neguzel canim sevdim senin kurtulduguna esim bana gore kotu niyetli degil beni cok sevdigini soyleyen ve benim icin ailesini birakip baska bi ulkeye tasinan biri ama o kiz seytanin teki canim ah bi gorsen esim resmi davraniyor kiz fark etmiyor aceba susup yuz yuze geldigimiz gunumu beklemeliyim bu olaylar hep msnde gerceklesiyor cunku aceba yan yana oldugumuzda esim ciddi davrandigina vazgececekmi bilemiyorum ama cok sinirlerim bozuluyor.
Tabi sen eşini ve o kadını daha iyi tanırsın ama onunla konuşmaya kalkarsan illâ ki üste çıkacaktır, senin iyice sinirlerin bozulacak. Eşinle bunu tartışmanın da yapıcı bir tarafı yok. Sanırım en doğrusu, eşini suçlamadan bu durumun seni üzdüğünü bir şekilde belirmen. Ama tartışma değil, sohbet havasında. O ortamı da sağlamak zor olur sanırım ama sessiz kalmak da çözüm değil ki.
valla canim durum bu buldugum durum berbat birde bunun arkadasinda yatan olaylarda var.
eltim kacti kaynima kapali idi esimin yaninda acik gezdi!
esimle biz uzaktik netten konusabiliyorduk eltimin gulme sesinden kahkaha sesinden esimin sesini duyamiyordum simarikca sesler yapip sarki soylerdi sesli sesli biz esimle nette konusmaya calisirken.
kayinvalidem o gelmeden evvel buyuk ogluma daha cok guveniyorum onun yataginda yatacak demisti. bunlar hep birikti bende kizin ismi esimin oturduklari semte erkeklerin azinda geziyordu yattik kalktik bununla diye ki kaynimida arkadasi eltimin oraya iyi kiz guzel vakit geciririsiniz diye yollamis dusun ve bu kisilerin hepsi ayni semtte oturuyor kiz daha evvelden kacmis etmis duzgun biri degil hersey beklenir allah kimsenin karisisina boyle insanlari cikarmasin canim
HIMM kız sağlam ayakkabı değil.Kız tehlikeli eşin iyi niyetli ama eşin bir erkek kesinlikle sessiz kalma..bu hayatta neler oluyor okuyoruz gazetelerden,izliyoruz tv den allah muhafaza!! ..şimdi benim yazdıklarımı okuyan beni kıskanç bulacak ama ben sadece tedbirliyim kimseye güvenemem..benden 10 yaş küçük eltim var 19 yaşında ,kız düğününden iki gün öncemiy di neydi eşim,ben ve kendisinin olduğu ortamda idik..ilk sohbetimiz olacaktı..eşimin yanında bacak bacak üstüne atıp hiç sigara içmeyen kız "bir sigara da bana yak da ver" dedi ama anlarsınız dikkat çekici ,sexi konuşmaya çalışıyor..buyrun arkadaşlar bunlara güven olur mu..tamam eşin sağlamdır ama sonunda erkektir..erkekler iki göz yaşına inanacak kadar saf olabiliyorlar
sonundaa istebunu anlatmaya calisiyorum ama kimi beni fesat buldu kimi kiskanc kimi kotu canim insanlar kotu biz neyapalim.
esim iyi niyetli saf herkeze yardim etmek ister.
neyapim neolur akil ver bana neyapmaliyimda kurtulmaliyim bu durumdan
sen eltinden nasil kurtuldun banada yardim et cunku bu kiz cidden duzgun biri degil ve bu sozlerime esimin enisteside onay veriyor adam olgun mantikli biri kayinco bak dikkatli ol yapmadigini yapti der bakmasan bile bakti der dikkatli ol dedi adam hayran kaldim ama benimki saf abisi olarak goruyor beni diyip duruyor.
HIMM kız sağlam ayakkabı değil.Kız tehlikeli eşin iyi niyetli ama eşin bir erkek kesinlikle sessiz kalma..bu hayatta neler oluyor okuyoruz gazetelerden,izliyoruz tv den allah muhafaza!! ..şimdi benim yazdıklarımı okuyan beni kıskanç bulacak ama ben sadece tedbirliyim kimseye güvenemem..benden 10 yaş küçük eltim var 19 yaşında ,kız düğününden iki gün öncemiy di neydi eşim,ben ve kendisinin olduğu ortamda idik..ilk sohbetimiz olacaktı..eşimin yanında bacak bacak üstüne atıp hiç sigara içmeyen kız "bir sigara da bana yak da ver" dedi ama anlarsınız dikkat çekici ,sexi konuşmaya çalışıyor..buyrun arkadaşlar bunlara güven olur mu..tamam eşin sağlamdır ama sonunda erkektir..erkekler iki göz yaşına inanacak kadar saf olabiliyorlar
cok u zuldum yasadiklarina ama atlatmissin gecmis gitmis.
