- Konu Sahibi pretty1983
-
arkadaşlar sizinle bişey paylaşmak istiyorum. Evleneli henuz 1.5 ay oldu. kayınvalidemle birlikte yasıyorum. evlendikten kısa bir süre sonra eşim depresyona girdi ve tedavi amaçlı yaklaşık bir haftadır hastanede yatıyor.Eşimin bu durumdan çekiniyor o yuzden eşimin hastanede yattıgını ailem dahil tüm akrabalarıımdan arkadaşalrımdan saklıyorum.Kendi sıkıntılarım yetmiyormus gibi birde kayınvalidemle ugrasıyorum. kendisi çok konusuyor, hayatında bütün olan biten herşeyi, bütün akrabalarını yasadıkalrını vs. vs evlendiğimizden beri defalarca anlatıyor.Ezberledim artık. Ben üniversite mezunuyum ve çalısıyorum. eve gittiğimde kafamı dinlemek isterken daha çok kafam şişiyor. Eşimin depresyoa girmesinde kayınvalideminde rolü oldugunu düşünüyorum. Bütün bunlar yetmezmiş gibi kayınvalidem bana eşinle birlikte olduktan sonra geç banyo yapıyorsunuz, ben kocanada söyledim sana söylemedimi felan dedi. o an sanki basımdan sular aktı, nutkum tutuldu. derdimi kimseye anlatamıyorum. sıkıntımı paylaşamıyorum bende size yazayım dedim. Bana akıl verin ne yapayım ben :çok üzgünüm: :1no2:
peki kayın valden banyo olayını nerden biliyo.biran önce ayrı ewe çık kayınvaliden de çenesini tutsun açıkça söyle anlarsa tabi kendi oğlu ya .hayret bişey
bütün suç bende ki kayınbaba olmadıgı için kadın tek basına yalnız kalmasın bizimle kalmasın dedim
ya bide dedi ki sana söylemeye çekindim annene söyleyecektim sana söylemesi için. bu yalnızca benim için değil eşim içind egeçerli. geç yapıyorsunuz diyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?