Siz olsanız ne yapardınız :(

pretty1983

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2008
23
3
86
41
İstanbul
arkadaşlar sizinle bişey paylaşmak istiyorum. Evleneli henuz 1.5 ay oldu. kayınvalidemle birlikte yasıyorum. evlendikten kısa bir süre sonra eşim depresyona girdi ve tedavi amaçlı yaklaşık bir haftadır hastanede yatıyor.Eşimin bu durumdan çekiniyor o yuzden eşimin hastanede yattıgını ailem dahil tüm akrabalarıımdan arkadaşalrımdan saklıyorum.Kendi sıkıntılarım yetmiyormus gibi birde kayınvalidemle ugrasıyorum. kendisi çok konusuyor, hayatında bütün olan biten herşeyi, bütün akrabalarını yasadıkalrını vs. vs evlendiğimizden beri defalarca anlatıyor.Ezberledim artık. Ben üniversite mezunuyum ve çalısıyorum. eve gittiğimde kafamı dinlemek isterken daha çok kafam şişiyor. Eşimin depresyoa girmesinde kayınvalideminde rolü oldugunu düşünüyorum. Bütün bunlar yetmezmiş gibi kayınvalidem bana eşinle birlikte olduktan sonra geç banyo yapıyorsunuz, ben kocanada söyledim sana söylemedimi felan dedi. o an sanki basımdan sular aktı, nutkum tutuldu. derdimi kimseye anlatamıyorum. sıkıntımı paylaşamıyorum bende size yazayım dedim. Bana akıl verin ne yapayım ben :çok üzgünüm: :1no2:

peki kayın valden banyo olayını nerden biliyo.biran önce ayrı ewe çık kayınvaliden de çenesini tutsun açıkça söyle anlarsa tabi kendi oğlu ya .hayret bişey

nerden bildiğini bende bilmiyorum o anda sormak aklıma gelmedi ağzımı bile açamadım ki şok oldum. sanırım bizi takip ediyor.

bir şeyin yanlış olduğunu anlamak için yaşamak şartmı ki...
kayınvalideyle birlikte oturunca malesef bunlara katlanmak zorundasınız...
ayrı ev açabilecek duruma gelmeden evlenmeseydiniz keşke...
bakın evliliğinizin en güzel günler ne hale gelmiş...
üzüldüm ama yapılacak pek bişey yok galiba...

hatayı en başta kayınvalideyle birlikte oturmakla yapmışsınız.Bir an önce evinizi ayırın,eşiniz hastaneden çıktıktan sonra aynı şekilde sıkıntı yaşayabilir.Evliliğinizin 2 yılını başbaşa geçirmeye çalışın kimseyi hayatınıza karıştırmayın.Ne güzelki bi mesleğiniz var çalışıyorsunuz,bütün gün sizde kayınvalidenizle olsanız sizin durumunuzu düşünemiyorum,Allah sabırlar ve kolaylıklar versin

aynı evde yaşamak çok zor bir olay grçekten allah yardımcın olsun..aynı evde yaşadığınıza göre kaynanan sizimi ziliyor acaba gece gece nedir? anlayamadım..ancak öyle anlar yani
başka kalacak yeri yok mu en azından yeni evlisiniz görümcen yada kaynın felan yokmu ilk günlerde orda kalsın yani....
ama bence güzelim eşinin değlde bir kaynanaın yatması gerek hastanede..iyi bir tedaviye ihticaı var gibi..a.s

arkadaşım niye ayrı eve çıkmadın?
üniv. mezunuyum çalışıyorum diyorsun neden kayinvalde derdini çekiyrosun?
bak gördünmü özel hayat denen şey hiç kalmamış
kadın sizin banyonuzu bile takip ediyor
belkide onun evinde olduğunuz için o hakı kendinde buluyor kim bilir

bütün suç bende ki kayınbaba olmadıgı için kadın tek basına yalnız kalmasın bizimle kalmasın dedim

zararı neresinden dönersen kardır
en kısa zamanda ayrı eve çıkın
eli ayaği tutuyorsa tek kalabilir
kim ömür boyu çocuklarıylan kalabiliyorki
yakın biyerde ev tutarsınız sık sık gider gelirsiniz

GERÇEKTEN DE KAYINVALİDENİN YAPTIKLARI HİÇ HOŞ DEĞİL.BENCE MADEM BİRLİKTE OTURMAK ZORUNDASINIZ...KENDİNDEN VE KİŞİLİĞİNDEN ASLA TAVİZ VERME.SERT,MESAFELİ VE GÜÇLÜ OL...
ASLA BU LAFLARIN ALTINDA EZİLME CANIM.UNUTMA Kİ SİZ ONA DEĞİL O SİZE MUHTAÇ.NAZİKÇE BAZI ŞEYLERİN ONU İLGİLENDİRMEDİĞİNİ DİLE GETİRMELİ VE RAHATSIZLIKLARINI SÖYLEMELİSİN.YOKSA İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMAZSIN.

:1hug:

oğlu ve kızı var. oğlu aynı sokakta bizimle kızınında evi çok musait. bu konuyu eşime nasıl açıcam ki o bu haldeyken

Öncelikle çokk geçmiş olsun eşine en büyük desteği senin vermen gerekio tabiki sabırla...buarada kadıncağız sinirlerini bozucak bişey sölemiyorsa yani sizin aranızı bozmak için uğraşmıorsa sorun yok burda okuoruz ne kayınvalideler var...sende haklısın ama kadın napsın konuşkan galiba=) geliniyle dertleşio kötü yönden bakma cnm bnm ,,,,hee bide nie kayınvalidenden çekiniosun ki valla benm kayınvalidem kız arkadaşım gibi çoğu şeyi danışır konuşuruz bence çekinme kadın abartılcak bişey dememiş boşuna üzme tatlı canını oda senin bi annen

Gerçektende çok zor bi durum anlayabiliyorum seni herkes eşini akrabalarını tanımak ister ama tabi hergün hergün bö gelir bi zaman sonra hele banyoyu geç yapıyorsun olayı tam bir rezalet zaten kadın aklı başında olsa bunu demez cahil ya aslında uyarması güzel ama ne bilim kaynanaya ters yanien iyisi maddi durumunuz kaldıracaksa ayrı bir eve çıkmak en iyisi walla kaldırmasada yeni gelinsin en azından bir kaçyıllığına çıkın sonra isterseniz çocuğunuz olunca bakması için yine birleşirsiniz

eşinize geçmiş olsun öncelikle inşallah kısa zamanda iyileşirde sizi ve kendını kurtarır yoksa bu gidişle snde sağlığından olacaksın
kaynananıza ise hiç bişe diyemiyorum nedmek geç banyo yapıyosunuz yanı herşeye karışanı görüdmde buda fazla artık yaaa gerçkten insan diyecek bulamaz sanırım
allah yardımcın olsun biran önce kocanın iyileşmesine yardımcı ol

ya bide dedi ki sana söylemeye çekindim annene söyleyecektim sana söylemesi için. bu yalnızca benim için değil eşim içind egeçerli. geç yapıyorsunuz diyor ya

Allah kimseye yasatmasın benim yasadıklarımı. daha 1.5 aylık evliyken nelere katlanıyorum, Kayınvalidem sır tutmaz herşeyi ulu orta her yerde söyler. şimdi kalkıp bişey söylesem benim söylediklerimi baskasına söyleyecek biliyorum. cümle aleme reklam olacam ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…