• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsanız ne yapardınız?

Erkek cinsi, tabiatı gereği avcıdır. İstediğine ulaşmak için atmadıkları takla kalmaz, hele ilk zamanlar mükemmel tiyatroculardır.

Daha en baştan böyle yapıyorsa sorun falan bahane. Onun için yeterince çekici gelmemişsin, yoklukta lazım olur düşüncesinde ve kendini bu kadar aşağılatma.

asosyal ve utangaç birinden hoşlansanız ve çocuk sizin mesajlariniza çok geç dönüyor ama bunu sorduğunuzda seninle bir alakası yok zor bir sene geçiriyorum diyor ve sana değer veriyorum diyor ama bu değer verme sevgililik değil şu anlık arkadaşız sevgililik için erken diyor mesajlara geç dönme konusu açılınca elimden geleni yapicam diyor ama gerçekten çok zor birisi kızlar niye böyle yapıyor olabilir

Gerçekten buna inanıyormusun? 🤣🤣

asosyal ve utangaç birinden hoşlansanız ve çocuk sizin mesajlariniza çok geç dönüyor ama bunu sorduğunuzda seninle bir alakası yok zor bir sene geçiriyorum diyor ve sana değer veriyorum diyor ama bu değer verme sevgililik değil şu anlık arkadaşız sevgililik için erken diyor mesajlara geç dönme konusu açılınca elimden geleni yapicam diyor ama gerçekten çok zor birisi kızlar niye böyle yapıyor olabilir
Yorar seni, ziyan olursun. Toparlayamazsın.

İygghh diyesim geldi Vallah hiç hazetmedigim tip nazlı erkek ağırdan satıyor kendini ya da istemiyor genelde zaten erkekler istemeyince böyle ağırdan satar az ötede satsın değerinizi kiymetinizi bilecek sizi telefon başında Erten puften sebepten bekletmeyecek adamlarla olun bulana kadar devam .😀

Hoşlanmıyor, ilgilenmiyor 🤔

Back
X