insallah bizde hasar gormeden anlatiriz esim uyanir gozunu acarda fark eder insallah
5 yildir birlikteyiz cok zor donemler gecirdik insallah esim okadar cabayi hice sayip onun yuzunden evliligimizi yikmaz.
hayir bu kisi kiz kardesi olsa tamam diyecem ama eltim kimki neki yani basit siradan hatta affersiniz ucuz bi kadin erkegi elde etmek icin yataga giren biri bu kendi acik acik soyledi kaynimla nasil basladiklarini .
ahhh is bence benim kocamda bitiyor o insanlarda degil ama bakalim bu aksam yine konusmaya calisacam nekadar basariliri olurum anlatirim yarin artik sinirden tansiyonum filan dusuuyor kizlar dusunun bu igrenc kiz ruyalarima giriyor ya
Teşekkür ederim.
Kadın entrikalarına erkeklerin kafası ne yazık ki basmıyor. Kesinlikle aşağılamak amaçlı söylemiyorum, ama daha sığ bakıyorlar olaya.
Eşiniz de "alt tarafı iki laf ediyoruz" diyordur ama hele de senin yazdıklarından sonra çok rahat söylenebilir ki eltin resmen kırıtıyor. Erkeklere cazip görünmek bazı kadınların hoşuna gidebiliyor, hâlbuki bu basitlikten ve hatta dediğin gibi ucuzluktan başka bir şey değil.
Evlilik yıkacak cinsten bir olay olduğunu düşünmedim ben, umarım öyle bir şey yaşanmaz. Ama o kadında bu rahatlık olduktan sonra zamanla abartır ve eşin de bir gün "ya ben ne yapıyorum, bu nasıl bir kadın?" der yani. "Bununla sohbet edeceğim derken karımı incittim ben, vallahi haklıymış" pişmanlığını yaşar sanırım.
O değil de, kaynın daha mı kör acaba? Konunun dışında ama merak ettim. Cevap vermezsen de anlarım..
eşin sağlam karakterli biri ise ki öyledir mutlaka..o kızın seviyesine inmeyecektir yani ilerlemez birşeyler ama dediğim gibi sonuçta o bir kadın (üstelik ucuz kadın ) eşin ise bir erkek..en iyisi o kızla birebir muhatap olmaması..ya bişey isteyecekse neden kaynın konuşmuyor da eltin muhatap oluyor eşinle bu da ilgin!! ona ne,para isteyecekse kaynın istesin,kaynanan istesin o kim ya(( eşin o kızla konuşmamalı çok ciddi olmalı bunu eşine söyleye söyleye zamanla öğretirsin,ama sinirlerine hakim olarak konuş eşinle canım.ucuz bir kadın yüzünden aranız bozulmasın..dediğim gibi zamanla eşin ondan uzaklaşacak bence sessiz kalma,eşine sürekli rahatsız olduğunu hiç olmazsa tavırlarınla göster o kızla konuşurken..ben olsam böyle yapardım.zamanla tavrını koyacak eşin bak da gör[/QUOTE
malesef eltim her bihalta burnunu sokmayi seviyor birde aileden fazla terbiye almamis caanim nasil konusmasi egrektigini davranmasi gerektigini hic biseyi bilmiyor ucuzlugunu basitligini heryerde gosteriyor neyazikki kayinvalideminde hosuna gidiyor bu cunku oda oyle simarik basit kizlardn hoslaniyor ben ise onlara cok zittimm yani hic biseyimi sevmezler cok ters ve ciddiyim neyse bakalim canim esime anlata anlata dilimde tuy kalmadi ama sizlerin dedigi gibi pes etmeyim ozaman anlatmaya devam edim sonunda gorecektir insallah
dogru diyorsun evlilik bundan degil ama birgun esimin anlina damga gibi yapisacak iftiradan yikilir birgun biri goruru okur ohh massallah abi kardes der neyse... insallah esim uyanir bakalim canim yani dedigin gibi eltimn hosuna gidiyor erkeklerin ilgisi .
kaynim olacak aptal ise ya hak ettigini yasiyor yada buyu filan yaptilar gormuyor.
uyardim esinin bu yaptiklarindan rahatsiz oluyorum sen gerektigi gibi uyar dedim nasil bir erkekse karisini susturmayi becerememis aciyorum diyecem ama okadar kizin ahini aldi buda onun cezasi galiba cok canyakti beddua aldi okadar cezasi epey agir oldu ama kendi dusen aglamaz canim.
benim tek derdim bana esime evliligime zarar gelmesin onlar beni ilgilendirmiyor.
Bir de o var değil mi? Küçük bir ihtimal ama bir şekilde o yazışmalar ortaya çıkarsa skandal olur. Kadının zaten ne mal olduğu belliymiş, ona koymaz da dediğin gibi eşinin alnına damga gibi yapışır. Ne kadar utanç verici. Allah korusun.
