• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsanız ne yapardınız

duygusal mantık öne geçmiş sizde anın verdiği psikoloji ile
bence kötü bir niyet yok çünkü isteme uslubu ve kurduğu cümle ile tekrar geri vereceği izlenimi yarattı bende sadece çok yakın arkadaşından yenisini alana kadar yardım istemiş sorun etmeyin büyütecek dostluğunuzu gözden geçirecek bir neden sebeb problem yok

bence sadece yardım etmenizi istiyor. sevgiler

ezelcim teşke öyle olsaydı ondan geri vermesini bile istemezdim zaten o benim cnm ya herşeyim ama sevgimin büyüklüğü kadar kırgınlığım varsenağlama

cnm bunu bana yapan özmü öz kardeşim canım ciyerim bana sadece abla telim bozuldu demesi yeterdi
sanırım şimdi daha iyi anlarsınız beni senağlamasenağlamasenağlama

düşünmeden hareket etmiş doğru bunda haklısınız ama ben genede bir kötü niyet sezinlemedim ablacığından doğru olmayan ortamda yardım istemiş büyütmeyin bence bu kadar üzmeyin kendinizi

ama dersenizki zaten kardeşlik ilişkilerimiz düzgün değil hep yapıyor aynısını oda ayrı tartışılası bir konu sevgiler

kardeşinizmi muhatabınız.cnm ya bende bir arkadaş hatta ilk okuduğumda sevgiliniz zannettim.bencede bir süre kullanıp geri vericek.tabi yine hoş bir davranış değil ama ablası olmanız işi değiştirir.nazı geçmeli bence.üzülücek sorun edilecek bir durum göremiyorum.azcık hassasınız sanırım.tamam yine yazıyorum hoş bir davranış değil ama öldüm bittim yıkıldım diyecek kadarda değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm bunu bana yapan özmü öz kardeşim canım ciyerim bana sadece abla telim bozuldu demesi yeterdi
sanırım şimdi daha iyi anlarsınız beni senağlamasenağlamasenağlama

Off yani haklısın alınmakta. bu durumda ona alındığını zaten söylemelisin ama şöyle kötü bir yön var, o bunu yapabilmiş...
Yani yapmış. bunun üzerine ne söylenir bilmiyorum. Demekki bu konuda yapısı bu , paracı.. Ne yapsanız bu yönünü kolay kolay değiştiremezsini. Tekrar ediyorum ozaman onu böyle kabul et bu konularda ona ve aldıklarına çok güvenme. ama bu konularda. çünkü herkesin iyi kötü yönleri var,onunda bu.

Eğer gelip almadıysa sen git ve geri ver telefonu canım:)Ne acayip insanlar var ya.)

bosver hic küsme
kizma demiyorum aslinda kirilmakla haklisin ama
küs kalma bence
git ver telefonu
bidahada bisey vermeye kalkarsa
ters bi tepkiyle reddedersin
hatta laf sokarsin, yarin bigün geri istersin hediyeni, sende kalsin istemez..
diye :)

ınsanın kendı canı yapınca daha cok kırılıyo herhalde
onu sevdıgın ıcın bu kırgınlıgın
senın onun telefonuna tabıkı ıhtıyacın yoktur o hedıye etmıs almıssın
herkezın ıcınde ablasından bu sekılde ıstemesı yanlıs olmus
ama yınede cahılıgıne verın derım ben cahıl dıyebılırım ancak
ama bıdaha verdıgı seylerı kesınlıkle kabul etmem
ve bu yaptıgı ort bas etmezdım uzuntumu dıle getrırdım
ama hıc uzumeyın

Anaaaaa:1shok::1shok::1shok: deliye bak hediye yi geri istemiiişşşş :uhm:
Daha neler duyucam laelaelaelaelae:1shok:
İnsanların yanında istemiş birde terbiyesiz madem isteyecekdin ne diye edepsizleşiyorsun:mymeka: kendini küçük düşürüyor karşındakini üzüyorsun çek kenara iste...

