• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsanız ne yapardınız

canim kardesinse alinganlik yapmissin. ev hanimisin yani belki pek ihtiyacin olmaz diye istemsitir bence bir sure icin. e genc dam simdi konusmasi gerekenler vardir. en yakin kimi bulmus eni gormus. istemis, ne var bunda.

cnm kardeşinmiş affet derim seni kırdığını dilegetir şaka yollu şayet kırıldığını söylemek istemezsende gerivermek isterse kabuletmemen ona hatasını anlatıcak biyoldur. üzülme boşveeer tek derdin bu olsun.

vayy be hıc takma canım ver telını gerı zaten onu sana verıp gerı ıstıyoyasa onun verdıgınden sana hayır gelmez gercekten cok kısılıksız bı hareket madem alıcaksın hangı akla hızmet verıosun sankı senmı ıstedın sen ıstemıs bıle olsan ınsan hedıye ettıgı bıseyı nasıl gerı ıster anlamayorum yanıııı...................................

tşkürler arkadaşlar kiminiz abartıyorsun demişsiniz kiminiz hak vermişsiniz yanlız bir şey varki ben ne olursa olsun kardeşlerime maddi olarak verdiğim birşeyi alacağım gözüyle bakmamışımdır ne olursa olsun oda bugüne kadar yapmamıştı birilerinin ağzına bakarak yapması beni kırdı zaten obaenim canım kırılırım ama yine sevgim değişmez ona karşı ama gercekten çokkk fazlasıyla kırıldım ayrıca kendi telide gecen gün evdeydi kendi kartımı taktım ve baktım bozukmu diye arkadaşlar telefon bozuk falan değil gelinde siz bukadar değer verdiğiniz kardeşinize darılmayın

kızlar o hatasını anladı etrafımda dört dönüyor yüzümü güldürmek için kıyamıyorum velete ama yüz vermiyorum anlasın hatasını kardeşlerin arasına maddiyet girdimi mesafeler giriyor ve ben onu çok seviyorum aramızın acılmasını istemiyorum dayanamam heralde onunla soğuk yapancı gibi uzak durmaya ama anlasın iyice yaptığı hatayı çünki bu onun asla yapacağı bir şey değildi onun fıtratı bu değil insanları üzmemek için elinden geleni yapan biri ama diyom ya anlasın hatasını ve bu gün bana yaptı ben ses cıkartmazsam başkasınada yapar bilsin kabahatli olduğunu

yalan bir kere söylenmeye başladımı arkası gelir ve bizler müslümanız bize yakşmaz peygamber efendimizden (a.s.v) den böyle görmedik ben kardeşime derim her zaman aman kardeşim yalanı söleyenden ve söyletenden uzak dur diye

kızlar o hatasını anladı etrafımda dört dönüyor yüzümü güldürmek için kıyamıyorum velete ama yüz vermiyorum anlasın hatasını kardeşlerin arasına maddiyet girdimi mesafeler giriyor ve ben onu çok seviyorum aramızın acılmasını istemiyorum dayanamam heralde onunla soğuk yapancı gibi uzak durmaya ama anlasın iyice yaptığı hatayı çünki bu onun asla yapacağı bir şey değildi onun fıtratı bu değil insanları üzmemek için elinden geleni yapan biri ama diyom ya anlasın hatasını ve bu gün bana yaptı ben ses cıkartmazsam başkasınada yapar bilsin kabahatli olduğunu

Yaa yazık ablası ya :utangac: anlamış bak hatasını affet sen de hadi :teselli: hayat o kadar kısa ki küs geçirilen her an kayıp bizlere. Öpüşün barışın, sen ona anlatırsın sonra nerede hata yaptığını, yapmaz o da bir daha. Zaten anlamış bak, kıyamam. Hadi hadi kırma bizi. a.s.

slm ellmacım canım zaten küslük yapmadım ama biraz soğuk durdum zaten artık kendimede kızıyom bir telefon için bir haftadır tavır yaptım çocuğa bütün herşey ona feda olsun en kısa zamanda kucaklayacağım sıparı ona sarılmayı özledim vallahi

bende öyle tahmin ediyorum cnm cünki böyle birşeyi asla yapamaz bırakın kendi hediye etmesini izinsiz dahi alsam veya kırkkat el alsa asla isteyemez
gözümün içine bakıyor canım benim ya offff bu günde göremedim görsemde kucalasam canımın içini

Back
X