün değil. Yani kv sayesinde görümce hem çalışabiliyor, hem çocuğuna bakıtıyor, zaten maddi olarak da çok az destek oldukları için kısa sürede para biriktirip araba alıyorlar vs vs.
Lakin gün geliyor kv hastanelik oluyor görümce diyor ki ben bakamam gelin bakabilir evde oturuyor diyor. Siz gidiyorsunuz kv’ye bakıyorsunuz, akşama kaç kişiye yemek çıkarıyorsunuz, görümcenin çocuğunu okula götürüp getiriyorsunuz, evle ilgileniyorsunuz. Neyse bunlar için kuru bir teşekkür bile edilmiyor.
Aradan yine zaman geçiyor. Kv, zor bir ameliyat geçirecek. Yine aynı şeyleri yapmanız sizden bekleniyor. Siz ne yapardınız merak ediyorum.
Eşim biz bir aileyiz, üzerimize düşeni yapmamız gerekir diyor. Ben net bir şekilde bu sefer hiç bir şey yapmayacağımı söyledim. Haklısın bişey diyemiyorum dedi başka yorum yapmadı.Yapmazdım. Ama burda sizin kişisel tartışmaya girmemeniz gerek, konuyu eşiniz yönetmeli bence.
Dediğim gibi ben bakmazdim çünkü enayi yerine konulmak oluyor bu.İyi günde melek ama kötü günde tam bir görümcek o yüzden hiç zannetmiyorum
Kvye destek olup çocuğa bakmamak mı sizce mantıklı olan. Aslında hiç birini yapmak istemiyorum ama kvnin kimsesi yok. Destek olduğu kızı da asla izin alıp bakayım anneme demez.Ben baştan tamamini üstlenmezdim bunlarin, kendi cocuklari dusunsun. Gorumce işi mi birakir izin mi kullanir bilemem.
Kayınvalidemi yanıma alır bakardım. (başkasının evininde bakamam) kızıyla ilişkisini pek umursamıyorum açıkçasıMerhaba kızlar.
Eşime net bi şekilde söyledim ama yine içimde bir yer kv’ye üzülüyor çünkü kötü günde bakacak kimsesi yokHiçbir şey yapmazdım. Bu emrivaki de değil direk hizmetçi olarak gören erkek ailesi kafası. Size mi güvenip yaptılar çocuğu? Ne çocuğa ne kv'ye zerre kılımı kipirdatmam. Çalışmıyorsanız bile bakamam diyip çıkın gezin, dolaşın.
Aaa evet bu mantıklı olabilir. Kabul ederse bunu söyleyebilirim. Etmezse kendi bilir artıkKayınvalidemi yanıma alır bakardım. (başkasının evininde bakamam) kızıyla ilişkisini pek umursamıyorum açıkçası
Eşim biz bir aileyiz, üzerimize düşeni yapmamız gerekir diyor. Ben net bir şekilde bu sefer hiç bir şey yapmayacağımı söyledim. Haklısın bişey diyemiyorum dedi başka yorum yapmadı.
Merhaba kızlar.
Eşim bana haklısın diyor ama bi yandan da annesine üzülüyor. Ben de acaba eşim için bi fedakarlık yapmalı mıyım acaba diye düşünüyorumEsiniz cozmeli. Normalde ne kdr destek olacaksam o kdr yaparim, kimsenin eksigini kapatmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?