Ben olsam anında verirdim
Telefon evdeyse en kısa zaman ama en kısa zamandaaaaaaaa götürür eline verirdim telefonu
Bir daha da böyle samimi olmazdım yok çok sevdiğim arkadaş falan dinlemem ben terbiyesiz bir kere...

SÖZ KONUSU OLAN KİŞİ KARDEŞMİŞ benim diğer yazdıkların ağır kaçardı siliyorum kusura bakmayın
Ben ilk anlatışınızdan arkadaşınız falan zanettim
Kardeşinizse ablaya biraz nazı geçer belki sizi ne kadar kırdı bilemem ona göre tavır alırsınız sizde ama sizin telefonunuz tekse ( yani onun verdiği) ona rağmen istiyorsa kırılmış olmanız normal

Son düzenleme:
canim hic üzme canini , ver gitsin ...o kisi normalde utanmasi gerekir......

bence normal biri değil ya da bilmeden bi şey mi yaptın acaba ona ki bu durumda bile istemsi ayıp ama sanki seni baskalarının içinde rencide etmek istemiş.

ahahhahaa bu nasıl şeydi öyle
kuzum boşver gitsin ne sıktın canını sen buna ya
ne olduğunu görmmüşsün işte şükret geç
sen onu boşver bize odaklana.s.a.s.

belki istemesini gerektirecek ya da zorunlu kılacak bir şeyler olmuştur (teli boulzmuştur, yenisini alacak gücü yoktur, birisi sana hediye aldığı için hayatı zehir etmiştir v.s v.s) o insanı sevdiğine göre iyi tanıyorsun demektir...Sen ölçüp tartıcaksın canımmmm

hic takma şeker biraz sivri zekalıymıs bu arkadaş düşünememiş yaptıgı kabalıgı mirmirmirmir

canım buna benzer bır durumda bıkaç gun once benım başıma geldi bende burdakı arkadaşlarla paylaştım hatta okumuşşundur belki. benimde bunu yapan kiş ikardeşim olmasada kardeşim kadar deger verdıgım ve guvendigim bırısıydı. bende şok oldum resmen. uzulme canım .insanlar artık sasırmış sanırım ne yapacagını maddıyat konusunda kımseye guvenmemek gerekli bence .

arkadaşlar inanın ne diyeceğimi bilmiyorum benim kardeşim benim canım oda bana hep abam der canımsın der birilerinin etkisiyle yaptığının farkındayım ama bizim kardeşliğimiz başka derdim o benim dert ortağım kareşten öte koyduğum canım bana bunu yaptı hazmedemiyorum az önce beraberdik yüzüne bakamadım baksam gözümün yaşı akacaktı oyüzden yüz yüze gelmemeye özen gösterdim

ve şunu belirteyim kısa bir süre kullanmak için istemediğini biliyorum çünki telin fiyatında kanpanya varmış onu belirtti isterken :(( yani alabilirsin dedi

Bence biraz fazlaca duygusal yaklaşıyorsun olaya.

El değil ya kardeşin. Olabilir vermiştir, sonra kendisininki bozulunca geri istemiştir, seni yakın bilmiştir.
Parası yoktur. Şudur budur, her neyse artık. Kardeş bu, ne hatalarını görüyoruz, yeri geliyor kızıyoruz, söyleniyoruz. Ooooo. Kardeş hakkında elden biriymiş gibi düşünmek bence hata.

Benim kardeşim bunu yapsa bu kadar oturup da kendimi harap edeceğime ... ulen eşşek zıpası madem geri alacaktın ne veriyon , al len al kullan daha iyisini alırsın ablana...der sarılır öper çimdirir güler geçerdim.

Valla da talla da.

delimi ne...:mymeka:
kusura bakmayın ama gülmek geldi
içimden ama size değil o görgüsüz arkadaşınıza
madem isteyeceksin ihtiyacın var ne demeye
hediye ediyorsun

Back
X