- Konu Sahibi pretty1983
-
eşiniz bir haftada hastaneye yatacak kadar
nasıl bir psikolojik sorun geçirdi anlamadım
önceden böyle birşey yok muydu?böyle bir rahatsızlık
çok ilginç geldi bana
kayınvalideyle oturmanın da böyle dezavantajları oluyor malesef..
depresyon ilacı kullanıyordu bir süredir, düğünden sonra depresyon atağı geçirdi, dr u hastanede kalmasının iyi olacağını söyledi o yuzden hastanede suan.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bende ılk gunden berı oturuyorum aılesıyle bızde babada var ama bole sorunlar olmuyo yanı yatıp kalktıgımı bılemezler bende dedım keske aılesıyle ooturmayı kabul etmeseydım ama bız kadınlar bıraz aptalız sanırım safız durunları yok tek yapamazlar oturalım beraber nolcakkı gordum gorecegımı saglıgım gıttı ve kaser tedavısı goruyorum sımdı ve hala aynı evdeyız hala aynı sorunlar devam edıyo simdı senın konuna gelelım esınle konuş gercekten bırbırınızı sevıysanız ve bu olayın annesı tarafından bole oldugunn farkındaysa yanı anne kılıklı deılse ayrı eve cıkarsın ama yok annemı bırakamam soledır boledır derse ınan sen ılerde daha kotu olursun bnm gıbı allah korusun dıceksınkı mademkı sen nıye yapmıyosun bnm bı oglum var o olmasa bı dk bıle durmam ama onada az kaldı allah hepımıze sabır versın ne dıyım
canım ya eşin ve sen çalışıyosun bence bu tür olaylara maruz kalmadan ayrı eve çıksan imkanınız yokmu ayrı bi eve çıkmaya çünkü bende aynı anlattığın olayı yaşadım hemde benim kayınvalidem babamın erkek kardeşimin ve annemin yanında söyledi aynı senin gibi nutkum tutlmuştu ve sonra kayın validemin yanından bazı olaylar yaşandıktan sonra ayrıldım çok zorda olsa bunu başardım çok şükür inşallah sende kendi evine çıkarsın biran önce çünkü insan inanki çekemiyo allah yardımcın olsun canım
ne kadar zor bir durum öyle değilmi insanın inanası bile gelmiyor nasıl olur diye. Hadi tamam madem söyleyeceksin ama neden ben bu haldeyken? herşey üst üste geliyor :çok üzgünüm:
çok geçmiş olsun.Umarım sağlığına kavusursun biran önce. Sanırım yasadıklarımı ancak bunu çekenler anlar.Sende bunlardan birisin ,yasadıklarımı hep içime atıyorum zaman zaman bende psikolojimin bozuldugunu hissediyorum. eşim 5 gecedir hastanede ömrümden 5 yıl gitti sanki 5 gecede.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?