Anlaşılan eşin çok iyi niyetli biriymiş. Dua edelim de gözü açılsın, o kadının gerçek yüzünü görsün.
Kaynın da kör mü, geniş mi bilemedim. Ama Allah bilir o kadın onun boyamıştır ki gözünü. Bu saatten sonra bir işe yarar mı bilinmez ama hayırlısı olsun artık. Ama bile bile lâdes olmuş onunki.
Senin yuvana bir zarar gelmeyecek inşallah. Bu tip durumlar öyle o kadar da uzun sürmez, zor yani. Kaldı ki siz neler yaşamış, neleri elele atlatmışsınız, ucuz bir kadın yüzünden mi kopacaksınız? Bazen biz olanları, olacakları olması gerekenden fazla takıyor, senaryolar yazıyoruz, o açıdan da bak. Olanlar elbette doğru değil ama, nereye kadar yani? Yukarıda Allah var.:Saruboceq:
malesef eltim her bihalta burnunu sokmayi seviyor birde aileden fazla terbiye almamis caanim nasil konusmasi egrektigini davranmasi gerektigini hic biseyi bilmiyor ucuzlugunu basitligini heryerde gosteriyor neyazikki kayinvalideminde hosuna gidiyor bu cunku oda oyle simarik basit kizlardn hoslaniyor ben ise onlara cok zittimm yani hic biseyimi sevmezler cok ters ve ciddiyim neyse bakalim canim esime anlata anlata dilimde tuy kalmadi ama sizlerin dedigi gibi pes etmeyim ozaman anlatmaya devam edim sonunda gorecektir insallah
Sen sizin için uygun olanı daha iyi bilirsin tabi ama, şunu söylemek isterim ki sen evet anlatmaya devam edeceksin ama bu bir yerden sonra kuru gürültü olacak, bir yerden sonra tartışma sebebi olacak.
Şunu da söyleyeyim ki benim ilişkime zarar veren sevgilimin o kadınla muhabbet etmesinden çok benim bundan duyduğum rahatsızlığı dile getirmemdi. Bunu hiçbir zaman tartışma sebebi yapmamaya çalıştım, sakince konuşmaya çalıştım, ama yeri geldi lafımı da soktum, tutamadım kendimi. Ama bu bizi daha çok yıprattı sanırım. Baştan sona sakin ve yumuşak kalabileceksen konuş yine ama öbür türlüsü ikinize de zarar verebilir. Ben "hay dilimi eşşek arısı soksun" insanıyım ne yazık ki. Böyle uslu uslu başlarım, aslında ses tonumda da değişme olmaz ama yeri gelir öyle ağır bi laf ederim ki sâkince, karşı taraf delirebilir. Bu yönümle gurur duyarım bazen aslında ama bazen de kötü oluyor işte.
Sen ön planda olmadan fark etmesini sağlamanın bir yolu yok mudur acaba?
malesefki bende senin gibi biriyim canim yeri geldiginde oyle bir konusurum karsi taraf epeyce kendine gelemez ama ses tonum kesinlikle yukseltmem bagirarak kavga etmem ben esim sagolsun yeterince sesini yukselten biri cunku ben sessiz sakin kalirim ama laflarim evet agirdir.
ve malesefki ben on planda olmadan o nasil fark eder zamanla yani bu nedemek susmam gerekiyor demek sessiz kalmam gerek belki bikac ay belki bikac yil ama bu sure icerinde nekadar yipranirim ben bilemiyorum icime ata ata nehala gelirim bilemiyorum.
ve hep bu kizin konusu acildiginda esimle tartisiyoruz en son iiki gun evvel iste kendisi ozur diledi ama onemli olan beni artik tam anlmiyla anlamasi hak vermesi ve biseyler yapmasi isin en fenasida anneside var isin icinde... anneside ayirma planlarina devam ediyor hala allahim esimin gozunu biran once acsin baska bisey istemiyorum iyi kotuyu gorsun artik
Yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal derler ya, aynen öyle. Konuşsan sonu bir şekilde kötüye varıyor. Sussan, olgun davranmaya çalışsan, kabullenmişsin gibi oluyor, öbür hatun meydanı boş görüyor..
Aklıma şu geldi, acaba yakınlarda komşu ya da akraba çocuğu falan var mı? Eşinize deseniz ki "falancanın ödevi varmış, ricâ etti, bilgisayarı kullanmasına izin verdim."
Sonra da birden hatırlamış gibi yapsanız, "Aa, inşallah bilgisayarı kurcalamamıştır, msn konuşmalarını falan okumamıştır" deseniz...
Eşiniz muhtemelen bir an panikler. Sonra ya o kendi kendine fark eder, ya da siz söylersiniz: "Be adam, ortaya çıkmasından korktuğun şeyleri ne diye yaparsın ki?!"
O zaman durup düşünür mü "ya ben ne yapıyorum cidden" diye?
Saçma mı oldu :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?